Pressechef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Skal du i spidsen for PFA’s presseteam? Vil du spille en nøglerolle i, at PFA fortsat har en klar stemme, der bliver lyttet til i den offentlige debat? Som pressechef i PFA får du en karriere med mere mening via opgaver, der har massiv betydning for PFA’s forretning og kunder i en hverdag med direkte adgang til PFA’s direktion og ledelse.

Du skal sikre PFA’s klare stemme i medierne

Du bliver leder af presseteamet, der er en del af ’Koncernkommunikation & Eksterne Relationer’ i PFA. Presseteamet, der har tre medarbejdere, har ansvar for PFA’s pressearbejde og dermed for at sikre, at omverdenen har et retvisende billede af PFA, vores samfundsansvar og vores produkter og services. PFA er markedsledende på pensionsområdet, og vi har et stort ansvar for at være tydelige om vores samfundsansvar, og hvordan vi bidrager til en bærdygtig udvikling. Mere end nogensinde stiller vores position i markedet krav om, at vi har en markant stemme i samfundsdebatten, og at vi er synlige, relevante og dagsordensættende.

Dine nøgleopgaver er at:

  • lede presseteamet i dagligdagen
  • sikre en proaktiv håndtering af medierne, så den understøtter og udvikler PFA’s omdømme
  • servicere de medier, der henvender sig med spørgsmål eller ønsker
  • opretholde PFA’s presseberedskab, så vi er hurtige til at handle og reagere, når det er nødvendigt
  • rådgive ledelse og talspersoner om pressehåndtering og kommunikation
  • arbejde proaktivt og reaktivt, så PFA kan nå de ambitiøse kommunikative målsætninger
  • sikre en stærk sammenhæng mellem pressearbejdet og al anden kommunikation.


”Her er en unik karrieremulighed til dig, der er blandt de bedste til dit fag. Du har en stærk forretningsforståelse, og du trives med et stort selvstændigt ansvar, høj hastighed og direkte samarbejde med topledelsen. Du er naturligt tillidsvækkende, stærk til at skabe relationer og er helt hjemme i mediernes rytme og spilleregler,” siger Mikkel Friis-Thomsen, der er direktør i Koncernkommunikation & Eksterne Relationer i PFA.

Du ved, hvad der skal til for at sikre PFA et fortsat stærkt omdømme
Vi søger dig, der:

  • er journalist eller har en relevant akademisk uddannelse
  • har mindst 5-10 års erfaring med lignende opgaver – gerne fra den finansielle sektor eller fra en anden omverdenfølsom branche
  • har erfaring i både at begå dig på højeste ledelsesniveau og blandt øvrige faggrupper i en stor organisation
  • er blandt de bedste til pressehåndtering og har et stærkt netværk blandt journalister og meningsdannere i Danmark
  • har et godt blik for både forretning og samfundsrelaterede emner – og kan kombinere denne viden
  • er specialiseret på dit felt men har også fokus på, at hele koncernens kommunikation skal spille sammen og skabe synergi
  • er strategisk tænkende og kan lide at være i orkanens øje
  • trives med selvstændigt spillerum i et team med gode kollegaer, som du let og gerne arbejder sammen med
  • er kreativ i medvind og står stærkt under pres i en omskiftelig hverdag
  • evner at tænke nyt og sadle om, når det er nødvendigt for at nå målet.

Dit nye team har det sjovt og løser vigtige opgaver

Koncernkommunikation & Eksterne Relationer har ca. 20 medarbejdere og presseteamet – som du skal lede – ­har tre. Presseteamet består af journalister og kommunikationsuddannede specialister – vi har det sjovt i hverdagen og er meget bevidste om at spille vores rolle i at sikre PFA’s omdømme. PFA er en ambitiøs virksomhed, hvor vi med afsæt i dyb faglighed hele tiden stræber efter at gøre det bedste for vores kunder. Vi har fokus på at skabe godt samarbejde i afdelingerne og på tværs af funktionerne, og vi har fokus på det gode kollegaskab i det daglige og på at skabe gode langsigtede rammer for at levere vores bedste.

Vil du være en del af holdet?
Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 20. august 2021. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mikkel Friis-Thomsen, der er direktør i Koncernkommunikation & Eksterne Relationer, på [email protected].

#LI-MA1

En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og vi blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (freelance) i København S

    We are now looking for an experienced Freelance Copy Writer (Maternity leave cover) with great knowledge of content strategy and with excellent writing and proofreading skills! As our Copywrit..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (freelance) i København S

    Kommunikationskonsulent Kommunikationskonsulent med flair for web og data Vil du arbejde datadrevet med kommunikation til vores knap 200.000 medlemmer? Brænder du for digital kommunikation og..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København S

    Presse- og kommunikationsrådgiver til PostNordVi leverer. Sammen med engagerede kolleger bidrager du til at sikre at vore kunder når frem til dem de vil, til tiden, sikkert og effektivt.Ho..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
13. maj 2024 115
12. maj 2024 113
11. maj 2024 115
10. maj 2024 115
9. maj 2024 110
8. maj 2024 109
7. maj 2024 97
6. maj 2024 95
5. maj 2024 94
4. maj 2024 93
3. maj 2024 95
2. maj 2024 94
1. maj 2024 97
30. april 2024 94
29. april 2024 89
28. april 2024 89
27. april 2024 89
26. april 2024 91
25. april 2024 96
24. april 2024 97
23. april 2024 96
22. april 2024 88
21. april 2024 84
20. april 2024 85
19. april 2024 88
18. april 2024 87
17. april 2024 91
16. april 2024 95
15. april 2024 94
14. april 2024 101
13. april 2024 102

Værd at vide når du søger job som kommunikationsmedarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer