Kok

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Brænder du for gastronomi og service? Vil du være med til at lave mad til toppen af dansk sport?

Så er du muligvis den kok vi søger til vores kantine, selskab, event og konferenceafdeling hos Idrættens hus i Brøndby. Hos Idrættens hus, servicerer vi de danske sportsudøvere, samt de fleste sportsforbund, så er man sportsinteresseret er dette det helt rigtige sted for dig.

Idrættens Hus, Hotel & Konference er et spændende hus, hvor vi foruden den almindelige hotel- & konferencedrift arbejder tæt sammen med Brøndby Hallen omkring større events, ligesom vi hver dag sørger for, at de ansatte i Danmarks Idrætsforbund og specialforbund får ladet batterierne op med sund og varieret kost til frokost. Med andre ord er habitter, træningstøj og badetøfler en hel naturlig del af vores dagligdag.

Kokkenes Køkken driver kantiner hos nogle af Danmarks største virksomheder. Herudover driver vi konferencer, receptioner, cafeer, mm. Vi lægger vægt på den gode måltidsoplevelse, ligegyldigt hvor og hvornår. Vi arbejder med smag og gode råvarer. Som ansat i Kokkenes Køkken bliver man del af vores "familie", hvor vi hver dag sætter medarbejdernes trivsel i højsædet.

Om jobbet

Som vores nye kok vil du blive medansvarlig for den daglige tilberedning af mad til ca. 220 gæster, som vi servicerer med både morgenmad, frokostbuffet med varmt og koldt, mødeforplejning, selskaber, konferenceforplejning, take-away, temadage, særlige arrangementer m.v. Vores gæster er godt vant og vi arbejder konstant på at udvikle og styrke det høje niveau, Kokkenes Køkken er kendt for. Da det er et konferencested er der servicering fra morgen til aften, og i weekender. Stillingen er 37 timer om ugen, primært mandag til fredag, weekend og aftenvagter skal dog påregnes især i sæson.

Om dig

Du er uddannet Kok eller har flere års relevant erfaring

Du har kendskab til egenkontrol

Du brænder for dit fag og har en stor passion for måltidet og spiseoplevelsen

Du er en motiverende og inspirerende kollega

Du er kulinarisk nysgerrig og nytænkende

Du er udadvendt og kan lide samværet med kollegerne og kantinens gæster

Du er ansvarsbevidst, fleksibel og serviceminded

Om os

I Kokkenes Køkken er vi i fuld gang med en helt ny æra. Vores vision er, at Kokkenes Køkken skal sætte nye og højere standarder for fremtidens fællesspisning, og den mission vi lever op til er, at vores kunder såvel som gæster skal opleve at det er passionerede fagfolk, der står bag Kokkenes Køkken. Vores kantinekoncept - SANS! - bringer måltidsoplevelsen i en helt ny, mere sanselig, grøn, grov og ikke mindst bæredygtig retning.

Vi tilbyder:

En arbejdsplads med fokus på kulinarisk nytænkning, økologi, en sund kostpolitik og bekæmpelse af madspild

Mulighed for at arbejde med dit fag på et højt gastronomisk niveau

Gode muligheder for faglig og personlig udvikling

Et stærkt team af dygtige kolleger der brænder for deres fag

Pensionsordning, sundhedsforsikring og personalegoder

Mulighed for at leje attraktive ferieboliger i Danmark og udlandet

Løn efter kvalifikationer

Ansøgning

Kan du nikke genkendende til overstående og finder stillingen interessant? Så send din ansøgning og CV nedenfor. Ansøg gerne hurtigst muligt, da vi ansætter hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Camilla Højrup på 23837843 i man-fre. I tidsrummet 14-15. Du kan læse mere om Kokkenes Køkken på www.kokkeneskoekken.dk eller på Kokkenes Køkkenes profiler på Facebook og LinkedIn.

Kokkenes Køkken er en del af Forenede Service A/S og driver personalerestauranter for private og offentlige virksomheder over hele Danmark. Vores produkt kendetegnes af passion for kokkehåndværket og kærlighed til gode råvarer. Vi tilbyder alt fra morgenmad, frokost og aftensmad til mødeforplejning, events, og take-away


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Kok i Greve

    Fri kontakt
    Har du lyst til at lede et veldrevet beskæftigelsesområde med stor politisk bevågenhed? Og kan du, sammen med en kompetent og engageret ledergruppe, bidrage til at understøtte at alle borgere får mulighed for at bidrage med de ressourcer de har? Så søg stillingen som beskæftigelseschef i Greve Kommune.
    • Kok
    • Greve
    Få mere info
  • Kok i København

    OM ARBEJDSPLADSEN OM HOTEL D'ANGLETERRE Hotel d’Angleterre blev etableret i 1755 og er som legendarisk københavnsk institution berømt for sin elegance, luksus og stil. Hotellet har gennemgået en .
    • Kok
    • København
    Få mere info
  • Kok i København

    Fri kontakt
    Restaurant Fridas, er en lille, populær og hyggelig dansk restaurant i centrum af København, blot 50 meter fra Planetariet og København H, med plads til 50-60 gæster.
    • Kok
    • København
    Få mere info
  • Kok i København S

    Brænder du for at drive transformation i arkitekturbranchen? Forstår du at motivere og skabe retning og har du en naturlig sans for forretningsmuligheder? Så er du måske vores nye teamchef i Sweco .
    • Kok
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok over tid

Dato Alle jobs som kok
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1