Kommunikationsstærk medarbejder til Nordisk samarbejde om bæredygtigt byggeri i Social og Boligstyrelsen (København)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

I et stort nordisk samarbejde om bæredygtigt byggeri søger vi en medarbejder, der skal være med til at implementere et ambitiøst program (Nordic Sustainable Construction). Hos os har du mulighed for, at få en spændende hverdag med engagerede og dygtige kolleger, der arbejder i krydsfeltet mellem politik, teknik, jura og internationalt samarbejde. Har du lyst til at tage ansvar og forme, udvikle og kommunikere spændende initiativer, så skynd dig at søg!

Social- og Boligstyrelsen er sekretariat for et stort nordisk program; Nordic Sustainable Construction. Programmet arbejder for at realisere den nordiske vision 2030, som skal gøre Norden til den førende region inden for bæredygtigt og konkurrencedygtigt byggeri og boliger med minimeret miljø- og klimapåvirkning. Sekretariatet er placeret i et af de to kontorer, som arbejder med byggeregulering og rammerne for byggeriet i Danmark. Stillingen er finansieret af eksterne midler.

Byggeriets grønne omstilling har også stor bevågenhed i de andre nordiske lande. I dette program samarbejder de nordiske lande helt konkret om; klimakrav til nybyggeri, cirkulære forretningsmodeller, debattere hvad et bæredygtigt byggeri materiale er, fremme af CO2-neutrale byggepladser og så udarbejdes der undervisningsmaterialer om bæredygtigt byggeri. Social- og Boligstyrelsen har brug for en engageret person til at arbejde i dette sekretariat, der vil bidrage til at få programmet godt i mål i slut 2024.

Om stillingen
Arbejdet i et nordisk sekretariat for bæredygtigt byggeri er varierende, og derfor skal du have mod på at varetage mange forskellige opgaver. Du skal have mod på at påtage dig projektlederrollen, og dels indgå som projektmedarbejder i flere eksisterende projekter og udviklingsopgaver. Du skal bidrage med at kommunikere resultaterne fra de mange initiativer på engelsk og på forskellige måder. Så man skal gerne have styr på sine kommunikationsredskaber og interessenthåndtering.

Stillingen bevæger sig blandt andet omkring:

  • Stå i spidsen og bidrage til udviklingen af to-tre mindre udbud af opgaver, der understøtter bæredygtigt byggeri, som du skal følge til dørs.
  • Facilitere og bidrage til fx dialogmøder og konferencer på tværs af Norden og EU.
  • At bidrage til at generere indhold til www.nordicsustainableconstruction.com og vores sociale medier.
  • Holde dig opdateret om den viden, der bliver genereret i programmets arbejdspakker og kommunikere denne.
  • Bidrage til evaluering af det samlede program samt samle indspil til potentielle nye samarbejdsområder.

Du kommer til at være del af et sekretariat på fire personer med forskellige faglige baggrunde, som arbejder med implementering af Nordic Sustainable Construction. Disse gode kollegaer vil du kunne sparre løbende med. Samtidig vil du være en del af Kontor for Bæredygtighed, der består af ca. 20 medarbejdere og en kontorchef. Du vil referere til kontorchefen.

Om dig
Du har en relevant videregående uddannelse (cand.soc., cand. mag., cand.scient.pol., cand.scient.anth. el. lign.). Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra fx andre byggeriprogrammer, relevant organisation, centraladministrationen, en kommune eller relevant brancheorganisation, samt et forhåndskendskab til byggeri og værdikæden i byggebranchen. Du har god politisk forståelse, er struktureret og processtærk, og kan agere selvstændigt og professionelt i forhold til vores mange forskellige interessenter. Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring med at kommunikere på engelsk, samt erfaring med internationalt samarbejde.

Som person er du social, åben og engageret. Du trives med at arbejde tæt på de politiske beslutninger, kan lide at tænke nyt og finde løsninger alene og sammen med dine kolleger. Du arbejder struktureret, er analytisk stærk, formår at sætte dig ind i teknisk komplekst stof og kan videreformidle det kort, skarpt og forståeligt. Du trives med at tage ansvar og følge dine opgaver til dørs.

Løn og ansættelsesforhold
Der er tale om en stilling på 37 timer om ugen og til besættelse hurtigst muligt og senest 1. april 2024. Ansættelse kan ske som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af dine kompetencer. Stillingen er tidsbegrænset til 31. december 2024.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Der vil være perioder med en højere arbejdsbelastning, men vi tilstræber at tilrettelægge arbejdet fleksibelt og med respekt for, at der skal være god plads til fritid og familieliv. Der vil være god mulighed for hjemmearbejde, hvor der bliver stillet relevant udstyr og inventar til rådighed.

Arbejdssted
Social- og Boligstyrelsen
Holmens Kanal 22
1060 København K

Arbejdsstedet er helt centralt i København med gode forbindelser til offentlig transport. Der er begrænset parkeringsmulighed i husets egen gård.

Om Social- og Boligstyrelsen
Social- og Boligstyrelsen er en arbejdsplads med en spændende, relevant og travl hverdag, et stærkt kollegialt sammenhold, en uformel omgangstone og højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale. Social- og Boligstyrelsen er en pendlervenlig arbejdsplads.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte vores sekretariatsleder Helle Redder Momsen, [email protected], 29635239. Du er også velkommen til at kontakte vores kontorchef i Center for Byggeri, Berit Ipsen Hansen på telefon 2917 7810.

Ansøgning
Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning, CV og eksamensbevis senest 17. januar 2024. Samtaler afholdes løbende og kan involvere løsning af en opgave.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 1.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København
  • Onsdag den 17. januar 2024

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København S

    Presse- og kommunikationsrådgiver til PostNordVi leverer. Sammen med engagerede kolleger bidrager du til at sikre at vore kunder når frem til dem de vil, til tiden, sikkert og effektivt.Ho..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Bliver du motiveret af at drive og forbedre hjemmesider og er du knivskarp på at målrette marketingskampagner til forskellige kundesegmenter indenfor retail? Så har vi den rette mulighed til dig!.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Om Jobbet For Movia (Flextrafik) søger vi lige nu en dygtig kommunikations generalist, med flair for analysering og formidling af større datamængder. Du vil i rollen som rådgiver varetage kom..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
14. maj 2024 122
13. maj 2024 115
12. maj 2024 113
11. maj 2024 115
10. maj 2024 115
9. maj 2024 110
8. maj 2024 109
7. maj 2024 97
6. maj 2024 95
5. maj 2024 94
4. maj 2024 93
3. maj 2024 95
2. maj 2024 94
1. maj 2024 97
30. april 2024 94
29. april 2024 89
28. april 2024 89
27. april 2024 89
26. april 2024 91
25. april 2024 96
24. april 2024 97
23. april 2024 96
22. april 2024 88
21. april 2024 84
20. april 2024 85
19. april 2024 88
18. april 2024 87
17. april 2024 91
16. april 2024 95
15. april 2024 94
14. april 2024 101

Værd at vide når du søger job som kommunikationsmedarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer