Kommunikationsrådgiver til [xxxxx]s store projekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Det er måske ikke alle, der lægger så meget mærke til os i hverdagen, men færdes du i hovedstadsområdet, interagerer du konstant med os: Fra rent vand i hanen til varme i radiatoren. Og vi udvikler. I HOFOR – investerer vi i disse år massivt i vores underjordiske infrastruktur for at sikre mod fremtidige skybrud. Vi ombygger og moderniserer en række af Danmarks største vandværker, så vi kan levere blødere vand i verdensklasse til mere end en million kunder.

Medvind til HOFORs projekter
Som vores nye kommunikationsrådgiver vil du komme til at arbejde med ekstern kommunikation og få ansvaret for kommunikation omkring vores større projekter. Målet er at gøre interessenterne til medspillere. Hvis du har viljen, erfaringen og kreativiteten til at rådgive og nytænke, lave kommunikationsfundamenter og planer og selv løbende udføre planerne til tiden, så er det måske dig, vi leder efter.

Som kommunikationsrådgiver får du mulighed for at arbejde med hele kommunikationsviften inden for borgerkommunikation, events, dialogmøder, SoMe, digitale løsninger, skilte, nyhedsbreve, intranetartikler, presseomtale, flyers i samarbejde med kollegerne i afdelingen, i resten af HOFOR og med eksterne partnere.

Kreativ og nytænkende kommunikationsrådgiver med forståelse for formidling
Vi forestiller os, at du har en uddannelse inden for kommunikation eller journalistik, samt at du har erfaring med kommunikation af projekter fra en større virksomhed eller myndighed. Det digitale er ligetil for dig, og du har blik for de gode pressehistorier og den visuelle formidling – også på sociale medier.

Vi forestiller os, at du kan nikke genkendende til flere af disse færdigheder:

  • Strategisk rådgiver på små og store projekter
  • Kreativ, og kan effektivt omsætte ideer til handling
  • Kan arbejde med egne opgaver og overholder deadlines
  • Skriver og formidler målrettet og levende
  • Fremme i skoene på digitale trends og eksekvering
  • Gerne erfaring med adfærdsdesign og nudging
  • Gerne erfaring med og interesse for bæredygtighed, klimaløsninger og infrastruktur

23 dygtige kolleger ser frem til at byde dig velkommen
I afdelingen er vi 23 dygtige kommunikationsfolk samt tre studentermedhjælpere. Du bliver ansat i det team, der arbejder med eksterne projekter og kampagner, men du kommer også til at arbejde tæt sammen med vores pressefolk og kollegerne bag vores interne og digitale kommunikation. Ud over de mange spændende opgaver, tilbyder vi en hverdag med højt til loftet og plads til godt humør. Vi løser vores opgaver – store som små – med engagement, motivation og faglig stolthed.

Derudover har vi fantastisk kaffe, en virksomhed fuld af fascinerende fun facts, 2000 km vandrør, en af Danmarks bedste kantiner, metro til døren og et hav af cykelstativer, så der er rig mulighed for at komme grønt til og fra kontoret i Ørestaden. Vi løser vores opgaver – store som små – med engagement, motivation og faglig stolthed og bidrager alle engageret til den positive og kollegiale stemning i afdelingen.

I HOFOR vægter vi vores medarbejderes trivsel højt, og tilbyder derfor fleksible rammer, hvor der er mulighed for hjemmearbejde, efter aftale med din nærmeste leder.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 17. marts 2023. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Katrine Køber, kommunikationsrådgiver, på telefon 2795 2149 eller Lone Højlund, teamleder, på telefon 2795 2120. Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Vi forventer at afholde første samtaler i uge 12, 2023.

Vi ved godt, at du nok ikke kan alt, som vi efterspørger i opslaget – så skriv trygt, hvad du er stærk til, og hvad du skal udvikle hos os. Vedlæg gerne eksempler på historier, der ramte traditionelle og digitale kanaler, som du stod bag.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København S
  • Fredag den 17. marts 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den studentermedarbejder, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    Brænder du for kommunikation og kunstig intelligens, og ønsker du at være med til at forme dialogen om AI i en af Danmarks førende finansielle institutioner? Har du en særlig evne til at engagere o..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København N

    Playful Learning søger en kreativ profil, der brænder for at bidrage til at leg, udforskning og læringslyst fylder endnu mere i børns hverdag.Playful Learning er et partnerskab mellem professio..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 4
26. april 2024 3
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 5
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 4
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 4