Struktureret og kommunikativ stærk indkøbskoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vil du have en central rolle i en dynamisk indkøbsafdeling? Vil du supportere alle projektindkøberne i vores indkøb til landets kritiske energiinfrastruktur i en tid, hvor den grønne omstilling aldrig har været større på den politiske dagsorden?Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.Du bliver en del af en afdeling, som køber ind til - og kontraktstyrer på Energinets infrastrukturprojekter i hele landetIndkøbsområdet i Energinet består af 76 medarbejdere fordelt på 6 afdelinger, hvor Anlægsindkøb er den afdeling, du indgår i.Anlægsindkøb består af 15 medarbejdere, som beskæftiger sig med udbud og kommerciel kontraktstyring af varer, entreprenør- og tjenesteydelser til alle Energinets infrastrukturprojekter i hele landet. Som afdeling er vi kendetegnet ved at have høj faglighed og motivation for vores grønne omstilling, ligesom vi i Anlægsindkøb har en stor berøringsflade internt i Energinet såvel som eksternt hos leverandører.I Anlægsindkøb har vi to indkøbskoordinatorer (hvoraf du er den ene). Du bliver en del af et team på 4 indkøbskoordinatorer, der har et forum for videndeling og samarbejde på tværs af hele indkøbsområdet, men du og din kollega i Anlægsindkøb fordeler alle opgaver til anlægsprojekter mellem jer.Du vil få en vigtig koordinerende rolle Som indkøbskoordinator har du ansvaret for at håndtere den administrative del af vores udbud gennem vores elektroniske udbudssystem EU-Supply, lave overordnet kvalitetstjek af udbudsmateriale (dokumentsammenhæng mv.) og være den, der varetager kommunikation med tilbudsgivere i udbudsfasen.Du har derfor en stor berøringsflade internt i indkøbsområdet såvel som ud mod resten af vores organisation og igen ud mod leverandørerne.Dine ansvarsområder vil være:
  • Oprette udbud på EU-Supply platformen, herunder bekendtgørelser og uploade udbudsmateriale
  • Overordnet kvalitetstjek af udbudsmateriale
  • Koordinering af spørgsmål/svar og beskeder mellem tilbudsgivere og projektleder/indkøber
  • Oprette og kvalitetssikre tildelings- og afslagsbreve i udbudsfaserne
  • Journalisering og arkivering i ESDH-system samt kvalitetssikring af journaliseringsrobotten
  • Samle og udsende kontrakter til elektronisk underskrift
  • Ad hoc support til indkøber og projekter
  • Du er en teamplayer med sans for orden og detaljerDu motiveres af at hjælpe andre og indgå i et dynamisk team. Som person er du detaljeorienteret, men mister ikke overblikket over mange opgaver på én gang.Da du vil få en stilling med en bred kontaktflade, er det vigtigt, at du er kommunikativ stærk i dansk og engelsk skrift og tale. Du evner desuden at skabe det gode samarbejde med mange stakeholders i organisationen.Derudover forestiller vi os, at du:
  • Har erfaring fra en lignende administrativ og koordinerende rolle
  • Interesse for indkøbsområdet eller interesse for at lære om området
  • Forstår vigtigheden i godt internt samarbejde
  • Kan stille spørgsmål ved status quo
  • Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”, så vi har den senest d. 6. august 2023. Vi forventer at holde samtaler i uge 32 (1. samtale online eller i Fredericia) og fredag d. 18. august (2. samtale i Fredericia). Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Team Lead Rikke Nymark på telefon +45 24917070.Har du spørgsmål til jobbet i ugerne 28-29-30 anbefales du at sende en mail til [email protected] med dine kontaktoplysninger. Så vil Rikke Nymark ringe til dig primo uge 31.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Koncernøkonomi og Business Support understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med ydelser inden for indkøb, compliance, regnskab samt økonomi og Facility Service. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Fredericia
    • Søndag den 06. august 2023

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

    Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
    11. maj 2024 1
    10. maj 2024 1
    9. maj 2024 1
    8. maj 2024 1
    7. maj 2024 1
    6. maj 2024 1
    5. maj 2024 1
    4. maj 2024 1
    3. maj 2024 1
    2. maj 2024 1
    1. maj 2024 1
    30. april 2024 1
    29. april 2024 1
    28. april 2024 2
    27. april 2024 2
    26. april 2024 2
    25. april 2024 2
    24. april 2024 2
    23. april 2024 2
    22. april 2024 1
    21. april 2024 1
    20. april 2024 1
    19. april 2024 1
    18. april 2024 1
    17. april 2024 1
    16. april 2024 1
    15. april 2024 1
    14. april 2024 1