Analytisk stærk medarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Analytisk stærk medarbejder til Indenrigs- og Boligministeriets Benchmarkingenhed

Vil du være med til at vise, hvordan den offentlige sektor opnår de bedste resultater? Og har du analytisk sans? Så har du nu mulighed for at søge en stilling i Indenrigs- og Boligministeriets Benchmarkingenhed.

Dig
Du har en relevant akademisk uddannelse fx cand.polit/oecon, cand.scient.pol., cand.scient.soc. eller lignende. Du er analytisk stærk, og du har erfaring med at gennemføre analyser på baggrund af større datasæt. Du har også mod på at opsøge og indgå i dialog med eksterne herunder kommuner, regioner og ministerier. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med registerdata og/eller har erfaring med kvalitative analyser, men det er ikke en forudsætning. Du kan enten være nyuddannet eller have nogle års relevant erfaring fra arbejdsmarkedet.

Det er vigtigt for os, at du:

  • Har stærke metodiske og analytiske kompetencer og har kendskab til SAS, Stata eller R.
  • Har interesse for kommuner og regioners opgaveløsning
  • Formidler klart. Både skriftligt og mundtligt formår du at gøre det komplekse forståligt.
  • Kan arbejde selvstændigt og sikre fremdrift i opgaveløsningen
  • Er pligtopfyldende, grundig og har gode samarbejdsevner

Stillingen
Du vil som en del af enheden få ansvar for at udarbejde benchmarkinganalyser på tværs af forskellige velfærdsområder som dagtilbud, skole, beskæftigelse, integration, social- og sundhedsområdet mv. Du vil få ansvaret for at gennemføre alle de forskellige faser, der knytter sig til dine analyser, herunder udvikling af analyseidéer, databehandling, arbejde med regressionsanalyser, afdækning af god praksis samt formidling af analyseresultater.

Du vil i stillingen få mulighed for at arbejde i et stærkt fagligt analysemiljø. Samtidig får du mulighed for at arbejde med analyser, der gør en positiv forskel for kommuner og regioner i deres arbejde med at forbedre opgaveløsningen. Den nærmere sammensætning af dine ansvarsområder og opgaveportefølje vil afhænge af dine interesser og din profil.

Benchmarkingenheden
I Indenrigs- og Boligministeriets Benchmarkingenhed udarbejder vi større benchmarkinganalyser af kommuner og regioners opgaveløsning på tværs af de store velfærdsområder. Analyserne skal understøtte kommunernes og regionernes grundlag for politisk beslutningstagning og prioritering ved at synliggøre potentialer for bedre opgaveløsning og pege på god praksis. Enheden er uafhængig og med egen bestyrelse. Der er aktuelt ni ansatte i enheden, der er placeret på Holmens Kanal, København K.

Løn og ansættelse
Du vil som udgangspunkt blive ansat som fuldmægtig efter AC-overenskomsten. Stillingen er på fuld tid. Ansættelsesområdet er Indenrigs- og Boligministeriets Benchmarkingenhed. Arbejdsstedet er Indenrigs- og Boligministeriets Benchmarkingenhed, Holmens Kanal 22, 1060 København K.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte kontorchef Peter Østergaard på tlf. 29 16 02 61 eller [email protected].

Søg
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på Indenrigs- og Boligministeriets hjemmeside www.im.dk. Vi skal have modtaget din ansøgning senest d. 12. september 2021 kl. 20:00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 37 og 38.

Vi opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 12. september 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1