Kommunikationspraktikant, Youtubeprojekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Århus C

YouTube der gør en forskel - Kommunikations og YouTube-praktikant til Muskelsvindfondens Kommunikationsteam

Vil du være med til at bygge en af Danmarks første YouTube-kanaler for børn og unge med handicap, hvor de unge er vores medskabere og eksperter? Kan du lide højt tempo og idéudvikling? Så læs endelig videre.

Vi leger, motiverer, fascinerer, provokerer - og nogle gange - kapitulerer. Vi finder balancen i fællesskab, og mens vi gør det, skaber vi sammenhold og kompetenceudvikler en gruppe skønne børn og unge med handicap som i sidste ende er dem, som lærer os en masse.

Ved du, hvad der spiller godt på YouTube? Har du flair for video og redigering? Er du en del af de sociale medier, kan du motivere børn og unge og se potentialet? Har du mod på ad hoc kommunikationsopgaver som at skriave artikler og producere indhold til sociale medier. Kan du arbejde selvstændigt og løbe med idébolden? Og vil du gøre en forskel for børn og unge?

Så er det dig, vi mangler.

Hvem er vi?

Muskelsvindfonden er en landsdækkende organisation, der arbejder for, at mennesker med muskelsvind kan leve et aktivt liv. Vi ønsker at præge danskernes hverdag med oplevelser og kant. Vi løfter hellere et øjenbryn for meget end et for lidt, men vi løfter altid i flok.

Vores vision er en verden, hvor der ikke bare er plads til alle, men også plads til forskelle.

Vi står bag events som GRØN, Cirkus Summarum og Cirkus Jul. Muskelvindfonden har desuden været initiativtager til verdens mest tilgængelige ferie- sport- og konferencecenter, Musholm, og et RehabiliteringsCenter for Muskelsvind.

Hvad får du?

Vi tilbyder dig en alsidig, fleksibel og kreativ kommunikationsstilling, hvor du skal skabe indhold til YouTube og vores andre sociale medie-kanaler. Stillingen er en god blanding af udvikling, praktik og planlægning. Du skal være med til at producere videoer fra idé til den sidste tekstning på Muskelsvindfondens kommende YouTube-kanal. Vi skal lege og udfordre, mens vi skaber, fordi det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi tror nemlig på, at arbejdsglæde smitter af på slutproduktet. Du får en masse ansvar på YouTube-projektet. Du får erfaring med at poste og analysere data, poste på sociale medier som facebook, Instagram, YouTube og TikTok, at arbejde med at motivere og talentudvikle en ung og sårbar målgruppe, tilrettelægning af videoindslag fra rundown til postproduktion, teknisk kunnen inden for video-produktion så som lyd, lys, redigering i Adobe Premiere Pro og green screen, samarbejde med grafiker samt at være medunderviser på BootCamps. Der er flere praktikanter i huset.

Vi drømmer om, at du:

  • Har erfaring med videoproduktion
  • Arbejder selvstændigt og kan lide at tage ansvar
  • Er løsningsorienteret og initiativrig
  • Elsker at arbejde med sociale medie og unge
  • Er engageret, nysgerrig og ikke bange for at prøve nye ting
  • Du skal være omstillingsparat

Hvor og hvornår?

Afhængigt af din uddannelse er vi fleksible i forhold til starttidspunkt, men vi ønsker som udgangspunkt, at du begynder i midten af august 2023. Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer om ugen, og vi er fleksible mht. mødetidspunkter og hjemmearbejdsdage.

Såfremt du ikke er SU-berettiget under dit praktikophold, tilbyder vi løn svarende til SU. Derudover tilbyder vi gratis frokostordning. Arbejdsstedet er i Aarhus Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler

En stor del af vores succes bygger på respekt for hinanden. Internt arbejder vi for at sikre lige muligheder for alle, og vi betragter mangfoldighed som en styrke. Vi ved, at forskelligheder gør en positiv forskel, og vi er en mangfoldig arbejdsplads. Vi opfordrer derfor alle relevante profiler til at søge praktikstillingen uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold og fysiske funktionsnedsættelser mv.

Er du interesseret, bedes du sende en kort motiveret ansøgning senest søndag den 21. maj 2023. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektleder Suzanne Skærbæk Pedersen på [email protected] og tlf.: 2265 2409.

Vi glæder os helt vildt til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Århus C
  • Søndag den 21. maj 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Do you hold practical experience within building SCADA hardware and want to find your next big career move where you can utilise your skills and knowledge? Are you Health and Safety focused and enj..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Århus N

    Do you have great communication skills? Are you structured and do you thrive when working in a team? If you are looking for an opportunity to excel your skills as well as develop new ones while wor..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Are you excited about telling great stories? Are you able to transform technical details into easy-to-understand content? And do you want to contribute to the green transition through effective com..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (praktik) i Århus

    Kommunikationspraktikant med sans for det visuelle udtryk Er du skarp indenfor kommunikation, layout og visuelle udtryk? Drømmer du om at afprøve den teori i praksis, du har lært på studiet? Så s..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3