Kommunikationspraktikant til politiske kampagner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - København N

Vil du være med til at bekæmpe racisme, uretfærdighed og sætte kampen for en grøn og retfærdig verden på dagsordenen og skabe forandring med kommunikation og kampagner? Så kom og bliv kommunikationspraktikant hos Mellemfolkeligt Samvirke. Vil du være med til at bekæmpe racisme, uretfærdighed og sætte kampen for en grøn og retfærdig verden på dagsordenen og skabe forandring med kommunikation og kampagner? Så kom og bliv kommunikationspraktikant hos Mellemfolkeligt Samvirke.
Om Mellemfolkeligt Samvirke og kampagnearbejde:
I Mellemfolkeligt Samvirke arbejder vi for en retfærdig og bæredygtig verden, hvor alle mennesker lever i frihed og værdighed, uden fattigdom og undertrykkelse. Gennem vores politiske kampagner presser vi på for at skabe forandring - og derfor har vi brug for skarp kommunikation, der kan sætte en dagsorden, skabe oplysning og få mennesker til at engagere sig og handle i fællesskab.Om Mellemfolkeligt Samvirke og kampagnearbejde:I Kampagne- og Kommunikationsteamet har vi særligt fokus på to områder: Anti-diskrimination og klimaretfærdighed, ligesom kommunikation om krigen i Gaza og om vores internationale udviklingsarbejde også er en stor del af vores arbejde. Vi arbejder tæt sammen med de mennesker, som bliver hårdest ramt af uretfærdighed, og vi samarbejder med sociale bevægelser og aktivister både i Danmark og internationalt, for at sikre størst mulig gennemslagskraft.
Læring og ansvar som praktikant:
Som praktikant hos Mellemfolkeligt Samvirke bliver du en del af en stærk, aktivistisk og mangfoldig NGO placeret i hjertet af Nørrebro. Du kommer helt ind i maskinrummet af vores kampagnearbejde, og er med i udviklingen af vores kommunikation fra start til slut. Det gælder både sociale medier, udviklingen af kommunikationsstrategi og budskaber til vores kampagner, og afvikling af events.Læring og ansvar som praktikant:Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores social medie-redaktør, grafiker, kampagnemedarbejdere, fundraisingafdeling, og du vil få en god forståelse af, hvordan de forskellige afdelinger spiller sammen i kommunikationsarbejdet.Du vil desuden få en stor indsigt i og viden om diskrimination, klima og vores andre arbejdsområder, og få stor indsigt i, hvordan man bruger kommunikation til at skabe forandring.Du vil som praktikant indgå i et fleksibelt team, hvor vi tager hånd om vores fælles opgaver og hinanden. Har du særlige ønsker i forbindelse med praktikken, så imødekommer vi gerne.
Praktikantens opgaver:Praktikantens opgaver:
  • Du tager del i det strategiske arbejde med at udvikle kommunikation af vores politiske kampagner.
  • Du får ansvar for at kommunikere om vores internationale arbejde på sociale medier.
  • Du vil få ansvar for at producere indhold til både online og offline kommunikation – lige fra sociale medier og website til budskaber på bannere, flyers, plakater, o.lign.
  • Du vil få mulighed for at arbejde med videoproduktion, design, foto, o.lign. afhængigt af din interesse og kvalifikationer.
  • Du vil få ansvar for at planlægge og afvikle events og debatter.
  • Du tager del i det strategiske arbejde med at udvikle kommunikation af vores politiske kampagner.Du får ansvar for at kommunikere om vores internationale arbejde på sociale medier.Du vil få ansvar for at producere indhold til både online og offline kommunikation – lige fra sociale medier og website til budskaber på bannere, flyers, plakater, o.lign.Du vil få mulighed for at arbejde med videoproduktion, design, foto, o.lign. afhængigt af din interesse og kvalifikationer.Du vil få ansvar for at planlægge og afvikle events og debatter.
    Kvalifikationer:   Kvalifikationer:
  • Du er i gang med en relevant videregående uddannelse. 
  • Du er udadvendt og initiativrig - og brænder for at gøre en forskel ved at arbejde målrettet med at kommunikation og politiske kampagner.  
  • Du er en god, energisk formidler både mundtligt og skriftligt.  
  • Du bruger sociale medier aktivt og har en god forståelse af, hvilken kommunikation der kan engagere brugere på forskellige social medie-platforme, herunder brug af video, grafik og tekst.
  • Du har eventuelt relevant erfaring fra projekt og/eller kampagnearbejde. 
  • Du er i gang med en relevant videregående uddannelse.Du er udadvendt og initiativrig - og brænder for at gøre en forskel ved at arbejde målrettet med at kommunikation og politiske kampagner.Du er en god, energisk formidler både mundtligt og skriftligt.Du bruger sociale medier aktivt og har en god forståelse af, hvilken kommunikation der kan engagere brugere på forskellige social medie-platforme, herunder brug af video, grafik og tekst.Du har eventuelt relevant erfaring fra projekt og/eller kampagnearbejde.
    Vi tilbyder:Vi tilbyder:
  • En ulønnet praktikstilling på ca. 30 timer om ugen i ca. 5-6 måneder med start i slutningen af august eller starten af september 2024
  • Mulighed for at prøve kræfter med projektkoordination og at fuldføre et stort projekt fra start til slut  
  • Erfaring med kommunikation i en politisk organisation og mulighed for at opbygge et netværk blandt NGO’erne  
  • Et stærkt team med gode kollager og store målsætninger  
  • Et dynamisk arbejdsmiljø præget af mange forskellige opgaver og samarbejde på tværs med åben kommunikation, mulighed for sparring, faglig og personlig udvikling samt lejlighed til at præge egne opgaver
  • Mulighed for fleksibilitet rundt om eventuelle eksamener, fag du skal følge eller studiejob.   
  • En engageret og uformel omgangstone med vægt på humor, sparring, anerkendelse – og en åben og konstruktiv kritik  
  • Betalt frokost
  • En ulønnet praktikstilling på ca. 30 timer om ugen i ca. 5-6 måneder med start i slutningen af august eller starten af september 2024Mulighed for at prøve kræfter med projektkoordination og at fuldføre et stort projekt fra start til slutErfaring med kommunikation i en politisk organisation og mulighed for at opbygge et netværk blandt NGO’erneEt stærkt team med gode kollager og store målsætningerEt dynamisk arbejdsmiljø præget af mange forskellige opgaver og samarbejde på tværs med åben kommunikation, mulighed for sparring, faglig og personlig udvikling samt lejlighed til at præge egne opgaverMulighed for fleksibilitet rundt om eventuelle eksamener, fag du skal følge eller studiejob.En engageret og uformel omgangstone med vægt på humor, sparring, anerkendelse – og en åben og konstruktiv kritikBetalt frokost
    Ansøgning
    Ansøgningsfrist: Onsdag d. 20. marts kl. 12.00. Vi afholder samtaler i uge 14.AnsøgningVi glæder os til at høre fra dig.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

