Studentermedhjælper til Kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Rødovre

Vil du bidrage til kommunikation i en international, børsnoteret virksomhed med stærke rødder i Danmark? Har du interesse for intern kommunikation, videoproduktion og SoMe i en nytænkende virksomhed, hvor bæredygtighed, kvalitet og udvikling er øverst på dagsordenen?
Så er jobbet som studentermedhjælper i Communication & Culture i Flügger Group oplagt ved siden af dine studier i kommunikation.


Vær en vigtig del af Flüggers kommunikation



Som studentermedhjælper i Flügger bliver du en del af et lille kommunikationsteam, men i dagligdagen kommer du til at samarbejde på tværs af kommunikation, marketing, commercial excellence og meget tæt på den øverste ledelse i Flügger.
Du lander kort sagt i en rolle, hvor du har mulighed for at sætte dit markante aftryk på vores kommunikation. Du stifter bekendtskab med corporate kommunikation, re-positionering af brand, forretning og strategi. Så der er masser af god erfaring og indflydelse at hente.

Kulturen er passioneret og entreprenant med højt til loftet, så dine gode ideer bliver absolut hørt. Vores afdeling laver indhold til Flüggers interne nyhedskanal, LinkedIn, pressen, flugger.com og meget andet – på tværs af Flüggers markeder i Europa.

I din dagligdag kommer du til at arbejde tæt sammen med og referere til vores Communications & Culture Manager, Casper Felt, som har en fortid fra såvel bureauverdenen som større, internationale virksomheder. Casper lægger vægt på tillid og at man altid kan spørge, hvis man er i tvivl om noget.

Læreivrig og initiativrig kommunikator



Vi leder efter dig, som lige nu er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation eller lignende.

Du:

- læser på en videregående uddannelse, hvor kommunikation spiller en bærende rolle. Gerne på slutningen af din bachelor eller på din kandidat.
- har interesse for videoproduktion. Du behøver ikke være en sværvægter på området, men interesse og erfaring er et plus.
- værdsætter den gode tekst, som fanger målgruppen – gennem forskellige kanaler.
- har lyst til at lære en masse passionerede mennesker at kende, der på tværs af grænser arbejder med alt fra udvikling af maling til salg, investor relations og HR.

Listen ovenfor er ikke en tjekliste. Vi ønsker også en ansøgning fra dig, der ikke nødvendigvis endnu kan sige ja til alle punkterne ovenfor, men som har interessen.

Interesseret?
Du vil få base på hovedkontoret i Rødovre. Her vil du referere til Flüggers Communication & Culture Manager. Du kommer til at arbejde sammen med interessenter på tværs af funktioner, lokationer og lande.

Send dit CV og en kort motivation senest den 01. februar 2024 – men meget gerne før, da vi ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 01. februar 2024
Arbejdsplads: Rødovre

Beskæftigelsesgrad: Deltid
Varighed: Ansættelsen ophører senest 3 måneder efter den sidste eksamen er bestået, eller den studerende forlader sit studie.

Stilling: Studentermedhjælper til Kommunikation

For mere information
Kontakt: Casper Paggio Hansson Felt
E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 27532899

I Flügger ser vi udelukkende på kombinationen af personlige og faglige kompetencer og kvalifikationer, når vi vurderer kandidaters egnethed. Vi værdsætter mangfoldighed og individets ret til at være sig selv med lige muligheder.

Om Flügger

Flügger Group er en international koncern med base i Norden. Flügger er børsnoteret og har en årlig omsætning på cirka 2.500 millioner kroner og 2.700 medarbejdere, hvoraf cirka 500 arbejder i Danmark. Hos Flügger udvikler, producerer, markedsfører og sælger vi maling, træbeskyttelse, tapet, malerværktøj og meget mere i professionel kvalitet, samtidig med at vi hjælper kunderne med at finde de bedste løsninger. Vi er ikke tilfredse, før vores kunder er tilfredse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Rødovre

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Are you an experienced product marketer eager to make a meaningful impact in the field of MedTech and enhance patient care? Join [xxxxx] to take lead on launching next generation dental solutions!.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Om Jobbet For Movia (Flextrafik) søger vi lige nu en dygtig kommunikations generalist, med flair for analysering og formidling af større datamængder. Du vil i rollen som rådgiver varetage kom..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 1
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2