Rekrutteringsfirma

Kommunikations- og marketingpraktikant til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Åbyhøj

Kommunikations- og marketingpraktikant med forkærlighed for digitale platforme



Mangler du stedet, hvor du kan få lov at udvikle dine kompetencer inden for flere forskellige kommunikations- og marketingdiscipliner? Og har du svært ved at skjule din begejstring, når du arbejder med digitale udtryk og grafiske løsninger? Så er det dig, vi leder efter til at engagere HR-nørder og ledere, når vi sammen skaber synlighed på tværs af vores digitale platforme.



Hos Konsulenthuset ballisager søger vi lige nu en Kommunikations- og marketingpraktikant, som vil være en del af vores ambitiøse færd mod at gøre vores digitale tilstedeværelse endnu stærkere. Du kommer til at indgå i vores Marketingteam, hvor du arbejder tæt sammen med vores Marketingchef og vores Content Writer om at gøre os endnu mere synlige som Danmarks Foretrukne HR-Partner.


Marketing – mulighedernes land

Som praktikant kommer du til at prøve kræfter med mange forskellige kommunikations- og marketingopgaver. Og afhængig af, hvor dine interesser ligger, tilpasser vi opgaverne løbende.


Du kan bl.a. se frem til en hverdag, hvor du sammen med dine marketingkollegaer:


  • Optimerer og opdaterer vores indholdet på vores hjemmeside: Din nysgerrighed overfor, hvad der virker og ikke virker, bringer du i spil, når vi i fællesskab tester forskelligt indhold og sideopsætninger på vores website. Og vi glæder os til at høre dine inputs.

  • Udfører grafisk arbejde: Din grafiske forståelse kommer til udtryk i udformningen og opsætningen af tekst, illustrationer og billeder til vores digitale markedsføring, der til sammen afspejler vores brand.

  • Forfatter skriftligt indhold på tværs af digitale platforme: Din kreativitet og skriftlige kunnen bruger du i kommunikationen af budskaber i vores e-mail marketing, på sociale medier og på vores website.

  • Planlægger automatiske e-mail flows og følger op: Med din strukturerede og selvstændige tilgang planlægger du automatiske flows, der sørger for, at vores budskaber når de rette personer - på det rette tidspunkt.

  • Det med småt: Går du med en SEO-nysgerrighed i maven, eller har du lyst til at være med, når vi bl.a. planlægger vores netværksevents, så er du hermed inviteret med. Vi er åbne overfor dine ideer til opgaver, så mulighederne er mange.


Et konsulenthus der bygger på viden og kreativitet
Hos Konsulenthuset ballisager er vi ambitiøse, og vil udvikle os hver dag. Vi tror på, at selv den skøreste idé kan være den næste geniale løsning, så her er mantraet: ”Din ide er lige så god som min ide”. Vi er et team, og vi lykkes sammen.

I de kommende år udvider vi vores samarbejde med HR-afdelingerne og virksomhederne rundt i Danmark. Vi har længe analyseret og forsket i HR-discipliner, og vi udgiver flere analyser årligt. Vi ved derfor, hvad der virker - og hvad der ikke virker. Vi nytænker disciplinerne og gør op med traditionerne, når de kun er der for traditionernes skyld.

Din nye hverdag kommer til at være på vores kontor i Aarhus. Vi tilbyder ikke kun en lærerig arbejdsdag, men også en fleksibel en af slagsen. Hos os er du ikke bundet til kontorstolen fra 8-16 – du får både mulighed for at arbejde hjemmefra og på ’skæve’ tidspunkter. Din nærmeste leder, Kristoffer, mener nemlig, at den bedste kommunikation og marketing kan opstå hvor som helst, og når som helst.


Men tilbage til det vi er her for, dig

Vi håber på at høre fra dig, der læser på en videregående uddannelse, som allerede har vækket din faglige nysgerrighed inden for kommunikation og marketing. Måske læser du kommunikation, multimediedesign, markedsføring, visuel kommunikation eller noget helt fjerde. Din præcise uddannelsesretning er ikke det vigtigste for os, men derimod at du har lyst til at lære, udvikle dig i samarbejde med dine kollegaer, og at du tager ansvar for dine opgaver, som vi i fællesskab beslutter.

Vi forestiller os, at vi vil være et rigtig godt match for hinanden, hvis du har gode digitale kompetencer. Og vi bliver ikke sure, hvis du har arbejdet lidt i Canva eller Adobe.

Det kan være, du har lidt erfaring fra et studiejob eller frivilligt arbejde, men det er bestemt ikke et krav. Vi sørger for, at du bliver klædt godt på til opgaverne.


Har vores budskab ramt plet hos dig?
Så glæder vi os til at modtage dit motiverede CV! Ansøgninger har vi droppet, men det er vigtigt for os at vide, hvad der motiverer dig til at søge stillingen. Skriv derfor 5-10 linjer i indledningen af CV’et til at beskrive din motivation. Vi holder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende dit motiverede CV afsted.

Vi forestiller os, at du starter i begyndelsen af august, og vi aftaler sammen varigheden af praktikperioden, så det passer med dit studie. Vi forestiller os ca. 5-6 mdr. Stillingen er på 37 timer, men med fleksibilitet, så du også har tid til eksamen. Praktikken er ulønnet, men med en økonomisk erkendtlighed.

Synes du, der er længe til august, så er vi også åbne overfor muligheden for, at du starter før i en rolle som studentermedhjælper.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Konsulenthuset ballisager, der ikke er blevet besvaret i opslaget, er du velkommen til at kontakte Marketingchef, Kristoffer Vindum på [email protected] eller tlf. 30 73 49 76.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Åbyhøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Åbyhøj

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Do you hold practical experience within building SCADA hardware and want to find your next big career move where you can utilise your skills and knowledge? Are you Health and Safety focused and enj..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Århus N

    Do you have great communication skills? Are you structured and do you thrive when working in a team? If you are looking for an opportunity to excel your skills as well as develop new ones while wor..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Are you excited about telling great stories? Are you able to transform technical details into easy-to-understand content? And do you want to contribute to the green transition through effective com..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (praktik) i Århus

    Kommunikationspraktikant med sans for det visuelle udtryk Er du skarp indenfor kommunikation, layout og visuelle udtryk? Drømmer du om at afprøve den teori i praksis, du har lært på studiet? Så s..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Åbyhøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Åbyhøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0