Kommunikationsmedarbejder til Statsrevisorernes Sekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kan du kommunikere kort og præcist om komplekse sager? Og har du lyst til at arbejde på en af landets mest traditionsrige og spændende arbejdspladser, tæt på politikerne og journalisterne på Christiansborg? Så er denne stilling noget for dig!

Statsrevisorerne behandler beretninger, der har stor samfundsmæssig betydning. Det er derfor vigtigt at sikre, at budskaberne fra undersøgelserne når bredt ud, så de skaber de nødvendige forandringer. Det har vi brug for din hjælp til.
Vi kan tilbyde et interessant job i et miljø, præget af stor faglighed, holdånd og godt humør. Uanset din profil og erfaring kan du forvente at blive fagligt udfordret, få et stort selvstændigt ansvar og blive udviklet og støttet.

Dine primære arbejdsopgaver
  • Kontakt til pressen og pressehåndtering i forbindelse med Statsrevisormøder.
  • Forfatte og publicere nyheder, herunder udarbejde opslag på sociale medier (X, LinkedIn m.m.), når Statsrevisorerne har behandlet en beretning.
  • Bistå statsrevisorerne med at skrive taler og talenoter.
  • Bistå med at arrangere og afholde event på Folkemødet.


Det er vigtigt, at du har blik for, hvordan Statsrevisorernes sager kan kommunikeres. Det er også vigtigt, at du hurtigt kan vurdere en mediesags udvikling.
Herudover vil du også varetage en række andre opgaver, som er med til at sikre, at sekretariatet fungerer optimalt. De kan bestå i forskellige kommunikations- og rådgivningsopgaver som f.eks. udvikling af Statsrevisorernes hjemmeside.
Du skal både kunne arbejde selvstændigt og i et tæt samarbejde med sekretariatschefen og souschefen.

Din arbejdsplads
Statsrevisorerne er politikere, som er udpeget af Folketinget. Statsrevisorerne er en selvstændig institution under Folketinget, som har kontor på Christiansborg.

Statsrevisorernes Sekretariatet er en lille enhed med 4 medarbejdere inkl. dig. Sammen betjener vi de 6 statsrevisorer.
Statsrevisorernes Sekretariat har sammen med Statsrevisorernes formand ansvaret for at forberede, afvikle og efterbehandle Statsrevisorernes månedlige møder, hvor Statsrevisorerne bl.a. behandler de beretninger, som de modtager fra Rigsrevisionen.

De beretninger Statsrevisorerne behandler på møderne handler bl.a. om, hvordan staten og regionerne forvalter skatteborgernes penge på en effektiv, produktiv, sparsommelig og lovlig måde. Der er med andre ord masser af vigtige budskaber at fortælle. Det vil være dit arbejde at sætte et proaktivt tryk på formidlingen af Statsrevisorernes budskaber til gavn for en redelig og effektiv forvaltning.

Din profil
Du har relevant erfaring bl.a. med nyhedsjournalistik og pressehåndtering gerne enten fra Folketinget eller fra et departement eller anden tilsvarende politisk styret organisation.

Vi lægger vægt på, at du
  • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund (f.eks. journalist- eller kommunikationsuddannelse)
  • har erfaring med pressehåndtering, sociale medier og/eller politisk kommunikation
  • kan sikre hurtig og imødekommende betjening af pressen
  • kan bevare overblikket, skære ind til benet og vinkle en sag
  • kan omsætte faglige problemstillinger til let forståelig tekst uden at rykke ved budskabet
  • tager ansvar og kan arbejde hurtigt og målrettet med resultat for øje, men altid med styr på fakta
  • har gode samarbejdsevner og er en loyal teamplayer, der vægter og bidrager til et godt samarbejde i sekretariatet.


Det er en fordel, hvis du kender til arbejdet og pressen på Christiansborg.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en deltidsstilling med en forventet gennemsnitlig arbejdstid på 20-25 timer om ugen. Arbejdstiden vil ikke være jævn fordelt over en måned, men vil kræve flest arbejdstimer i ugen op til, under og ugen efter de månedlige statsrevisormøder. Stillingen vil derfor kræve fleksibilitet i forhold til arbejdstilrettelæggelsen.

Stillingen er nyoprettet.

Du skal sikkerhedsgodkendes i forbindelse med din ansættelse. Sikkerhedsgodkendelsen skal kunne opretholdes under hele din ansættelse.

Information og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Michala Krakauer på tlf. 6162 5268 eller souschef Morten Brædstrup-Holm på tlf. 6162 3006.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV og eksamenspapirer via stillingsopslaget på www.ft.dk.

Ansøgningsfrist: tirsdag den 19. marts 2024, kl. 12.00.

Vi arbejder for det danske folkestyre" er formålet for Folketingets Administration. Vi er 480 ansatte i Folketingets Administration, som sammen arbejder for at skabe gode rammer for medlemmerne af Folketinget, og som samtidig arbejder for, at omverdenen kan følge med i Folketingets politiske arbejde. I vores tilgang til arbejdet er vi medlemsorienterede, selvledende og helhedstænkende.

Folketingets Administration ønsker at fremme ligestilling uanset køn, alder, etnisk baggrund, seksuel orientering, religiøs overbevisning eller handicap.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 19. marts 2024

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København S

    Vil du være med til at sætte retning for fremtidens professionelle i reklame-, design-, kommunikations- og mediebranchen, så de ikke alene kan begå sig, men også være med til at udvikle deres branc..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Står du på en bred kommunikationsfaglighed, og trives du med strategiske udviklingsopgaver? Ser du organisationers interne kommunikation som afgørende for organisationsudvikling, og forstår du kob..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Senior communications advisor to [xxxxx] Corporate Communications and Branding Would you like to contribute to a leading developer, manufacturer, and supplier of life-saving .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0