Kan du skrive en fængende tekst og analysere på resultatet? Vi leder efter en marketingkonsulent!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Smørum

Kan du skrive en fængende tekst og analysere på resultatet? Vi leder efter en marketingkonsulent!


Det fælles mål

Som marketingskonsulent i Audika vil du bidrage til at styrke vores position på det danske marked. Målet er at hjælpe flere mennesker til at høre bedre, og den rejse vil vi gerne invitere dig med på. Vi behandler vores kunder professionelt og strækker os langt for at sikre kunden det allerbedste resultat. Audika er den største kæde af Oticon-certificererede hørecentre, vi leverer kun de bedste produkter og løsninger, og går ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi er en virksomhed i vækst og vores fælles mål er at fastholde et højt niveau på performance og konvertering, og samtidig drive den bedste kundeoplevelse på tværs af kanaler.

Kan du sige ja til nedenstående?

Er du passioneret omkring processer, segmentering og content for at støtte op om den bedste kunde- oplevelse? Brænder du også for planlægning, eksekvering og intergration?

Ja? Vi søger en der får ansvaret for vores costumer journey. Du får ansvaret for indhold, udvikling, optimering og analyse af de relevante kommunikationsflows.

Du bliver desuden projektleder for vores landsdækkende kampagner i tæt samarbejde med det øvrige team. Som projektleder er det dit ansvar, at du driver kampagnen fra start og til evaluering af kampagnens proces. Derfor ved du, hvad det vil sige at skrive en brief til bureauet og er vant til at læse en korrektur.

Dine opgaver består af:

  • Drive og udvikle vores costumer journey – fra content til eksekvering og analyse
  • Ansvarlig for at udvikle, eksekvere og optimere relevante kommunikationsflows
  • Udvikling og nytænkning på tværs af kanaler for at fastholde den bedste kundeoplevelse
  • Projektleder på vores kampagner, både landsdækkende og regionale – content, brief, deadlines, analyse

Din værktøjskasse

Vi ser gerne, at du har en uddannelse indenfor Marketing, Kommunikation eller lignende. Og vi lægger vægt på, at du har tidligere erfaring fra en lignende rolle, hvor du har arbejdet selvstændigt med en eller flere marketing dicipliner og projekter.

Du brænder for at skabe content på tværs af platforme og har en dyb interesse og nysgerrighed i at analysere og forstå flows og indhold, så vi hele tiden får det bedste ud til vores kunder.

Du kan lide at favne bredt med mange aspekter af marketing og finder en stor og oprigtig interesse i at producere indhold samt eksekvere det. Du finder det også spændende at analysere på, hvordan vores performance er på de forskellige kanaler. Du skal derfor kunne holde hovedet koldt, da vi løber stærkt.

Derudover sætter du struktur højt for at kunne nå dine deadlines.

Vores værdisæt

Tillid, godt samarbejde og en ”can-do attitude” er en del af det værdisæt, som du bliver en del af. Derfor vægter vi, at du også kan se dig i disse værdier. Hvad du bringer ind af kreative løsninger for at gøre hverdagen nemmere for vores kunder, er dét som gør dig endnu mere værdifuld, og vi vil gøre vores for at klæde dig på til denne opgave.

Vi glæder os til at høre fra dig
Send din korte motiverede ansøgning samt CV til os inden d. 22. juni 2022. Af hensyn til persondata bedes du lægge dine dokumenter op på vores digitale platform.

Ønsker du at høre jobbet, er du velkommen til at kontakte Marketing Manager Birgit Sønderskov på 20 84 08 00.

Audika er en Oticon-certificeret kæde af private hørecentre. Vi er eksperter i audiologi, teknologi og høreomsorg. Vi sætter en dyd i at hjælpe mennesker med at opnå den bedst mulige hørelse, så de kan leve det liv, de ønsker - uden begrænsninger. Vi er ambitiøse i vores målsætning, og vi mener, at succes er noget, vi opnår i fællesskab. På vejen dertil er vores værdier centralt i alt, hvad vi foretager os: Vi skaber tillid, vi er team-players, vi er innovative og vi har altid en can-do attitude.

Audika er en del af Demant-gruppen, som er en af de førende organisationer indenfor høreomsorg med over 100 års erfaring. Du vil derfor ikke kun få kollegaer i Danmark - men også rundt omkring i verden. Vi har altid adgang til den nyeste viden og teknologi indenfor branchen, hvor vi samarbejder på tværs af gruppen. Vi er en global kæde med en lokal tilgang.
Læs mere om Audika her: www.audika.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Smørum.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Smørum

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Smørum

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Smørum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2