Vikarstilling: Stærk skriftlig kommunikatør søges til barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København K

Stærk skriftlig kommunikatør søges til barselsvikariat

Børnerådet vil sætte dagsordenen, når det handler om at sikre børns rettigheder og livsmuligheder. Til et barselsvikariat søger vi nu en kommunikationskonsulent, som vil hjælpe med at løfte en af vores vigtigste opgaver: At fremme børneperspektivet i den offentlige debat og råbe op, når lovgivere og de, som er tæt på børn i deres hverdag, glemmer eller tilsidesætter børnenes interesser. Din fornemmeste opgave bliver at formidle og udbrede Børnerådets viden og holdninger til politikere og praktikere gennem vores forskellige kommunikationsplatforme. Du skal i samarbejde med kolleger arbejde med at omsætte juridisk stof og kompleks viden til klare budskaber i høringssvar, debatindlæg, LinkedIn-opslag, nyhedsbreve, webartikler og på andre relevante platforme. Vi leder derfor efter dig, der har en skarp pen og formår at vinkle og målrette din kommunikation uden at miste nuancerne.

Du får samtidig ansvaret for Børneportalen, som er Børnerådets hjemmeside til børn og unge i alderen 10-15 år. Børneportalen giver klar besked om rettigheder, klagemuligheder og rådgivningstilbud. Det bliver din opgave at vedligeholde sitet med nyheder og formidling af børns rettigheder, og du bliver en del af vores udadvendte aktiviteter, hvor vi er i direkte dialog med børn og unge fx på Ungdommens Folkemøde.

Børnerådets sekretariat er en arbejdsplads med gode muligheder for fleksibilitet og selvstændig planlægning af opgaverne. Du bliver en del af et lille hold, der samarbejder tæt på tværs af fagligheder og projekter, og vi sætter en ære i at være gode kolleger for hinanden. Vi har brug for en kollega med god energi og samarbejdsevner, og som tager initiativ, arbejder selvstændigt og følger opgaverne helt til dørs.

Opgaver Du kommer til at varetage en række forskellige og mangeartede kommunikationsopgaver. Nogle er givet på forhånd, og nogle vil opstå undervejs. Du får også rig mulighed for selv at byde ind. Det er et must for os, at du kan og har lyst til at løse følgende opgaver:

  • I marts lancerer vi vores nye website og nyhedsbrev. Det bliver din opgave løbende at opdatere og lægge nyt indhold og høringssvar på sitet, ligesom du bliver ansvarlig for vores nyhedsbrev – fra produktion af indhold til opsætning og udsendelse.
  • Du bliver ansvarlig for Børneportalen og opdatering af websitet. Samtidig bliver du en aktiv del af vores formidling af børns rettigheder direkte til børn fx gennem gamification og vores udadvendte aktiviteter på fx Ungdommens Folkemøde.
  • Vi bruger LinkedIn til formidling af vores viden særlig målrettet fagfolk og praktikere. Du skal løbende udvikle og producere relevant indhold og monitorere kanalen.

Kvalifikationer Vi lægger vægt på, at du kommer med:

  • En relevant uddannelsesbaggrund, fx som journalist eller med en akademisk kommunikationsuddannelse.
  • En solid kommunikationsfaglig værkstøjskasse, et fejlfrit og nuanceret sprog og evner til at målrette og versionere din kommunikation uanset modtager og kontekst.
  • Politisk tæft og indsigt i arbejdet i en politisk styret organisation.

Det vil være en fordel, hvis du har:

  • Kendskab til og erfaring med at arbejde i CMS (Umbraco) og med udsendelse af nyhedsbreve (MailChimp).
  • Grafisk snilde og kan lave simple opsætninger i fx InDesign

Personlighed Vi leder efter dig, som:

  • har lyst til og mod på at kaste dig ud i mange forskellige opgaver og samarbejdskonstellationer – også selvom det er noget, du ikke har prøvet før.
  • er initiativrig og selvkørende, når du først er i gang. Du opsøger ny viden på og følger med i kommunikationstendenser.
  • er udadvendt og har lyst til at repræsentere Børnerådet og Børneportalen til eksterne arrangementer og konferencer.

Ansættelsesvilkår Der er tale om et barselsvikariat i en fuldtidsstilling som kommunikationskonsulent frem til 31. juli 2024 med mulighed for forlængelse, og du ansættes efter relevant overenskomst i staten. Arbejdsstedet er i Billund, Hovedgaden 12, 1D-E, 7190 Billund med mulighed for to ugentlige hjemmearbejdsdage. Tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. maj 2023.

Proces og information Ansøgningsfristen er den 16. marts 2023, og vi holder samtaler d. 24. marts. Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte kommunikationschef Rikke Straarup på tlf.: 3378 3319.

Børnerådet opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København K
  • Torsdag den 16. marts 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den studentermedarbejder, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    Brænder du for kommunikation og kunstig intelligens, og ønsker du at være med til at forme dialogen om AI i en af Danmarks førende finansielle institutioner? Har du en særlig evne til at engagere o..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København N

    Playful Learning søger en kreativ profil, der brænder for at bidrage til at leg, udforskning og læringslyst fylder endnu mere i børns hverdag.Playful Learning er et partnerskab mellem professio..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0