Communications Manager til privathospitalet [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

I Capio er vores mål at blive Danmarks foretrukne sundhedsudbyder. Vær med til at gøre en mærkbar forskel for en masse patienter hver dag.

Udfordringen
Kommunikation er grundstenen i at sikre den bedste patientrejse, både i forhold til vores medarbejdere og direkte til vores patienter og samarbejdspartnere. Vores ambition er udvikling af et stærkt Capio Brand som privathospital i Danmark. Du vil få en unik mulighed for at komme med på en vækstrejse, der har patienten i centrum og med stor fokus på bl.a. kvalitet, digitalisering og bæredygtighed.

Som Communications Manager vil du få ansvaret for at udarbejde og implementere en ambitiøs kommunikationsstrategi både internt og eksternt. Du vil få en stor berøringsflade i hele organisationen, herunder sparring med vores nordiske marketing- og kommunikationsteam. I hverdagen vil du indgå i et tæt samarbejde med vores lille kommercielle team, med reference til Markedschefen.

Profilen vi søger
Vi forestiller os, at du har en stærkt funderet kommunikationsbaggrund med erfaring fra lignende stilling. Du er naturligvis en dygtig kommunikatør på både skrift og tale, både på dansk og engelsk. Har du erfaring fra healthcare-sektoren eller Public Affairs er det en fordel. Det vigtigste er dog, at du ivrig efter at lære. Du er god til at prioritere din opgaver, og forstår dig på at vide hvornår tingene kræver 110% og hvornår 80% måske er nok. Du er samtidig drevet af, at ’patienten er i centrum’ i alt hvad du gør. Du skal have tyngde til at bevæge dig strategisk og turde udfordre, og samtidig være parat til at lave tingene selv.

Du er kommercielt tænkende og ved hvordan du skaber værdi. Du er opsøgende af natur, har et drive, der er større end de flestes, du trives med høj kompleksitet og korte deadlines. Du kan navigere i omgivelser der konstant er i udvikling og være klar på, at dagen bringer andet end det du havde planlagt.

Kan du genkende dig selv i beskrivelsen herover, så lover vi til gængæld en sjov og motiverende hverdag, hvor muligheden for at få indflydelse og se hurtige resultater, er stor. Og vigtigst af alt, du er med til at gøre en mærkbar forskel for en masse patienter hver dag.

Opgaverne
Opgaverne er mange, og de er spændende! Du er styrende på kommunikationsposten, og du er derfor selv med til at præge din hverdag og opgaver. Vi har her listet nogle af opgaverne:

• Udarbejde og implementere en kommunikationsstrategi, der understøtter Capios overordnede strategi
• Sikre tone of voice i samarbejde med Marketing
• Understøtte arbejdet omkring patientinformation
• Understøtte organisationen i kommunikationsopgaver
• Sikre at nyheder kommer ud internt og eksternt
• Drive effektive PR-kampagner og Public Affairs, evt. i samarbejde med eksterne bureauer
• Udarbejde pressemeddelelser og være ansvarlig for pressekontakt
• Tilpasse budskaber til forskellige målgrupper og kanaler
• Drive vores organiske SoMe-kanaler
• Udarbejdelse og vedligehold af dokumentskabeloner i office-pakken
• Smartness i automatisering af arbejdsgange og brug af AI

Du vil have din daglige gang på vores (snart) nyrenoverede hovedkontor i Hellerup. Da vi har behandlingssteder i hele Danmark, kan du forvente enkelte rejsedage om året.

Yderligere information om stillingen
Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Markedschef Mia Harnfeldt på [email protected]

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning senest tirsdag den 20. juni 2023. Vi forventer at holde første jobsamtale fredag den 23.juni i Hellerup, med henblik på opstart 1. august 2023.

Om Capio

Capio er et alsidigt privathospital med speciale i hhv. diagnosticering og behandling af ryg- og nakkelidelser samt almen kirurgi – herunder mave-tarm, urologi, ortopædkirurgi, håndkirurgi og plastikkirurgi samt en lang række øvrige specialer. Vi har seks hospitaler beliggende i henholdsvis Hellerup, Brøndby, Odense, Aalborg, Viborg og Aarhus.

Vi har gennem årene været i konstant vækst og er i dag et af de største privathospitaler i Danmark samt en del af Ramsay-koncernen. Vi vægter kvalitet og patientsikkerhed meget højt, har konstant fokus på høj patienttilfredshed og er for tredje gang akkrediteret uden bemærkninger efter Den Danske Kvalitetsmodel. Vores patienter kommer via sundhedsforsikringer, som privatpatienter eller henvist fra regionerne.

Læs mere om os på www.Capio.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Hellerup
  • Tirsdag den 20. juni 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den studentermedarbejder, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (freelance) i København S

    We are now looking for an experienced Freelance Copy Writer (Maternity leave cover) with great knowledge of content strategy and with excellent writing and proofreading skills! As our Copywrit..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Smørum

    Do you want to make a career within Lifechanging Hearing Care and create a difference for people around the world? Join us in delivering on our vision to enable more people hear better. This is..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 2
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1