Kommunikationsmedarbejder til alle kommunikationsopgaver – et barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du klar til at dykke ned i intranettekster, grafik- og videoopgaver og LinkedIn-opslag? I Skatteankestyrelsens kommunikationsteam arbejder vi med alle opgaver inden for kommunikation. Hos os får du mulighed for at arbejde med både intern og ekstern kommunikation og projekter på tværs af organisationen.

Et lille team med stor variation i opgaverne
Kommunikationsteamet er et sjovt og effektivt team med fire medarbejdere og en teamleder. Vi vil gerne byde velkommen til en barselsvikar, som kan hjælpe os i en periode på 8 ½ måned – evt. med mulighed for forlængelse.

Du kan se frem til en hverdag, hvor variationen i opgaverne er stor, så du får rig lejlighed til at anvende og udvikle dine kommunikationskompetencer. Dit sociale gen får du også brug for – både i samarbejdet med teamet, og når vi samarbejder med kolleger i styrelsen og resten af Skatteministeriets koncern. I vores samarbejde lægger vi vægt på at tro på den gode intention og have tillid til, at andre gør deres.

Som kommunikationsmedarbejder kommer du til at engagere dig i vores mange forskellige opgaver – også de praktiske. Hos os tager alle del i opgaverne, uanset hvor store eller små de er. Vi arbejder bredt med kommunikationsområdet og klarer alt fra at skrive tekster til intranettet og lave grafikker til at håndtere pressekontakt og udarbejde materiale til employer branding. Du får mulighed for at tage del i det hele og mulighed for at dygtiggøre dig i alle aspekter af kommunikationsfaget.

Vi tager godt imod dig og tilrettelægger en onboarding skræddersyet til dig. I Skatteankestyrelsen understøtter vi fleksible arbejdsvilkår, og rammerne for arbejdstilrettelæggelsen drøfter du med din leder med udgangspunkt i den samlede opgaveløsning.

Du vil arbejde med en række kommunikationsopgaver

  • produktion af nyhedstekster og tekster til fx LinkedIn
  • indhold til vores intranet og hjemmeside samt webstatistik
  • grafiske opgaver samt foto- og videoopgaver
  • projektarbejde og koordinering af opgaver på tværs af styrelsen og Skatteministeriets koncern.

Med de opgaver forestiller vi os, at du

  • har en kommunikationsfaglig baggrund eller er et kommunikationstalent. Du har måske nogle få års erfaring eller er nyuddannet (gerne med erfaring fra et studiejob).
  • har erfaring med web, grafisk arbejde samt video og kan skrive godt og korrekt.
  • arbejder selvstændigt, struktureret og har lyst til at arbejde med koordinering og projektstyring.
  • bidrager med gåpåmod, en positiv vinkel på opgaverne og har forståelse for at arbejde i en politisk styret organisation.

Din nye teamleder Peter Tranum Baumann glæder sig til at møde dig
”Du får fire friske kolleger, som tilsammen kommer godt rundt om kommunikationsfaget i vores daglige arbejde. Vi er en del af Direktionssekretariatet, der i alt består af 10 medarbejdere. Vi har et tæt og godt samarbejde med vores direktion og med resten af organisationen. Stemningen på kontoret er uformel. Vi sparrer med hinanden fagligt, og byder alle ind på kontorets opgaver. Men vi kan også lide at dele løst og fast – og gerne en kop kaffe – i løbet af arbejdsdagen”, fortæller Peter Tranum Baumann.

Vidste du…

… at Skatteankestyrelsen er en af landets største juridiske arbejdspladser, der dækker hele spektret af kompleksitet i skatteretten – lige fra ejendomsvurdering til transfer pricing og beskatning af lønmodtagere.

… at Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed. Det betyder, at når en borger eller virksomhed har fået en afgørelse fra fx Skattestyrelsen, som de ikke er enige i, så kan de klage til os. Det kan handle om, hvilken skat eller moms de skal betale. Vores vigtigste opgave er at hjælpe borgere og virksomheder med at få den korrekte afgørelse i deres sag inden for en rimelig sagsbehandlingstid. Hver dag går vi på arbejde for at sikre retssikkerhed, og det, synes vi, giver vores arbejde mening.

Ansøgning og kontakt
Upload din ansøgning, dit CV og eksamensbevis via linket ”Søg jobbet” senest den 5. marts 2024.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte kommunikationschef Peter Tranum Baumann på tlf. 3376 2445.

Vi læser ansøgninger løbende og afholder samtaler i uge 11. Der vil være en skriftlig case i forlængelse af samtalen.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Der er tale om en midlertidig ansættelse. Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Startdato og arbejdssted
Startdato er 15. april 2024.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted er i København helt centralt ved Vesterport Station på adressen: Ved Vesterport 6, 4. sal, 1612 København V.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København V
  • Tirsdag den 05. marts 2024

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Are you an experienced product marketer eager to make a meaningful impact in the field of MedTech and enhance patient care? Join [xxxxx] to take lead on launching next generation dental solutions!.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Om Jobbet For Movia (Flextrafik) søger vi lige nu en dygtig kommunikations generalist, med flair for analysering og formidling af større datamængder. Du vil i rollen som rådgiver varetage kom..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0