Learning and Communication Trainee

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Tilst

Bare et køkken, vil nogle måske mene. Men hos Nobia er det mere end bare et rum – det er selve sjælen i et hjem, hvor morgener bliver mødt, og aftener ender. Det er stedet, hvor vi deler kærlighed og minder, genoplader og hvor nye ideer fødes. Køkkener fra vores brands sætter scenen for morgendagens historier. Bliv en del af vores kærlighed for køkkener og slut dig til vores mission om at designe køkkener for livet!

Hvad du skal lave

Som Learning and communication trainee hos Nobia, vil du blive en del af køkkenbranchens mest ambitiøse uddannelsesafdeling bestående af 5 personer, som alle arbejder målrettet for at tilbyde den bedst mulige uddannelse/læring til International brands, som er bestående af vores to brands HTH og uno form. Fokus er at få nye medarbejdere hurtigt og effektivt klædt på til, at præstere i deres nye stilling, samt øge kompetencerne hos de erfarne medarbejdere.

Som Learning and Communication trainee vil du være ansvarlig for vores trainee og praktikantrekrutteringer til egne butikker og Franchise. Du vil være ansvarlig for udarbejdelse af rekrutteringskampagne, screening, ansættelser, dialog med butikkerne, samt dialogen med erhvervsskolerne.

Samtidig vil du sikre support omkring vores certificering af nye medarbejdere og Franchisetagere på alle markeder, hvor HTH befinder sig. Herudover vil dine opgaver bl.a. være:

  • Kommunikation internt og eksternt
  • Trainee og praktikant ansvarlig samt kontaktperson for erhvervsskolerne
  • Udarbejde træningsmateriale til butikkerne indenfor bæredygtighed
  • Levere relevant indhold til vores LMS platform Actimo
  • Kommunikation af kommercielle initiativer, herunder kampagner, strategiske budskaber, nyheder aktiviteter mm
  • Deltagelse i tværfaglige projekter
  • Kursusafholdelse og deltagelse i messer og skolebesøg

Du vil primært arbejde ud fra vores Tilst kontor. Der kan forventes rejsedage mellem 10-20 årligt, som kan være i de Nordiske lande samt Tyskland.

Temaorienteret med flair for relationer og gode kommunikation egenskaber

Vi søger en Trainee, hvor det ligger naturligt at opbygge relationer internt i organisationen og eksternt til kandidater og samarbejdspartnere. Du er dygtig til at kommunikere og har en naturlig flair for IT og systemer.

Du evner at løse opgaver på egen hånd og kan prioritere dine opgaver. Du trives med at skifte mellem forskellige arbejdsopgaver i løbet af en dag og samtidig bevare overblikket. Vi søger efter dig, der vil tage ansvar, er pligtopfyldende og har mod til at prøve nye udfordringer.

Herudover forventer vi, at du snakker og skriver dansk og engelsk flydende.

Hvad får du ud af det? Hvorfor vælge Nobia?

Vi kan tilbyde dig en spændende kontoruddannelse med speciale inden for læring og kommunikation, hvor vi tilrettelægger uddannelsen og opgaverne til dig, så du bliver tilpas udfordret undervejs.

Vi ønsker, at din rolle i Nobia skal være spændende, inspirerende og givende. Vi tilbyder dig et tempofyldt, men afbalanceret miljø med mulighed for faglig og personlig udvikling.

Du vil hurtigt bemærke, hvor meget vi værdsætter teamsamarbejde, gennemsigtighed og sjov mens vi arbejder. Vi fokuserer på at være en rummelig og god arbejdsplads. Vi er et team, der bringer vores hjerte til arbejdet. Vi vægter work-life-balance højt og tilbyder stor fleksibilitet til vores medarbejder, og også mulighed for hjemmearbejde.

Vil du gøre karriere hos os?

Lyder ovenstående som noget for dig? Så vil vi glæde os til at modtage dit motiverede CV snarest muligt. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på oplysningerne angivet til højre for annoncen.

For at komme i betragtning til en traineeplads, skal du have gennemført eller påbegyndt enten EUX eller et EUS forløb inden opstart. Er du i tvivl om kravene, bedes du kontakte din lokale erhvervsskole.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Tilst.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Tilst

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Do you hold practical experience within building SCADA hardware and want to find your next big career move where you can utilise your skills and knowledge? Are you Health and Safety focused and enj..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Århus N

    Do you have great communication skills? Are you structured and do you thrive when working in a team? If you are looking for an opportunity to excel your skills as well as develop new ones while wor..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Are you excited about telling great stories? Are you able to transform technical details into easy-to-understand content? And do you want to contribute to the green transition through effective com..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (praktik) i Århus

    Kommunikationspraktikant med sans for det visuelle udtryk Er du skarp indenfor kommunikation, layout og visuelle udtryk? Drømmer du om at afprøve den teori i praksis, du har lært på studiet? Så s..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Tilst

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Tilst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
17. maj 2024 5
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3