Nyoprettet stilling som kommunikationskonsulent med organisatorisk tæft og blik for den gode historie til Ortopædkiru...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vores afdeling er i en rivende udvikling, vi har derfor brug for en kollega med en solid kommunikationsfaglig værktøjskasse, der kan bidrage til at sætte spot på vigtige emner som arbejdsglæde, udvikling og faglighed. Hvis det er dig, vil du få en unik mulighed for at understøtte afdelingsledelsen på en stor ortopædkirurgisk afdeling og finde og fortælle de gode historier fra vores helt særlige arbejdsplads – både internt og eksternt.

Ansvar og arbejdsopgaver

Vi lægger vægt på, at du har en skarp pen, organisatorisk tæft og en stor lyst til at samarbejde med mange forskellige mennesker og med en bred palet af opgaver. Som kommunikationskonsulent sidder du placeret i ledelsessekretariatet, hvor vi løser mange og forskelligartede opgaver. Det betyder, at vi indimellem må lægge de faste opgaver fra os og i fællesskab løse en ad hoc-opgave, som haster.

I ledelsen arbejder vi aktivt med at skabe og vedligeholde rammerne for et godt arbejdsmiljø og optimale muligheder for faglig udvikling, og vi har brug for dine input til at fortælle de historier, som gør os synlige for hinanden og skaber samhørighed på tværs af fagligheder og vagtlag. Vi arbejder i disse år målrettet med at skabe gode introduktionsforløb for nye kolleger og indsatser til at udvikle vores erfarne medarbejdere. I den sammenhæng vil du få en vigtig rolle at spille.

Kommunikationsmæssig sparring med ledelsen bliver en anden af dine opgaver, både på det operationelle og det strategiske niveau. Vores medarbejdergruppe består af mange forskellige faggrupper, som arbejder på alle tider af døgnet og ofte væk fra skrivebord og computer. Du skal hjælpe os med at nå ud til dem alle sammen og give dem nærværende og relevant viden om vigtige emner. I ledelsesgruppen sætter vi stor pris på nysgerrige spørgsmål, som kan vende det hele lidt på hovedet – så også det, håber vi, at du kan bidrage med.

Som sekretær for vores LMU (leder-medarbejderudvalg), vil du løfte en vigtig organisatorisk opgave i vores afdeling. Gruppen mødes hver sjette uge, og du har til opgave at forberede dagsordener, skrive referater og understøtte både leder- og medarbejdersiden af udvalget i at kommunikere indhold og relevante budskaber fra møderne.

Hovedopgaverne i stillingen er:

  • Kommunikationsmæssig bistand til afdelingsledelsen, både strategisk og operationelt.
  • Udarbejdelse af materialer til brug for rekruttering; film, stillingsopslag o. lign.
  • Redaktør på instagramprofil
  • Opdatering og vedligehold af intranet og hjemmeside.
  • Sekretær for LMU og arbejdsmiljøgruppe.
  • Tovholder på opdatering og vedligehold af afdelingens patientinformationer
  • Håndtering af patientklager og erstatningssager
  • Sekretariatsopgaver; blandt andet planlægning af møder og kalenderkoordinering for ledelsen
  • Udarbejde udkast til præsentationer og oplæg for ledelsen
  • Udarbejde oplæg til svar på henvendelser fra myndigheder eller svar på politiker spørgsmål
  • Diverse ad hoc-opgaver.

Om dig

Du har formentlig en kandidatuddannelse indenfor kommunikation eller et lignende område. Du er helt sikkert dygtig til at skrive, og du har gerne erfaring med at lave gode film med din smartphone eller andet (endnu bedre) grej. Vi ser endvidere gerne, at du har erfaring fra en tilsvarende allround-stilling, gerne fra en offentlig – og måske endda sundhedsfaglig – organisation. Vi håber, at du er en teamplayer af hjertet, og at du kan bidrage til vores afdeling med både humor og nærvær. Til gengæld tilbyder vi en arbejdsplads med mening, høj faglighed og gode kolleger.

Om afdelingen

Vi er omkring 250 ansatte på Ortopædkirurgisk Afdeling. Vi behandler akutte og planlagte patienter med ortopædkirurgiske problemstillinger. Vi har et stort flow af patienter igennem afdelingen på vores to akutte sengeafsnit og på vores 2 store ambulatorier. I starten af dette år åbner vi op for ambulant behandling i Helsingør sundhedshus samt for operationer på friklinikken i Frederikssund. Om 3 år flytter vi vores afdeling ind i helt nye rammer på nyt Nordsjællands hospital. Vi skal klargøre vores afdeling til indflytning og i den proces er din rolle som kommunikationskonsulent vigtig. Du vil have kontorplads på Hillerød Hospital sammen med resten af vores leder og stabsgruppe.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn -og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Regionernes lønnings- og takstnævn og den relevante faglige organisation.

Der er tale om en fast stilling på 30-37 timer om ugen.

Yderligere oplysninger

Yderligere informationer om stillingen kan fås ved henvendelse til Cheflæge Simon Serbian på 48296779 eller Chefsygeplejerske Jessie Hansen på 21793721.

Ansøgningsfrist: fredag d.9 februar 2023

Vi forventer at afholde samtaler d. 21. februar 2023

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Hillerød
  • Torsdag den 09. februar 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Hillerød

    Salgsassistentelev til TextilDu er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er servicemi..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Allerød

    Læser du kommunikation, sprog, e-handel eller en anden humaniora uddannelse, elsker du struktur og høj detaljeringsgrad, og drømmer du om at prøve kræfter i et hus, hvor ambitionerne er høje, stemn..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Allerød
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Allerød

    Kan du formidle komplekst indhold på en letforståelig måde? Vi er på udkig efter en dygtig og engageret kollega, der brænder for at arbejde med borgerrettet kommunikation. Du får ansvaret for at..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Allerød
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Virum

    Skilled Communications Consultant at Novo Nordisk Engineering Does the idea of applying your skills and expertise across the entire communications and branding palette excite you? And do you t..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
26. april 2024 5
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 1
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 6
2. april 2024 6
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 6
29. marts 2024 6
28. marts 2024 6
27. marts 2024 6