Er du vores nye kommunikationsmedarbejder?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Kan du kommunikere fængende om vores indre liv og præcist om reglerne på udlændingeområdet? Så er du måske vores kommende kollega. Vi søger en dygtig og alsidig kommunikationsmedarbejder til Ledelsessekretariatet.

Lidt om alt det vi tilbyder
Som kommunikationsmedarbejder i Ledelsessekretariatet vil du blive en del af et team, der arbejder med en spændende vifte af kommunikationsopgaver. Opgaverne spænder bredt fra at skrive de gode historier i et fængende og levende sprog til vores intranet og LinkedIn-profil til at formidle reglerne på udlændingeområdet via vores brugerportal nyidanmark.dk på et let forståeligt sprog. Teamet skriver også teksterne til styrelsens nye hjemmeside, us.dk, som bl.a. er målrettet samarbejdspartnere og andre interessenter.

Du vil sammen med resten af kommunikationsteamet være ansvarlig for at vedligeholde og videreudvikle styrelsens digitale kommunikationsplatforme – interne såvel som eksterne. Udover selv at skulle skrive teksterne vil du også skulle arbejde med at opsætte og designe indholdet på de digitale platforme med fokus på at sikre den gode brugeroplevelse. Teamet står desuden for den kommunikationsmæssige kvalitetssikring af artiklerne i styrelsens vidensdatabase, og for at understøtte det decentrale redaktørkorps, der producerer indholdet til vidensdatabasen.

En vigtig del af arbejdet i teamet handler om at koordinere og styre de processer, som leder frem til det endelige kommunikationsprodukt. Der er tale om en stilling, som hurtigt vil bringe dig i kontakt med en meget stor del af organisationen, og som forudsætter et tæt samarbejde med styrelsens direktion og øvrige chefgruppe. Teamet har i øvrigt et tæt samarbejde med det nyoprettede Team Presse og Aktindsigt om bl.a. nyhederne til nyidanmark.dk og us.dk.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx en uddannelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, cand.comm. eller lignende, og du har gerne erfaring på området. Du har lyst til at arbejde med kommunikation i en organisation med stor offentlig bevågenhed, hvor det er dig, der faktisk skriver teksterne og publicerer dem på de relevante kommunikationsplatforme. Du skal desuden have lyst til at sætte dig ind i styrelsens sagsområder.

For at lykkes i jobbet skal du udvise selvstændigt initiativ og kunne arbejde på en måde, der afspejler vores værdier om bl.a. høj faglighed, troværdighed og samarbejde. Vi lægger vægt på resultater, ansvarsbevidsthed og et godt humør.

Du kommer til at arbejde i hjertet af en stor og spændende styrelse, hvor du udfordres fagligt og personligt. Vi lægger vægt på, at du:

  • kan finde, vinkle og formidle de gode interne historier
  • kan skrive godt, fejlfrit og interessant og kan formidle kompliceret stof letforståeligt
  • har god forståelse for digital kommunikation
  • arbejder effektivt, struktureret og resultatorienteret
  • er god til at samarbejde og håndtere og styre processer med flere interessenter
  • er udadvendt, serviceminded og kreativ

Det er en fordel, hvis du har erfaring med:

  • at arbejde i Content Management Systemer
  • at tænke i visuel kommunikation og selv kan tage billeder til dine artikler
  • at designe og layoute kommunikationsprodukter

Endeligt forventes det, at du er initiativrig og agerer proaktivt i opgavevaretagelsen og samtidig formår at holde flere bolde i luften, uden at det gode humør og overblikket mistes.

Som ny kollega i kommunikationsteamet vil du blive en del af Ledelsessekretariatet, der også arbejder med presse, aktindsigter, ledelsesbetjening, organisationsudvikling, juridisk rådgivning, folketings‐ og departementsbetjening, intern service og It‐koordination. Du får ca. 40 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler.

Yderligere information
Udlændingestyrelsens hoveddomicil ligger i Næstved, som bliver dit faste arbejdssted. Dog kan begrænset rejseaktivitet til især Udlændingestyrelsens øvrige lokaliteter i Danmark forekomme.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af dig, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte teamleder, Jonas Rieper, på telefonnummer 50844806 eller på e-mail [email protected] eller kontorchef i Ledelsessekretariatet, Anita Okkels Birk Thomsen, på telefonnummer 21356982 eller på mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest mandag den 3. januar 2022 kl 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 1 og 2. Der vil eventuelt være en test i forbindelse med samtalen.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisktilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Næstved
  • Mandag den 03. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0