Blovstrød Børnehus søger pædagoger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Brænder du for pædagogisk udvikling med udgangspunkt i inkluderende børnefællesskaber, hvor samspillet med og omsorgen for børnene går hånd i hånd med inddragelse af Børneperspektivet og Natur og Udeliv kan du blive en af os.

Timetallet for alle stillinger er fleksibelt imellem 30 – 37 timer pr. uge. Skriv i din ansøgning, hvor mange timer, du ønsker

Arbejdstiden ligger fortrinsvist inden for vores åbningstider fra kl. 7.00 – 17.00. Derudover er der månedlige personalemøder, en personaleudviklingsdag etc., der ligger uden for åbningstiden.

Hvem er vi?
Vi bor i 2 nybyggede, dejlige huse fra hhv. 2019 og 2021 og har en fantastisk legeplads.

Vores læringsmiljøer inde og ude er indrettet på baggrund af nyeste forskning i forhold til sammenhængen mellem læringsmiljøer og god kvalitet i dagtilbud. Arkitektonisk er der lagt vægt på ”det små i det store”. Børnene er inddelt i mindre grupper og alle grupper har egen indgang, der er med til at skabe et roligt indemiljø.

Vi prioriterer ledelse helt tæt på i dagligdagen ved pædagogiske ledere. Ligesom vi har et tværfagligt sparringsteam bestående af psykolog, socialrådgiver, sundhedsplejerske, logopæd og konsultativ pædagog tilknyttet, der ligeledes giver sparring helt tæt på praksis.

Vi er en del at Blovstrød Børne- og Læringsby hvor vi arbejder tæt sammen med hele 0 – 18 års området dvs. med dagpleje, skole, SFO og Klub.

Allerød kommune har en Børne- og Ungepolitik ”Leg, læring og trivsel” med dertilhørende underliggende børne- og læringssyn, som du han læse mere om i linkene.

Vi arbejder med inkluderende børnefællesskaber med inddragelse af børnenes perspektiv.

Vi har fokus på samspil, relationer og pædagogisk udvikling, hvor omsorgen og relationerne står forrest i arbejdet. Derudover har vi en grøn profil, der betyder, at vi har et aktivt ude liv. Vi vægter herved, at børn får kendskab til naturen, sundhed, bevægelse, miljø og bæredygtighed.

Du kan læse mere om os her: Blovstrød Klyngen

Vi tilbyder:

  • et tæt samarbejde med engagerede og hjælpsomme kollegaer, der sammen udvikler de pædagogiske læringsmiljøer
  • et dynamisk arbejdsfællesskab, hvor også børn og forældre er aktive medspillere
  • mulighed for refleksion og forberedelse på månedlige personalemøder, faglige refleksionsmøder, teammøder, personaleudviklingsdage og sparring fra vores tværfaglige samarbejdspartnere
  • gode muligheder for at udvikle din pædagogiske faglighed i form af uddannelse til Faglig Fyrtårn, kendskab til Learn Lab, Sprog og tidlig sprogtilegnelse, Marte Meo, Fri for Mobberi mm. Allerød kommune tilbyder derudover også interne uddannelser og læringsdage for pædagogmedhjælpere
  • pædagogisk ledelse tæt på medarbejderne med fokus på arbejdsfællesskab og kvalitet i løsningen af kerneopgaven
  • et struktureret opstartsforløb for nyansatte
  • et tæt samarbejde med tværfaglige ressourcepersoner i forvaltningen, herunder mulighed for støtte til børn i udsatte positioner.

Vi arbejder teamorganiseret, hvor teamet af pædagoger og medhjælpere samarbejder om børnene på tværs af mindre vuggestue- og børnehavegrupper. Teamorganiseringen betyder, at børnene (fra 0 – 4 år) har en tryggere, glidende overgang fra vuggestue til børnehave og ind i vores storbørnsgruppe som førskolebarn og videre til MiniSFO og skolebarn.

Vi vægter tværfagligt samarbejde, faglig udvikling og medindflydelse på egen hverdag. Når vi arbejder med vores kerneopgave, har vi fokus på tillid, trivsel, arbejdsfællesskab og faglighed, så vi skaber værdi for børnene i hverdagen.

Vi lægger vægt på nærværende, omsorgsfulde, aktivt deltagende og inkluderende voksne, der ser børnenes perspektiv og det enkelte barns muligheder – og vores motto er: ”Børn gør det godt, når de kan”.

De grundlæggende værdier i vores arbejde er:

  • Åbenhed
  • Troværdighed
  • Respekt.

Vi arbejder ud fra et ressourcesyn og positive forventninger med anerkendende kommunikation i forhold til børn, forældre og kolleger. Vi har en engageret forældregruppe, og vi ønsker, vores værdigrundlag afspejles i mødet og i samarbejdet med familierne.

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst for pædagoger.

Om Allerød kommune
Allerød kommune er en arbejdsplads med høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne.

Her kan du læse Allerød kommunes leder- og medarbejdergrundlag.

Vi søger dig, der:

  • er uddannet pædagog og har lyst til fortsat faglig udvikling
  • er i stand til at planlægge, udføre og evaluere pædagogiske læringsmiljøer
  • er stærk i skriftlig og mundtlig kommunikation
  • er initiativrig, nærværende, omsorgsfuld og aktivt deltagende sammen med børnene
  • er en inkluderende, omsorgsfuld voksen, som ser børnenes perspektiv og deres potentialer
  • kan reflektere over egen og andres praksis via en nysgerrig og anerkendende tilgang
  • er engageret, åben og imødekommende

Book et kaffemøde, kom ud og tal med os, se omgivelserne og send din ansøgning, så du kan blive en af vores nye kollegaer.

Hvis du er interesseret i at vide mere kan du kontakte vores pædagogisk ledere Line Stevn Vinder på 23 45 75 04 eller Camilla Raben-Simonsen på 20 33 89 19,

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og uddannelsesbevis via linket i annoncen senest den 22. februar 2024.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende og indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Allerød kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Allerød
  • Torsdag den 22. februar 2024

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Er faglig stolthed vigtig for dig – så læs her!Georgs Æske søger en fagligt dygtig pædagog, til en 35 - 37 timers stilling i vores vuggestuegruppe Spirekassen den 1. juli 2024.Din primære opg..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Lillebjerg skole er beliggende i Hundested - tæt på vand og skøn natur. Fra 1. august bliver vi større, så derfor søger vi nogle flere kollegaer.Vi er en skole med ca. 30 elever fra 0. til 9. klass..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    – gerne med kendskab til specialområdet.Kompetencecenter Vest (KCV) er Kormarkskolens specialklasserække for normaltbegavede elever med specifikke vanskeligheder med impulsstyring/opmærksomhed .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Allerød

    Er det din drøm at arbejde i et hus med fokus på faglig udvikling med gode kolleger i et tæt fagligt fællesskab om udvikling af stærke og udviklende læringsmiljøer – så er Blommehaven det rette for..
    • Pædagog
    • Allerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 7
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 7
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 8