Studentermedhjælper til styrkelse af engelsksproget kommunikation om studenterpolitisk arbejde i VIA

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Århus N

Indledning
Vil du arbejde sammen med studerende, der brænder for at gøre deres uddannelser bedre på en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner? Kan du lide at ”nørde” med korrekte oversættelser fra dansk til engelsk af formelle dokumenter? Elsker du at oversætte og finpudse en tekst, således at sproget ikke blot er en oversættelse, men en tekst, som fænger? Så er det dig, vi står og mangler til at løfte den engelsksprogede kommunikation om studenterpolitisk arbejde på flere niveauer i VIA. Hos os får du et fagligt udfordrende studiejob med høj grad af fleksibilitet og mulighed for at få indsigt i VIA som organisation, studenterpolitisk arbejde og oversættelsesopgaver i relation hertil.

Primære arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver skal være med til at højne informationsniveauet til og fra de internationale studerende og derved skabe bedre muligheder for, at de kan deltage i studenterdemokratiet. Derved vil du også være med til at understøtte skabelsen af en inkluderende og sammenhængende studenterpolitisk organisation, der både rummer de nationale og internationale studerende. Dine primære opgaver vil være skriftlig produktion, men der vil også kunne komme andre typer administrative opgaver.

Eksempler på dine arbejdsopgaver
  • Oversættelse af formelle dokumenter fra dansk til engelsk og viceversa, såsom vedtægter, politikker, referater, etc.
  • Oversættelse af mødemateriale
  • Hvisketolkning fra dansk til engelsk under møder, generalforsamlinger og kursusweekender
  • Kommunikation om Studenterrådet i VIAs Fond
  • Engelsksproget kommunikation på SoMe
  • Kvalitetssikring af engelsksprogede tekster

Kvalifikationer
Din uddannelse og studiefaglige baggrund kan være mangeartet, men det er et krav, at du behersker engelsk på højt niveau både mundtligt og skriftligt. Det er også et krav, at du er god til at kommunikere på dansk. Du kan være lærerstuderende med engelsk som undervisningsfag eller læse engelsk på universitetet. Du kan også have engelskkompetencer andetsteds fra, men vigtigst er det, at du i løbet af dine studier har fået erfaring med at oversætte og finpudse en tekst fra dansk til engelsk. Derudover er det kun et plus, hvis du samtidig har kendskab til og indsigt i studenterpolitisk arbejde eller arbejde fra en fagforening eller det frivillige område. Det er også vigtigt, at du kan samarbejde med forskellige grupper som fx internationale studerende, medarbejderne i VIA mv. Vi forventer at du er fleksibel i forhold til tider (der kan ind imellem forekomme aften- og weekendarbejde), og at du kan arbejde selvstændigt.

Kort om afdelingen - Hvem er vi?
Afdelingen Stab, Strategi og Politisk Analyse er en afdeling i VIAs fællesområde, som blandt andet tager sig af at understøtte de studenterpolitiske organisationer og sikre de knap 20.000 studerendes stemmer ind i organisationen, herunder de ca. 2000 internationale studerende. Du vil i samarbejde med Studenterkoordinator og de studenterpolitisk aktive studerende hjælpe med at understøtte den studenterpolitiske engelsksprogede kommunikation. En ansættelse hos os vil være et godt sted at få erfaring med arbejde i en stor organisation, studenterpolitisk arbejde og oversættelser.

Yderligere information
Send os en kort ansøgning med CV, dokumentation for uddannelsesbaggrund, erfaringer fra lignende job mv. I dit CV bedes du lægge særlig vægt på at beskrive dine engelskkompetencer.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Studenterkoordinator Amaya Bøgeskov Echeverría – T:8755 1030, M: [email protected]. Pga. sommerferie bedes du sende en sms til Studenterkoordinator med besked om, at du gerne vil ringes op. Så tages der kontakt til dig snarest muligt.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pension.
Stillingen er på gennemsnitlig 5-6 timer ugentlig, som kan fordeles på én eller flere dage. Det må forventes, at der vil være perioder med mere arbejde end andre, og at du vil skulle tilpasse dine arbejdstimer herefter. Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse, der ophører uden yderligere varsel, når du ikke længere er aktiv studerende.
Hovedarbejdssted er Campus Aarhus N, Hedeager 2, men du må forvente at skulle deltage i møder og kursusweekender på forskellige adresser i Region Midtjylland.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 22. august og de, der indkaldes til samtale, vil blive stillet en mindre oversættelsesopgave, som skal fremsendes et par dage inden samtalen.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. Ford det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Århus N

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Do you hold practical experience within building SCADA hardware and want to find your next big career move where you can utilise your skills and knowledge? Are you Health and Safety focused and enj..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Århus N

    Do you have great communication skills? Are you structured and do you thrive when working in a team? If you are looking for an opportunity to excel your skills as well as develop new ones while wor..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Are you excited about telling great stories? Are you able to transform technical details into easy-to-understand content? And do you want to contribute to the green transition through effective com..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (praktik) i Århus

    Kommunikationspraktikant med sans for det visuelle udtryk Er du skarp indenfor kommunikation, layout og visuelle udtryk? Drømmer du om at afprøve den teori i praksis, du har lært på studiet? Så s..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
2. juni 2024 5
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 5
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 5
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5