Erfaren konstruktionsingeniør søges til København eller Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du på udkig efter et nyt job som rådgivende ingeniør? Har du lyst til at arbejde med internationale offshore projekter indenfor vedvarende energi, eller synes du det lyder spændende? Hvis du har erfaring med større stålkonstruktioner og drives af projektarbejde, så mangler vi dig og dine kompetencer.

Bliv en del af en spændende udvikling

ISC er i rivende udvikling, og derfor søger vi dig, der vil være en del af denne rejse. Du vil have din daglige gang på ISC’s centralt beliggende kontor i enten København eller Aarhus. Her kommer du til at indgå i et af vores teams, der designer stålkonstruktioner til offshore substations (transformerstationer) til havmølleparker Vi arbejder med kunder og projekter i hele verden. Du vil du få mulighed for at være med i alle projektets faser, lige fra det indledende koncept, FEED, detaljeret design og opfølgning under fabrikationen og installationen. Vi sigter efter at tilbyde varierede og forskelligartede opgaver, der kan udvikle og udfordre dig fagligt.

Dine arbejdsopgaver

Dit hovedfokus vil være stålberegninger til offshore topside konstruktioner, herunder FE-beregninger, af både global og lokal struktur, udformning af samlingsdetaljer samt beregningsrapporter. Som erfaren ingeniør vil du på projekter indgå som sparring/oplæring af yngre ingeniører og på sigt fungere som lead ingeniør eller fagspecialist.

Vi arbejder projektorienteret og på tværs af organisationen, så du vil opleve at blive en del af mange spændende og fagligt udfordrende projekter.

Dine kvalifikationer

Måske har du tidligere arbejdet med større stålkonstruktioner indenfor byggeri eller industri? Det vigtigste for os er, at du har den generelle forståelse i arbejdet med stålkonstruktioner og statik. Selve arbejdsopgaverne indenfor vedvarende energi vil du blive oplært i af dine nye kollegaer, der sidder med det til dagligt.

Derudover er det væsentligt at du trives med projektorienteret arbejde og har evnen til at skabe overblik over forskellige opgaver med varierende deadlines. For at få succes i stillingen er du som person god til at lære nyt, er proaktiv og har gode samarbejds- og kommunikationsevner.

Derudover forventer vi, at du:

  • Er uddannet diplom- eller civilingeniør, med speciale inden for konstruktioner
  • Har +5 års erfaring i arbejdet med stålkonstruktioner
  • Har en god statisk forståelse
  • Er omhyggelig og har sans for detaljerne
  • Er løsningsorienteret og har potentiale til at drive projekter selv
  • Taler og skriver engelsk på et højt fagteknisk niveau.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du:

  • Har erfaring med FE bjælkeprogrammer som GTStrudl eller SACS
  • Har erfaring med FE beregninger i Ansys
  • Har erfaring i Tekla Structures
  • Har erfaring som rådgiver

Tryg arbejdsplads med højt til loftet

Udover vores høje faglighed, som vi er anerkendt for i branchen, vil vi gerne fremhæve vores uformelle omgangstone og korte beslutningsveje. Du vil opleve at der forventes noget af dig, men at vi løfter i flok. Du vil få en bred kontaktflade i organisationen, så der vil være rig mulighed for faglig sparring.

Hos ISC får du en fantastisk mulighed for at fordybe dig i spændende projekter samt at videreudvikle dine kompetencer inden for design af stålkonstruktioner. Vi stræber efter at alle har det godt, og at der bliver lyttet til den enkeltes behov og ønsker, så alle har de bedste forudsætninger for at udvikle deres faglige og personlige kunnen.

Derudover kan du se frem til:

  • faglig udvikling i et inspirerende teknisk miljø præget af høj know-how
  • at blive en aktiv spiller i sektoren for vedvarende energi og en del af en grøn fremtid
  • betalt sundhedsforsikring og sundhedspakke
  • frokostordning
  • flekstidsordning
  • firmapensionsordning
  • løn efter kvalifikationer.

Du bliver en del af en ingeniørvirksomhed i rivende udvikling

Du bliver en del af en familieejet ingeniørvirksomhed som hver dag hjælper kunder gennem innovativt og nytænkende ingeniørarbejde. Vores unikke faglige kompetencer som rådgivende ingeniører, gør os til en foretrukken rådgiver indenfor sektorer som vedvarende energi, olie og gas, byggeri, industri samt infrastruktur. Med afdelinger i alle dele af landet spænder projekterne over et bredt geografisk område. Vi oplever en stærk stigning i antallet af opgaver og derfor har vi brug for dig!

Lyder det som en stilling for dig?

Hvis det lyder som en stilling for dig, så send os din ansøgning allerede i dag. Vi afholder samtaler løbende og ansættelse sker, når vi har fundet den rette kandidat.
Ansøgningsfristen er den 19. Januar 2023.

Generelle spørgsmål samt ansøgning og CV fremsendes til HR-medarbejder Nicoline Lydike [email protected]. Mærk mailen ”Erfaren konstruktionsingeniør til offshore konstruktioner”.

Hvis du ønsker at høre mere specifikt omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Mia Burger (Aarhus) på tlf. +45 40402520 eller Lærke Mikkelsen (København) på tlf. +45 27733915.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • København Ø
  • Torsdag den 19. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0