Strategisk og stærk kommunikationschef til Akutberedskabet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vi søger en stærk kommunikationschef, der kan stå i spidsen for kommunikationen om 1813, 1-1-2 og ambulancer overfor borgere og medarbejdere.

Vi er en del af en organisation i forandring, og den forandring skal du være med til skabe. Vi leder efter en person, der kan udvikle vores kommunikationsafdeling og lave en ny kommunikationsstrategi, der skal sætte retningen for de kommende år.

Region Hovedstadens Akutberedskab har til formål at skabe et sammenhængende akutberedskab for regionens borgere. Vores hovedopgaver består af at modtage opkald til Akuttelefonen 1813 og 1-1-2, og disponere ambulancer og akutlægebiler samt understøtte denne opgave. Vi arbejder dermed med et spændende felt, der fylder meget i sundhedsdagsordenen.

Organisationen har primært til huse på Telegrafvej 5 i Ballerup, men er geografisk spredt på flere lokationer, hvor akutlægebilerne for eksempel har baser. Dit arbejdssted er i Ballerup.

Om opgaven

Vi søger en kommunikationschef, der med reference til stabschefen og i tæt kontakt med direktionen, kan rådgive, udvikle og arbejde for, at Akutberedskabet kommunikerer professionelt, troværdigt og skarpt i vores arbejde på at skabe det bedste akutte tilbud for borgerne, og den bedste arbejdsplads for medarbejderne.

Din første opgave bliver sammen med medarbejderne at lave en kommunikationsstrategi for Akutberedskabet. Hvordan når vi bedst ud til borgere med vores budskaber om 1813? Hvordan skaber vi ro og tillid til vores akutte sundhedsvæsen? Og hvordan etablerer vi en stærk intern kommunikation? Det bliver nogle af spørgsmålene, som strategien skal svare på.

Med nye digitale tiltag er det vores ambition at give regionens borgere en god brugeroplevelse, hvad enten de ringer til os, bruger vores hjemmeside eller kommer forbi vores sociale medier. Du skal derfor have sans for – og ikke mindst konkret erfaring med – den digitale dagsorden. Med andre ord skal du vide, hvordan kommunikation og digitalisering spiller godt sammen.

Kommunikationschefstillingen er nyetableret, og du skal lede fire erfarne medarbejdere, der har ansvaret for pressehenvendelser, hjemmeside, sociale medier, intranet, intern kommunikation, videoproduktion og meget mere. Det er et lille team, så vi søger en, der får energi af at tage del i kommunikationsarbejdet i dagligdagen. Opgaverne stikker i mange retninger, og vi løser dem sammen og træder til for at hjælpe hinanden med at nå vores fælles mål.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med direktionen, dine kolleger i Akutberedskabet og den centrale kommunikationsafdeling i Region Hovedstaden.

Din profil

  • Du har en relevant uddannelse og nogle års ledelseserfaring – gerne fra offentlige organisationer.
  • Du har dokumenteret erfaring med udvikling og implementering af kommunikationsstrategier.
  • Du har en god bredde i dine kompetencer og kan træde ind i pressearbejde, folde strategiske tanker ud om sociale medier – og så har du selvfølgelig en flydende pen.
  • Du har erfaring med udvikling af digitale kanaler og ved, hvordan man bedst rammer de rette målgrupper de rette steder.
  • Du er udadvendt, netværksorienteret og finder det selvfølgeligt at skabe kontakter både internt og eksternt, der kan hjælpe dig i dit arbejde.

Om os

Akutberedskabet er en politisk styret organisation med store ambitioner, hvor det ofte går stærkt.

Du skal derfor have en god politisk og organisatorisk forståelse samt kunne trives med, at tingene til tider kan være lidt kaotiske og snørklede. Samtidig skal det falde dig naturligt at være med til at skabe orden og struktur i hverdagen.

Du bliver en del af Administrationen, hvor kommunikationsteamet er organisatorisk forankret.

Vi er en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at arbejdsliv og familieliv balancerer. Det betyder, at vi i det daglige selv har et stort ansvar for at tilrettelægge og prioritere den konkrete opgavevaretagelse – og der er selvfølgelig mulighed for hjemmearbejde og fleksible arbejdstider.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte stabschef Tanja Kepser på 2015 9730 eller [email protected].

Ansøgningsfristen er 12. marts 2023. Vi forventer at afholde første samtalerunde 20. marts 2023 og anden samtalerunde 27. marts 2023. Du kan forvente, at der indgår test i forløbet. Vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen fastsættes ved forhandling mellem Region Hovedstaden og den forhandlingsberettigede organisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 12. marts 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den studentermedarbejder, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København N

    Playful Learning søger en kreativ profil, der brænder for at bidrage til at leg, udforskning og læringslyst fylder endnu mere i børns hverdag.Playful Learning er et partnerskab mellem professio..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (freelance) i København S

    We are now looking for an experienced Freelance Copy Writer (Maternity leave cover) with great knowledge of content strategy and with excellent writing and proofreading skills! As our Copywrit..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
4. maj 2024 2
3. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5