Digital kommunikationsspecialist med stærke UX-kompetencer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Er du en skarp digital formidler og kan du sikre en verdensklasse brugeroplevelse?

Du kommer til at indgå i vores UX/content-team bestående af seks kompetente medarbejdere, som hver dag arbejder med at øge kvaliteten af Det Kgl. Biblioteks digitale kommunikation og services.

Arbejdsopgaver:

  • Sikre en sammenhængende kommunikation og en god brugeroplevelse på kb.dk.
  • Facilitere UX fokuserede processer som skaber engagement, synlighed og fælles forståelse hos såvel medarbejdere som ledelse.
  • Udarbejde, drøfte og teste løsninger med udviklere og andre specialister.
  • Styrke UX/content teamet i at omsætte viden om brugerne sammen med kendskab til web-konventioner til konkrete forbedringer af vores hjemmesider og digitale services.
  • Teste, skabe, formidle og implementere metoder og strukturer for at sikre en god brugeroplevelse samt processen og dialogen på vej derhen.

Om dig

Du har en bred og indgående erfaring med og viden om digital kommunikation, hvor UX-metoder og -værktøjer er helt grundlæggende for kvaliteten. Du er en god formidler og facilitator, der kan konkretisere visioner og brugerrejser, så de fremstår klart og tydeligt for samarbejdspartnere og interessenter.

Vi lægger stor vægt på, at du kan samarbejde med såvel udviklere, indholdsproducenter og andre bidragydere til vores websites og systemer. Du trives med at arbejde i et team og tager medansvar for, at teamet lykkes som hold og sammen lave gode, kvalitetssikrede løsninger.

Dine kompetencer:

  • Du er en dygtig formidler både mundtligt, skriftligt og rigtig gerne visuelt.
  • Du har lyst til at gå forrest og har metoder og modeller til grafisk formidling af resultater og indsigter, så de er forståelige for både teamkolleger, udviklere, ledelse og andre interessenter.
  • Du navigerer sikkert i forskellige metoder og koncepter indenfor UX såsom: personas, usability, wireframing, brugerrejser, user stories, interaktionsdesign og servicedesign.
  • Du har viden om informationsarkitektur, indholdsmodellering og –strategi.
  • Du er nysgerrig og opsøgende på tendenser inden for digital kommunikation.

Du har gennemført en kandidatuddannelse, akademiuddannelse, professionsbachelor inden for digital kommunikation eller lignende. Du er digital til fingerspidserne og selvlært ud i discipliner inden for UX.

Fortæl os endelig om kurser, du har taget, konferencer du har været på eller andet relevant, der gør, at du synes, denne stilling passer til dig.

Om os

Stillingen er forankret i afdelingen Web og Kommunikation, her er vi ca. 18 kolleger, der varetager kommunikation, serverdrift, it-sikkerhed, applikationsudvikling, systemarkitektur, databevaring, tilgængelighed og meget andet. Vi udvikler hoveddomænet KB.dk, og vi ønsker, at websitet skal give endnu flere borgere mulighed for at gå på opdagelse i bibliotekets store mængder af kulturarvsmaterialer og -samlinger.

Opgaverne er organiseret i mindre teams, som arbejder tæt sammen. Hovedparten af opgaver løses i virtuelle samarbejdsrum, men vi prioriterer også at mødes fysisk til faglig udvikling og sociale arrangementer.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og AC-organisationerne vedrørende akademikere i staten med mulighed for forhandling af et personligt tillæg afhængig af kvalifikationer og erfaring.

Vi lægger vægt på balance mellem arbejdsliv og fritid, og du har mulighed for fleksibel arbejdstid. Ansættelsen er på 37 timer ugentligt inklusiv frokostpause.

Ansættelsessted er Det Kgl. Bibliotek på:

  • Den Sorte Diamant, Søren Kierkegaards Pl. 1, 1221 København K

eller

  • Victor Albecks Vej 1, 8000 Aarhus C

Praktiske oplysninger

Stillingen kan kun søges elektronisk via linket ”søg stillingen”.

Vedlæg din ansøgning, CV og eventuelle anbefalinger.

Ansøgningen skal være modtaget senest 26 februar.

Vi forventer at holde samtaler i uge 9 og 10.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet offentlig straffeattest.

Yderligere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Lise Thusgaard Skovager på [email protected] eller tlf.: 2552 0563.

Har du konkrete spørgsmål til kb.dk, arbejdsværktøjer, systemer eller andet, så er du velkommen til at kontakte Digital kommunikationsspecialist Tenna Eliasen på [email protected] eller tlf.: 5167 1308.

Ved eventuelle tekniske problemer, kontakt venligst HR Manager Talent Solutions Support på tlf. 7244 0644.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Århus C
  • Søndag den 26. marts 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Do you hold practical experience within building SCADA hardware and want to find your next big career move where you can utilise your skills and knowledge? Are you Health and Safety focused and enj..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Århus N

    Do you have great communication skills? Are you structured and do you thrive when working in a team? If you are looking for an opportunity to excel your skills as well as develop new ones while wor..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Are you excited about telling great stories? Are you able to transform technical details into easy-to-understand content? And do you want to contribute to the green transition through effective com..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (praktik) i Århus

    Kommunikationspraktikant med sans for det visuelle udtryk Er du skarp indenfor kommunikation, layout og visuelle udtryk? Drømmer du om at afprøve den teori i praksis, du har lært på studiet? Så s..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
4. maj 2024 1
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3