Supply Chain Analyst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Coop Logistik - afdelingen for "Transport & Procurement" søger en ny kollega til yderligere optimering af logistikflowet

Coop Logistik er den afgørende brik, når de forskellige varer skal bestilles, hentes, pakkes og leveres til Coops over 1.000 butikker. Sammen sikrer vi de efterspurgte varer på hylderne billigst muligt – friske og til aftalt tid

Som Supply Chain Analyst i Coop logistik vil du være ansvarlig for at overvåge/optimere processerne på tværs af afdelingen (Transport & Procurement) og hjælpe med at optimerer omkostningerne ved at spore og reducere ineffektivitet.

Grundlæggende vil du som Supply Chain Analyst hjælpe med at strømline økonomien i driften og identificere den bedste måde at bruge virksomhedens ressourcer på. Du vil skulle udbygge tillidsfulde relationer med vores samarbejdspartner interne såvel som eksterne.

Jobbet er placeret på servicekontoret i Albertslund, hvor du vil have en tæt daglig kontakt med kollegaer fra hele landet. Det er ikke et must at du kommer fra en lignende stilling, men vigtigt at du er struktureret, detaljeorienteret og har en god forståelse for mekanismerne Supply Chain.

Stillingen

I denne stilling bliver du del af virksomhedens Procurement team, som understøtter forretningen og agerer sparringspartner med forretningens forskellige stakeholders. Dit fokus bliver dog især på at supportere virksomhedens Procurement Manager med dine stærke kompetencer indenfor dataudtrækning, datamodellering og dataanalyse.

Opgaver

  • Business controlling opgaver og optimeringsanalyser indenfor værdikæde og Supply chain.
  • Databehandling og dataanalyse.
  • Udarbejdelse af management præsentationer
  • Deltagelse i og udarbejdelse af business cases
  • Udarbejdelse KPI'er og rapportering til direktion og ledergruppen sammen med resten af Procurement Teamet
  • Ad hoc support af forretningen i form af dataudtræk og -modellering

Dine faglige og personlige kvalifikationer

Virksomheden leder efter en dygtig og selvkørende Supply Chain Analyst, som har den faglige værktøjskasse i orden. Du skal derfor være analytisk skarp og besidde stærke Excel- og Powerpoint-kompetencer. Samtidig er det også vigtigt, at du brænder for at arbejde med data, rapportering og analyser. Som person skal du være omstillingsparat, detaljeorienteret og struktureret. Dit arbejde vil blive brugt af beslutningstagere, og dine resultater får en stor betydning, hvorfor dit arbejde skal udføres rettidigt med stor kvalitet og grundighed.

Hvad vi tilbyder

  • Dygtige kollegaer i uformelle rammer
  • Fleksibelt arbejdsmiljø – mulighed for hjemmearbejdsplads
  • Attraktiv Pensionsordning/sundhedsforsikring
  • Fleksible løngoder
  • Løn efter kvalifikationer

Yderligere Information

Arbejdssted: Roskildevej 45, 2620 Albertslund

Ansøgningsfrist: Vi vurderer løbende ansøgningerne og der kan derfor indkaldes til interview før udløb af ansøgningsfristen. Fristen for ansøgning er 05-08-2023.

Startsdato: Snarest muligt.

Yderligere information: Hvis du har yderligere spørgsmål til denne stilling, så er du velkommen til at kontakte Procurement manager Daniel H. M. Mou på [email protected]

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Coop 365discount samt Coop.dk Shopping. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=20eda3bb)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Albertslund
  • Lørdag den 05. august 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København S

    Presse- og kommunikationsrådgiver til PostNordVi leverer. Sammen med engagerede kolleger bidrager du til at sikre at vore kunder når frem til dem de vil, til tiden, sikkert og effektivt.Ho..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Bliver du motiveret af at drive og forbedre hjemmesider og er du knivskarp på at målrette marketingskampagner til forskellige kundesegmenter indenfor retail? Så har vi den rette mulighed til dig!.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Om Jobbet For Movia (Flextrafik) søger vi lige nu en dygtig kommunikations generalist, med flair for analysering og formidling af større datamængder. Du vil i rollen som rådgiver varetage kom..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0