Enhedschef for Klinisk Digitalisering og Kvalitet til Næstved, [xxxxx] (NSR)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

NSR Sygehuse søger en ambitiøs og erfaren leder, der kan drive vores enhed for Klinisk Digitalisering og Kvalitet. En af dine vigtigste opgaver er, at udnytte de digitale muligheder til at bygge bro til klinikken til gavn for patienter og klinikere. Som vores nye enhedschef vil du lede din enhed af dedikerede fagfolk ind i en tid med hastigt udviklende teknologier og øget pres på sundhedsvæsenet.

Du vil få ansvaret for en enhed med 13 engagerede medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet med klinisk kvalitet og digitalisering. Enheden har fokus på, at sikre effektiv brug af eksisterende digitale systemer, optimering af arbejdsgange lokalt og på tværs af sygehuset samt projektarbejde og implementering af innovative løsninger. Alt sammen med henblik på endnu bedre patientoplevelser med høj klinisk kvalitet.

Du vil i tæt samarbejde med dine lederkollegaer i administrationen, sygehusledelsen og afdelingsledelserne have hele sygehuset, som din arbejdsplads og medvirke til, at et øget digitaliseringsniveau gør arbejdsgangene mere effektive for sygehusets knap 3.000 medarbejdere, hvilket i sidste ende kommer patienterne til gode.

Som vores nye enhedschef for Klinisk Digitalisering og Kvalitet vil du referere direkte til stabschefen, og sammen med de tre øvrige ledere i administrationen vil du arbejde fokuseret for at sikre, at vores visioner bliver realiseret gennem innovativt arbejde.
Som leder skal du understøtte en anerkendende kultur baseret på en høj grad af psykologisk tryghed. Vi forventer, at du vil være en aktiv fortaler for tværfagligt samarbejde og kontinuerlig udvikling samt skabe et miljø, der fremmer vores strategi ”Sammen er vi bedst”.

Dine opgaver og primære fokusområder er:

  • overordnet ansvar for klinisk digitalisering og kvalitet på NSR sygehuse
  • ansvarlig for databaseret læring og udvikling i forhold til patientsikkerhed, patientoplevet kvalitet og kvalitetsforbedrende projekter mv.
  • kontinuerligt understøtte den bedste udnyttelse af vore IT-systemer og digitale arbejdsgange
  • oparbejde et solidt og stærkt samarbejde med vores kliniske afdelinger og regionens Koncern Digitalisering samt øvrige kommunale, regionale og nationale samarbejdspartnere
  • personaleledelse af et ambitiøst team af specialiserede medarbejdere
  • at udøve åben og tillidsbaseret kommunikation og samarbejde i administrationen og ud mod klinikken

Om dig:
Vi forventer, at du har solid erfaring med ledelse, ideelt set fra sundhedssektoren, dybdegående kendskab til digitale processer og transformation, viden om kvalitets- og forbedringsarbejde samt evnen til at navigere i komplekse organisationer. Du er god til at se muligheder og skabe gode resultater til gavn for sygehusets klinikere og brugere af it-systemerne.

Din ledelsesstil er tillidsvækkende, respektfuld og motiverende, og du har gode samarbejdsevner, og kan naturligt begå dig på alle niveauer i organisationen. Du er en inspirerende og motiverende leder, der kan skabe en kultur af innovation og kontinuerlige forbedringer. Du er i stand til at kommunikere klart og tydeligt, både internt og eksternt, og evner at skabe rum og rammer for et godt og udviklende arbejdsmiljø. Derudover kan du oversætte administrativt forvaltningssprog, så det kan bruges aktivt på tværs af organisationen, altid med klinikken i fokus.

Vi tilbyder:

  • en attraktiv og udviklende chefstilling på NSR sygehuse, hvor du kan være med til at sætte en ny retning, og hvor der er rig mulighed for personlig og faglig udvikling
  • en omstillings- og forandringsparat organisation med højt ambitionsniveau, som gennem et attraktivt arbejdsmiljø kontinuerligt skaber resultater
  • et tæt samarbejde med dedikerede medarbejdere og lederkollegaer i administrationen, sygehusledelsen og kollegaerne på resten af sygehuset

Har du lysten og kompetencerne til at stå i spidsen for enheden for Klinisk Digitalisering og Kvalitet på NSR? Så ser vi frem til at høre fra dig.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn.

Ansøgningsfrist: 13.03.2023. Ansættelse pr. 01.05.2024 eller snarest muligt.
Første samtale vil finde sted d. 15.3.2024 og en evt. 2. samtale d. 22.3.2024.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte stabschef Britt Dyg Haun på mobil: 4010 7826.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Slagelse
  • Onsdag den 13. marts 2024

Lignende jobs

  • Kok i Strøby

    Fri kontakt
    Restaurant Udsigten søger erfaren kok/souschef. Brænder du for dit arbejde, er kvalitetsbevidst, vil være med til at skabe mindeværdige madoplevelser og. udvikle vores menuer, så er det dig, vi søger. Restaurant Udsigten ligger lidt udenfor Køge (6 km) i Strøby Egede med den flotteste udsigt over Køge bugt.
    • Kok
    • Strøby
    Få mere info
  • Kok i Ringsted

    Er du en udviklingsorienteret leder med erfaring inden for ledelse af ledere? Har du en involverende ledelsesstil, og ønsker du at være med til at skabe forandringer, så har du nu chancen for at bl..
    • Kok
    • Ringsted
    Få mere info
  • Kok på Midt-og Vestsjælland

    Vær med til at skabe gastronomisk magi!Vi søger dygtige kokke til at forstærke vores team hen over sommeren. Uanset om du foretrækker dage, aftener eller weekendvagter, har vi brug for dit talent o..
    • Kok
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Kok i Kalundborg

    Om jobbet Chef med stor faglighed, høje ambitioner og en stærk lederprofil Vi skal finde en afløser for vores mangeårige chef for Hjemmepleje, Sygepleje og Døgnrehabilitering, som helt fortje..
    • Kok
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok over tid

Dato Alle jobs som kok
19. maj 2024 4
18. maj 2024 5
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 5
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4