Køkkenchef, køkkenleder, professionsbachelor økonoma eller anden kostfaglig leder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Den kommunale Madservice i Lyngby-Taarbæk kommune søger en dygtig og engageret køkkenchef, der vil være med til at udvikle mad- og ernæringsområdet.

Du skal være en central del af et hold, der arbejder med et pilotprojekt med fokus på at koble vores nuværende koncept ’Mad fra Bunden’ sammen med de ernæringsfaglige anbefalinger for kost til ældre. Vi har et stort ønske om at videreudvikle vores døgnforplejning, for at sikre at de enkelte borgeres individuelle behov kan tilgodeses.

Du vil stå i spidsen for to af vores teams af kokke og ernæringsassistenter fordelt på to lokationer, i alt ca. 10 medarbejdere. Det vil være muligt at skabe produktionssynergi imellem de to køkkener, for at effektivisere drift og økonomi. Personalet er dog som udgangspunkt ”låst” til et fast køkken.

Vi har en forventning om, at du ønsker at kvaliteten på den mad som vi laver og som sendes ud fra af køkkenerne, er meget høj. De ældre borgere er vores kunder og derfor forventer vi en høj service.

Vi tilbyder:
  • Et spændende job, hvor du kan sætte dit fingeraftryk på kulinarisk mad til ældre borgere og bidrage til udvikling af vores koncept - Mad fra Bunden.
  • Mulighed for at afprøve nye ideer.
  • Attraktiv arbejdstid med plads til et familieliv
  • Kompetent stab af dygtige og motiverede kolleger.


Om pilotprojektet:
I Lyngby-Taarbæk Kommune er det politisk besluttet, at vi fremadrettet skal have et større fokus på ernæringsrigtig mad til vores ældre på plejecentrene og de midlertidige pladser. Derfor skal der gennemføres et pilotprojekt med 1 års varighed, med fokus på at videreudvikle vores nuværende koncept ’Mad fra bunden’, så produktionen fremadrettet lever op til ’Anbefalinger for den danske institutionskost’, herunder implementering af næringsberegnede opskrifter, kosttyper mm.

Du bliver en af de to tovholdere på pilotprojektet, og din fornemste opgave er, at bidrage med ernæringsfaglige inputs, så vi kan sikre os at borgerne får det mest optimale tilbud, både ift. næringssammensætning og smag. Der skal udvikles og beskrives et nyt koncept, der kan overføres til de resterende køkkener i 2025.

Vores forventninger til dig:
Du har en relevant uddannelse. Du har erfaring som leder og at du med denne faglighed og ledererfaring, hver dag leverer gode oplevelser for både borgere og medarbejdere, når alle døgnets måltider skal produceres og nydes.
Som leder skal du evne at motivere, støtte og udfordre dine medarbejdere, således at stabilitet og udvikling kommer til at gå hånd i hånd, i en positiv atmosfære. Du er inspirerende at arbejde sammen med og klar til at gå forrest.

Vi ønsker at vores nye køkkenchef formår at have en positiv, energisk, og serviceminded udstråling, også de dage hvor det går stærkt. Vi forventer at du evner at samarbejde og være i øjenhøjde med mange forskellige fagligheder på alle niveauer i vores organisation.
Til at løse opgaven vil du få et rutineret hold, med både faglærte, elever og ufaglærte samt, masser af frihed til at sætte dit personlige præg på hverdagen, stillet til rådighed.

Du er samtidig en del af lederteamet med de øvrige køkkenchefer fra vores andre køkkener.
Du har flair for it og brug af fagsystemer.

Du vil få følgende ansvarsområder:
  • Varetage og drive 2 køkkener ud fra vores vision, strategi og standard for Mad fra Bunden til vores ældre borgere.
  • Personaleansvar og daglig ledelse i samarbejde med de øvrige køkkenchefer og driftschefen.
  • Administrative opgaver forbundet med drift af køkkenet, herunder indkøb, økonomi forbundet med styring af råvarer og egenkontrol.
  • Kontinuerlig udvikling af standarder og procedure, der skal sikre en optimal drift.
  • Være køkkenets ansigt udadtil og udvikle et tæt samarbejde med plejecentrets ledelse, dine køkkenchefkollegaer og borgerne.


Stillingen er på 37 t/uge og forventes at være besat 1. april 2024.

Arbejdstiden ligger indenfor normal arbejdstid, hvor weekendvagter og enkelte helligdage kan forekomme.

Løn efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger fås hos driftschef Thomas Høgsted Hansson, telefon 21 24 11 47, mail: [email protected].

Ansøgning med bilag sendes online senest 22. februar 2024.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Ansættelsesforhold
Fuld tid

Tiltrædelse
1. april 2024

Arbejdssted
Den kommunale Madservice

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Kongens Lyngby
  • Torsdag den 22. februar 2024

Lignende jobs

  • Kok i Humlebæk

    Har du stolthed og passion for dit håndværk som kok, en ærlig og klar holdning til råvarer kombineret med en naturlig interesse og nysgerrighed over for de gastronomiske trends og tendenser, der er..
    • Kok
    • Humlebæk
    Få mere info
  • Kok i Hørsholm

    Er du en knivskarp køkkenchef med ledelseserfaring fra en større personalerestaurant? Brænder du for dit fag? Er du en handlekraftig og motiverende leder, der skaber resultater gennem dine medarbej..
    • Kok
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Kok i Nordsjælland

    Kok søges til organisation/virksomhed i Nordsjælland
    • Kok
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Kok i Hillerød

    Kan du gøre portefølje- og risikostyring værdiskabende for [xxxxx]? I afdelingen Koncernstyring & Rapportering er vi lige nu på udkig efter en ny sektionschef, der vil stå i spidsen for to teams, h..
    • Kok
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok over tid

Dato Alle jobs som kok
8. maj 2024 6
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 2
8. april 2024 2