Kommunikationskonsulent til strategiimplementering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Er du god til at fortælle historier? Kan du bringe forretningsmål og indsatser ned i øjenhøjde?

Vi leder efter dig, der kan vække vores flotte strategipræsentation til live gennem enkle, skarpe og engagerede historier. Historier, der forener de forretningsmæssige perspektiver med medarbejdervinklen. Er du også kreativ, fyldt med gode idéer og skarp til at producere tekst og video kan vi ikke få hænderne ned.

I ase er vi i fuld gang med at eksekvere på vores forretningsstrategi, der har et stærkt kundefokus på både selvstændige og lønmodtagere. Vi sigter efter at skabe langvarige værdioplevelser for vores kunder med konkurrencedygtige rådgivnings- og forsikringstilbud og med frihed til at vælge de løsninger, der passer den enkelte bedst. Her spiller digitalisering en afgørende rolle for os og vi er i gang på flere fronter med at udvikle vores forretning.

Vi leder efter en dygtig intern kommunikationskonsulent, der kan levere fortællinger, der støtter op om vores strategiimplementering. En kommunikationskonsulent, der kan bidrage med konkretisering, mening og motivation, når der skal arbejdes med strategien internt i organisationen.

Kommunikation, kommunikation, kommunikation


På flere punkter er vi i gang med at forandre ase gennem et større fokus på kommercialisering og med en stor grad af digitalisering. Den strategi- og kulturrejse sætter sine spor på vores organisation og kræver rigtig meget kommunikation.

I den sammenhæng bliver din rolle at…

  • Drive den interne kommunikationsagenda med fokus på strategiimplementering og med en struktureret redaktionsplan
  • Udarbejde materiale til interne kommunikationskanaler, herunder intranet, interne månedlige ledermøder og andre begivenheder osv.
  • Arbejde med employer branding tiltag, der skaber fællesskab, samhørighed, sammenhængskraft internt, og som vi kan fortælle om eksternt.
  • Rådgive og supportere direktion og ledere i interne kommunikationsspørgsmål
  • Drive tekstproduktionen til vores LinkedIn profil med primært et employer branding sigte for øje
  • Ad hoc kommunikationsopgaver og sparring med både ledere i organisationen og kolleger i teamet

Rollen er baseret i København i Sydhavnen, men en tur et par gange om året til vores lokation i Kolding, kommer vi ikke uden om.

Vi har et tomt skrivebord, som du vil passe perfekt til, hvis…


Du har en relevant akademisk baggrund og har erfaring med strategikommunikation. Du skal desuden synes, det er spændende at forstå hele værdikæden i en forretning og kunne bruge dette aktivt i dit arbejde.

Kan du nikke genkendende til disse kompetencer og erfaringer, så bliver vi rigtig glade:

  • Du har 2-5 års erfaring med strategisk kommunikation og gerne fra en mindre virksomhed, hvor du har haft et bredt ansvar
  • Du har en god forretningsforståelse og evner at sætte dig ind, hvad der driver en virksomheds top- og bundlinje
  • Du er vant til at levere på faste deadlines og med høj kvalitet
  • Du har en god digital værktøjskasse og erfaring med sociale medier (særligt LinkedIn)
  • Du har erfaring med employer branding og/eller employee advocacy
  • Du er god til at skabe relationer og netværk i hele organisationen
  • Du er skarp til at finde engagerende og inspirerende vinkler og historier, der matcher målgruppens behov
  • Du har styr på kommaregler og tegnsætning. Kort sagt skal du kunne kommunikere flydende og fejlfrit på dansk i skrift og tale

Dit nye team


Du bliver en del af HR & Intern Kommunikation, der alle arbejder proaktivt med at understøtte vores ledere og den transformation ase er i. Vi drives alle af at skabe enkle og pragmatiske løsninger, der har udviklingen af organisationen i centrum.

Teamet består af 5 dygtige kollegaer med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, der løser opgaver på kryds og tværs. Vi er opdelt med en klassisk back-office funktion og HR Partner-struktur. Herudover er der en Rekrutteringspartner og HR Udviklingskonsulent i afdelingen.

Selvom vi varetager forskellige opgaver, er ingen for fine til at hjælpe. Vi holdes sammen af tvivlsom humor og en hang til chokolade (mest chefen). Men allermest af vores vigtigste mål, der er at arbejde sammen med forretningen om at sikre gode løsninger til både lønmodtagere og selvstændige i deres arbejdsliv

Kan du se dig selv blive en del af ase-holdet?


Så søg stillingen allerede i dag ved at klikke på ”Ansøg”. Ved spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR Chef, Olivia Tångberg på tlf. nr. 2380 9189 (i uge 30 og 31 kan der være lidt længere svartid på telefonen). Vi afholder samtaler i uge 33-35.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København SV
  • Torsdag den 10. august 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den studentermedarbejder, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København N

    Playful Learning søger en kreativ profil, der brænder for at bidrage til at leg, udforskning og læringslyst fylder endnu mere i børns hverdag.Playful Learning er et partnerskab mellem professio..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (freelance) i København S

    We are now looking for an experienced Freelance Copy Writer (Maternity leave cover) with great knowledge of content strategy and with excellent writing and proofreading skills! As our Copywrit..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 2
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2