Chef for Operationsstøtteafdelingen ved Arktisk Kommando

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du oberstløjtnant eller kommandørkaptajn og har du og familien mod på at prøve kræfter med Nordatlanten, så søg stillingen som chef for Arktisk Kommandos operationsstøtteafdeling i Nuuk, Grønland. Vi tilbyder en krævende ledelsesstilling i et værnsfælles hovedkvarter med en stor national og international kontaktflade.

Om os

Operationsstøtteafdelingen består i dag af 44 medarbejdere som tilsammen sikrer Arktisk Kommandos drift. Det gælder personelforvaltning, etablissementsdrift, kommunikationsmidler og al anden operationsstøtte virksomhed i hele operationsområdet.
At flytte til Grønland kan være en stor oplevelse, særligt hvis familien eller kæresten flytter med. Vi kan derfor tilbyde en enestående oplevelse ved at komme til Grønland med mange minder for livet. Der er således rig mulighed for store naturoplevelser med fjeldvandring, ski, snescooter, sejlads, jagt og fiskeri. Derudover rummer Nuuk en større bys muligheder med caféer, restauranter, fitnesscentre, svømmehal, biograf og butikker. Du har så mulighed for at blive en del af Arktisk Kommandos båd- og hyttelaug. Bådene og hytterne er muligheden for, at I kan komme rundt samt muligheden for at overnatte i naturen med tag over hovedet.

Om stillingen

I stillingen som chef for Operationsstøtteafdelingen vil du få ansvaret for at lede hovedkvarterets operative støttefunktioner, som består af sektionerne J1, J4 og J6. Derudover vil du blive chef for Forbindelseselementet på Thule Air Base og Stations- og Patruljetjenesten i Aalborg, samt disses underlagte stationer på den grønlandske vest- og østkyst. Du har desuden ansvaret for Grønlandsvogterne, som er en frivillig meldetjeneste med mere end 600 aktive medlemmer.

Du vil referere til vicechefen og indgå i et ledelsesteam med chefen for Arktisk Kommando, vicechefen og chefen for Operationsafdelingen. Stillingen er en nøglefunktion i forhold til koordination på tværs af kommandoens ansvarsområde.
Du vil blive overordnet ansvarlig for Arktisk Kommandos materiel- og logistik, IKT/CIS og etablissement med støtte fra Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.
Tjenesten vil primært foregå i Nuuk, men der kan forekomme en del rejseaktivitet. Nuuk er Grønlands hovedstad med ca. 19.000 indbyggere. Byen kan på nogle områder sammenlignes med en dansk provinsby, dog er infrastrukturen både i Nuuk og i resten af Grønland begrænset. Til gengæld er der en fantastisk natur lige uden for døren, der byder på mange gode og spændende oplevelser.

Om dig

Du har erfaring med ledelse i et tværfagligt miljø, og gerne stabstjeneste på højere niveau. Du skal trives med at præstere selvstændigt og lede igennem medarbejderne som bindeled til interne og eksterne myndigheder, hvortil du som chef også vil have nært samarbejde.
Du besidder et godt overblik og har meget gode evner inden for planlægning, drift og koordination, som gør dig i stand til at håndtere mange komplekse og sideløbende opgaver. Du skal indgå i turnus for chefbagvagten, der har ansvaret for kommandoens operative opgaveløsning. Som person er du udadvendt og god til at skabe relationer – også på afstand. Samtidig er du klar til at påtage dig chefrollen og gå forrest i opgaveløsningen.

En af de vigtigste kvalifikationer er dit helhedssyn, hvor du formår at tænke koncernens udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision. Du er en vigtig medspiller i udvikling og implementering af Forsvarets og koncernens strategier, som du gennem din organisation formår at omsætte i samarbejdet med dine kolleger og medarbejdere. Der vil desuden blive lagt vægt på, at du vurderes bredt anvendelig til andre chefstillinger inden for Forsvarsministeriets myndighedsområde.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1 i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Der er mulighed for at forhandle personlige tillæg samt at ansættelsen kan ske på åremål.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, kan ansættelsen efter en konkret vurdering ske som tjenestemand, hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 37. Ansøgningen stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.
Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner. Dit daglige tjenestested er i Nuuk, Grønland.

Stillingen bestrides for en afgrænset periode på to år. Du oppebærer ydelser og vil få stillet bolig til rådighed jf. Grønlandsaftalen. Du vil beholde dit nuværende tjenestested under opholdet i Nuuk.

Du opfordres til at sætte dig ind i de vilkår, der er gældende for udsendte på Grønlandsaftalen. Herunder beskatning af bolig og personalegoder samt krav om tvungen pensionsopsparing.

Du skal kunne opfylde Forsvarets krav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske test i henhold til Forsvarets krav.

Dato for tiltrædelse i stillingen er ikke endelig afklaret, men stillingen forventes dog besat ikke senere end den 1. august 2023.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.
Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte chef for Operationsstøtteafdelingen oberstløjtnant Kim Dalgaard Poulsen på [email protected] / telefon +299 364004.

Har du spørgsmål til specifikke grønlandske ydelsesforhold kan du kontakte AKO HR Partner SSG Kaare Bak på [email protected] eller på tlf. +299 49 1104.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Christian Aziz på 32 66 58 86

Ansøgningen vedlagt relevante bilag sendes elektronisk via linket ”send ansøgning”.

Ansøgningsfrist er den 22. januar 2023. Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler straks herefter. Samtalerne vil forventeligt blive gennemført pr. VTC med mulighed for fysisk fremmøde i FPS, Ballerup.

Om Arktisk Kommando

Arktisk Kommando er en operativ kommando med ansvar for Forsvarets indsættelser i Nordatlanten og Arktis. Kommandoens ansvarsområde omfatter både Grønland og Færøerne samt omkringliggende havområder og luftrum.

Hovedopgaven for Arktisk Kommando er overvågning og suverænitetshævdelse. Såfremt situationen måtte kræve det, skal vi kunne gennemføre militært forsvar af Grønland og Færøerne. Desuden løses en lang række øvrige opgaver som eksempelvis eftersøgnings- og redningstjeneste, miljøovervågning, fiskeriinspektion og støtte til det civile samfund. Året rundt har Arktisk Kommando indsat enheder fra Søværnet, Flyvevåbnet og Specialoperationskommandoen i operativ kontrol ligesom satellitovervågning spiller en stor rolle.

Derudover indsætter vi Slædepatruljen Sirius og driver et antal stationer i Grønland og et forbindelseselement på Færøerne. Kommandoen kan desuden forstærkes af enheder fra alle værn samt Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen. Vores operationer er derfor i udpræget grad værnsfælles. Arktisk Kommando har herudover et tæt samarbejde med de militære myndigheder i nabolandene til Grønland og Færøerne, herunder især USA, Canada og Island, hvilket helt naturligt kræver en international tilgang til opgaverne.

Arktisk Kommando har hovedkvarter i Nuuk, hvor der for tiden arbejder omkring 70 medarbejdere, med en tilknyttet reservestyrke på ca. 60 medarbejdere. Derudover har kommandoen personale på øst- og vestkysten af Grønland, i Thule, på Færøerne samt i Aalborg og København.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Søndag den 22. januar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About the jobAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Til Markedsledende & Landsdækkende butikskæde i stærk vækst -med reference til Butikschefen. Harald Nyborg A/S Kirstinehøj 60 DK-2770 Kastrup Virksomheden Harald Nyborg A/S .
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1