Studentermedhjælper til Kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Ballerup

Studentermedhjælper til Kommunikation

Drømmer du om et studiejob, hvor du kan få erfaring indenfor intern kommunikation, SoMe, PR og presse?

I Topdanmark, et af Danmark største forsikringsselskaber, har vi fokus på at styrke kommunikationen til 2.300 medarbejdere, 600.000 privatkunder og 110.000 landbrugs- og erhvervskunder.

Vi tilbyder derfor et spændende studiejob i Kommunikation, hvor du får mulighed for at arbejde med alle dele af kommunikationsfaget og samtidig et studiejob, der har stort udviklingspotentiale. Er du den rette, tilbyder vi opgaver med masser af ansvar.

I hverdagen kommer du til at arbejde tæt sammen med 10 dygtige kommunikatører, der sætter stor pris på at have det sjovt sammen - også når der er travlt.

Dine arbejdsopgaver
Som studentermedhjælp bliver det din opgave at:

  • gennemføre interviews og skrive artikler til intranettet
  • optage og redigere videoer
  • udarbejde præsentationer
  • planlægge og koordinere interne og eksterne events
  • opdatere indhold til intranet og hjemmeside
  • bistå med reaktiv pressehåndtering og skrive udkast til pressemeddelelser
  • forberede content til LinkedIn
  • være praktisk hjælp og sparringspartner på større projekter

Stillingen er i gennemsnit 15 timer om ugen. Vi tager selvfølgelig højde for de perioder, hvor du har ekstra travlt på studiet.

Om dig
Du er i slutningen af din bacheloruddannelse eller lige startet på kandidaten på en relevant videregående uddannelse inden for fx kommunikation, journalistik eller sprog.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • har erfaring med skriftlig journalistisk formidling. Du ved, hvordan man sætter en artikel op, skriver en fængende rubrik og underrubrik og er ikke bange for at ringe op og interviewe kilder
  • kan lide at fortælle, og du har en god energi i dit sprog
  • skriver godt og korrekt. Det betyder, at du kan sætte kommaer, forstår tegnsætning, og du synes, at grammatik er vigtigt for det gode sprog
  • er nysgerrig, udadvendt og god til at skabe relationer
  • er velorganiseret med øje for detaljen - også når du jonglerer flere opgaver samtidigt
  • er fleksibel og kan arbejde hurtigt, kreativt og selvstændigt

Nogle gange har vi korte deadlines, men det ser du blot som et ekstra krydderi i hverdagen.

Du kan ikke nødvendigvis det hele til perfektion nu – men du ved, hvad der skal til, og er klar til at lære og vokse i opgaven.

Om os
I Kommunikation, som har til huse på vores hovedkontor i Ballerup, har vi opgaver indenfor intern kommunikation, ekstern kommunikation, sociale medier og Employer Branding. I tæt samarbejde med gode kolleger i HR styrker vi medarbejdernes engagement, og sammen med Marketing styrker vi Topdanmarks omdømme og brand.

I hverdagen kommer du til at arbejde tæt sammen med alle i Kommunikation. Dit primære fokus vil dog være på den interne kommunikation.

Som vores nye studentermedhjælp bliver du en del af en afdeling med fokus på høj faglighed, god energi og et stærkt socialt sammenhold. Og så skal det være sjovt at gå på arbejde.

Bliv en del af Topdanmarks studentervetværk

Du får mulighed for at blive del af Topdanmarks studenternetværk, der også samler praktikanter og elever på tværs af alle vores lokationer. I netværket arrangeres både faglige og sociale arrangementer som f.eks. fælles frokost, fredagsbar, kurser m.m.

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationsdirektør Anders Walthersdorf Frederiksen på telefon 2115 9676.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi holder ansættelsessamtaler løbende. Så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

En fremtid, der er mere dig
I Topdanmark bliver du uddannet i en innovativ og meningsfuld virksomhed. Her er både højt til loftet og kort vej fra den enkelte medarbejder til topledelsen. Hos os får du energi til at skabe bedre resultater og du får større muligheder for udvikling. Socialt ansvar og bæredygtighed spiller en vigtig rolle for os. Ikke fordi det er moderne, men fordi vi er sat i verden for at holde hånden under danskerne. Som en del af Topdanmark er du med til at understøtte samfundet, når der skal bygges op igen.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Ballerup
  • Fredag den 23. februar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2