Klima og kommunikation - studentermedhjælper

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Brøndby

Klima og kommunikation - studentermedhjælper


Kan du få budskabet om den grønne omstilling ud over rampen? Vi søger en studentermedhjælper i Klima og Miljø, der vil være med til at gøre en forskel for klimaet og fremme den grønne omstilling i Brøndby Kommune.

Hvem er vi?

I Klima og Miljø arbejder vi hver dag for at gøre Brøndby Kommune endnu mere miljø- og klimavenlig. Og med vores ambitiøse Klimaplan for Brøndby Kommune har vi fundamentet i orden.

På en typisk dag i Klima og Miljø vil du kunne høre ord som CO2-reduktioner, miljøtilsyn på virksomheder, affaldssortering, klimatilpasning og kystbeskyttelse, spildevand, jordforurening og paragraf 8 sager.

Vi er 19 engagerede medarbejdere i afdelingen, heraf 4 studentermedhjælpere, hvor du kan blive den ene. Vi er sådan nogle der løser opgaverne sammen, vi spørger, når vi er i tvivl, vi sætter pris på at sparre om opgaverne og vi er ikke bange for kritik. Vi hjælper hinanden, når det brænder på – og helst før! Vi tager gerne imod nye ideer og ny viden. Vi er også sådan nogle, der samarbejder med kollegaer for at opnå de bedste resultater. Og så er vi ikke bange for at møde vores borgere, virksomheder, boligorganisationer og foreninger. For når vi sætter os sammen og løser opgaverne, får vi de bedste resultater.

Om jobbet

Det fede ved at få et job hos os er, at du kommer til at være sammen med kollegaer, der vil hjælpe dig videre i din karriere – vi kan krydre dit liv med viden om, hvordan det er at arbejde i en politisk ledet organisation og hvor privilegerede vi er, når vi arbejder for noget, vi brænder for. Et arbejde er ikke bare et arbejde!

I jobbet vil du få ansvar for at udarbejde tekster og artikler til fx Facebook, Miljøavisen, LinkedIn og Brøndby Kommunes egen hjemmeside.

Du får også ansvar for at redigere og opdatere vores hjemmeside og sikre, at den er webtilgængelig. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med CMS, men ikke et krav. Til gengæld skal du se mulighederne i den digitale verden og bruge dem.

Det kan også være, at du skal skrive en fondsansøgning, være med til at udvikle og facilitere afdelingsdage, være frisk på at hoppe på cyklen og tage billeder, når der er en spændende klima-historie.

Vi har altid gang i forskellige klimaprojekter, og du vil også få ansvar for nogle af dem alt efter dine kompetencer og erfaring. Du kan læse eksempler i handlingsplanen i Klimaplan for Brøndby.

Om dig

Ligesom alle andre, der søger efter en ny kollega, ønsker vi os, at du er nysgerrig, produktiv, engagerende, har gåpåmod, initiativrig, ansvarlig, motiveret, kan arbejde selvstændigt og i teams og en helt masse andet.

Vi vil selvfølgelig også gerne have, at du har lyst til at arbejde i en kommune. Du skal helst synes, det er fedt at samarbejde både med os i afdelingen og alle vores samarbejdspartnere rundt om i det kommunale landskab.

Og ikke mindst skal du brænde for klima og kommunikation og have lyst til at formidle fagligt stof inden for klima og miljø på en engagerende og lettilgængelig måde.

Men allerhelst vil vi gerne bare have, at du beskriver, hvem du er og hvorfor du gerne vil arbejde hos os!

Ansættelse og løn

Stillingen er på ca. 15 timer om ugen og vil være fleksibel i forhold til dit studie.

Lyder det som noget for dig? Send din ansøgning senest søndag den 23. april 2023 kl. 12. Vi holder samtaler tirsdag og onsdag i uge 19. Vi glæder os til at møde dig.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte din kommende kollega Helle Lyngbye på tlf.: 30 57 43 45 eller på [email protected].

Ansættelse hurtigst muligt.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 37.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Brøndby
  • Søndag den 23. april 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den studentermedarbejder, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København N

    Playful Learning søger en kreativ profil, der brænder for at bidrage til at leg, udforskning og læringslyst fylder endnu mere i børns hverdag.Playful Learning er et partnerskab mellem professio..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (freelance) i København S

    We are now looking for an experienced Freelance Copy Writer (Maternity leave cover) with great knowledge of content strategy and with excellent writing and proofreading skills! As our Copywrit..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 2
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 3
3. april 2024 3