    Arbejdsstedet er beliggende i København N.

    Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København N
    • Onsdag den 20. marts 2024

    Lignende jobs

    • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

      Fri kontakt
      Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
      • Kommunikationsmedarbejder
      • København V
      Få mere info
    • Kommunikationsmedarbejder i København S

      Presse- og kommunikationsrådgiver til PostNordVi leverer. Sammen med engagerede kolleger bidrager du til at sikre at vore kunder når frem til dem de vil, til tiden, sikkert og effektivt.Ho..
      • Kommunikationsmedarbejder
      • København S
      Få mere info
    • Kommunikationsmedarbejder i København

      Bliver du motiveret af at drive og forbedre hjemmesider og er du knivskarp på at målrette marketingskampagner til forskellige kundesegmenter indenfor retail? Så har vi den rette mulighed til dig!.
      • Kommunikationsmedarbejder
      • København
      Få mere info
    • Kommunikationsmedarbejder i København

      Om Jobbet For Movia (Flextrafik) søger vi lige nu en dygtig kommunikations generalist, med flair for analysering og formidling af større datamængder. Du vil i rollen som rådgiver varetage kom..
      • Kommunikationsmedarbejder
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København N

    Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

    Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
    14. maj 2024 5
    13. maj 2024 4
    12. maj 2024 4
    11. maj 2024 4
    10. maj 2024 4
    9. maj 2024 4
    8. maj 2024 4
    7. maj 2024 2
    6. maj 2024 2
    5. maj 2024 2
    4. maj 2024 2
    3. maj 2024 2
    2. maj 2024 1
    1. maj 2024 1