Vil du arbejde strategisk med både intern og ekstern kommunikation tæt på direktionen?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Direktionssekretariatet i Medarbejder- og Kompetencestyrelsen søger en initiativrig, engageret og nytænkende person, der gerne vil arbejde med kommunikation, hjemmesideredigering og understøttelse af ledelsen.

Er du god til at få tingene til at ske? Kan du sætte en strategisk retning for styrelsens kommunikation? Brænder du for opgaver, hvor det er afgørende at kunne formidle budskaber klart og tydeligt? Og vil du gerne arbejde i et kontor, hvor det både er vigtigt, at vi er ambitiøse og har det sjovt med hinanden? Så er stillingen i Medarbejder- og Kompetencestyrelsens direktionssekretariat måske noget for dig.

Om stillingen Som en del af Medarbejder- og Kompetencestyrelsens direktionssekretariat er du tæt på beslutningsgangene i styrelsen, hvor vi arbejder med at omsætte beslutninger til konkrete indsatser. Du vil komme til at arbejde både med kommunikation og med generel ledelsesunderstøttelse, hvor dine opgaver primært vil være rettet indadtil mod ledere og medarbejdere i styrelsen og udadtil mod alle vores brugere.

I kontoret vil dagene sjældent ligne hinanden, og du kan forvente at få mange forskellige opgaver. Du bliver en del af et team, hvor der er højt til loftet og stor grad af selvbestemmelse. For at lykkes er det afgørende, at vi hjælper hinanden som et team.

Du skal primært arbejde inden for følgende opgaveområder:

  • Ansvar for dele af styrelsens interne kommunikation, herunder forberedelse af husmøder, nyhedsbreve, mv.
  • Bistand til styrelsens eksterne kommunikation, herunder håndtering af pressesager
  • Understøtte ledelsen med fx præsentationer og beslutningsoplæg
  • Faglig sparring med kontorerne vedr. kommunikation på hjemmeside og intranet (erfaring med Umbraco og Sharepoint er en fordel, men ikke et krav)
  • Udsendelse og generel håndtering af styrelsens nyhedsbrev
  • Styrelsens primære kontaktperson til Koncernkommunikation, som er systemholdere på Finansministeriets koncernfælles kommunikationsplatforme – herunder vores CMS
  • Diverse ad-hoc opgaver i et direktionssekretariat, hvor vi hjælper hinanden i opgaveløsningen.

Om dig Vi søger en medarbejder, der er hurtig til at sætte sig ind i nyt stof og har god dømmekraft i forhold til, hvordan vi kommunikerer vores budskaber bedst muligt.

Vi lægger særligt vægt på, at du:

  • Er udadvendt og har gode samarbejdsevner
  • Er proaktiv og udviser en høj grad af dømmekraft
  • Kan arbejde selvstændigt og trives med ansvar
  • Kan forklare komplicerede problemstillinger på en kort og præcis måde
  • Har god procesforståelse og kan drive en proces fra A til B
  • Interesserer dig for vores styrelses arbejde og for det politiske landskab generelt.

Du kan både være nyuddannet eller have nogle års erfaring og fx have en kommunikationsfaglig uddannelse, men det kan også være en samfundsvidenskabelig uddannelse.

Om os Direktionssekretariatet består af seks medarbejdere, som understøtter direktionen. Her vil du arbejde tæt sammen med det øvrige team og i særdeleshed vores anden kommunikationsmedarbejder. Direktionssekretariatet er et sted, hvor du kan sætte dit præg på opgaveløsningen og har mulighed for at udvikle dig. Du skal have lyst til at bidrage til fællesskabet, både fagligt og socialt. Vi er et kontor, hvor der kan være behov for hurtig handling, men der skal i hverdagen også skal være plads til at have det sjovt sammen.

Om styrelsen Medarbejder- og Kompetencestyrelsen er en styrelse i Finansministeriets koncern, som varetager statens arbejdsgiverrolle og sikrer indgåelse samt implementering af overenskomstaftaler for det statslige arbejdsmarked. Styrelsen er desuden ansvarlig for fæl-lesstatslige initiativer på arbejdsmiljø-, kompetenceudviklings- og rekrutteringsområdet, udvikling af samarbejdsstrukturen i staten, samt for udvikling af ledelsesområdet, herunder opfølgning på ledelses- og kompetenceaftalen og udvikling af det statslige leder-udviklingsprogram PLUS.

En nærmere præsentation af styrelsens opgaver og organisation findes på www.medst.dk.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It, Økonomistyrelsen samt Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Der kan forekomme arbejde uden for normal arbejdstid.

Flere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Rikke Marie Rud på telefon 35 27 11 32 eller på mail [email protected].

Ansøgning Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Søg stillingen” senest den 23. januar 2024.

Vi forventer at holde samtaler i uge 5 og 6 og håber at kunne byde vores nye kollega velkommen den 1. april 2024 eller hurtigst muligt.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 23. januar 2024

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den studentermedarbejder, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København N

    Playful Learning søger en kreativ profil, der brænder for at bidrage til at leg, udforskning og læringslyst fylder endnu mere i børns hverdag.Playful Learning er et partnerskab mellem professio..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (freelance) i København S

    We are now looking for an experienced Freelance Copy Writer (Maternity leave cover) with great knowledge of content strategy and with excellent writing and proofreading skills! As our Copywrit..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0