Uddannelseschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Århus C

Arkitektskolen Aarhus søger en fagligt dygtig og empatisk leder til stillingen som uddannelseschef.

Arkitektskolen Aarhus uddanner arkitekter på højeste niveau og er blandt en af Europas mest ansete arkitektskoler. Skolen har rod i en skandinavisk arkitekturtradition, hvor social ansvarlighed, rumlig forståelse og håndværk vægtes højt. Den position ønsker vi at styrke yderligere.

På Arkitektskolen Aarhus har vi en stærk akademisk tradition for forskning og undervisning, som kombinerer arkitektur og teknologi. Vi har en stærk digital dagsorden, værkstedsfaciliteter i verdensklasse og et klart fokus på at inkorporere praksisorienterede ’hands-on”-eksperimenter både i forskning og undervisning.

Vi søger en uddannelseschef, der kan videreudvikle arkitektuddannelsernes faglige, didaktiske og pædagogiske profil inden for det tredelte vidensgrundlag; kunst, videnskab og praksis samt sikre de begrebsmæssige, metodiske og praktiske færdigheder, der er nødvendige, for at skolen kan vedblive med at uddanne dygtige arkitekter med en holistisk og stedsspecifik tilgang til arkitektur.

Er du åben og undersøgende i dit arbejde, didaktisk orienteret og kan du bidrage til at styrke uddannelsen i arkitektur og samtidig agere med gennemslagskraft både internt og eksternt, så send os din ansøgning.

Vi ønsker stillingen besat fra den 1. august 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Om stillingen

Som uddannelseschef er det din fornemste opgave, i samarbejde med skolens øvrige ledelse, medarbejdere og studerende, at videreudvikle og profilere arkitektuddannelserne. Det drejer sig både om udviklingstiltag af strategisk karakter samt ændringer, der følger af forandringer og reformer inden for uddannelsesområdet.

Uddannelseschefen står i spidsen for udvikling og implementering af nyt curriculum på bacheloruddannelsen fra 2023 og for kandidatuddannelsen fra 2024. I forlængelse heraf får uddannelseschefen også et ansvar for – sammen med den øvrige ledelse –at videreudvikle den faglige organisering i overensstemmelse med skolens strategiske udviklingstiltag.

Vi lægger vægt på, at uddannelseschefen har betydelig erfaring som pædagogisk leder, har erfaring med undervisning på en kunstnerisk uddannelse, er udviklingsorienteret, kvalitetsbevidst og god til at motivere.

Vi forventer, at uddannelseschefen har overblik og evner at holde fokus, kan prioritere og samarbejde på tværs samt skabe rammerne for en positiv udvikling i organisationen.

Uddannelseschefen har – sammen med tre uddannelseskoordinatorer – ansvaret for den daglige drift af bachelor- og kandidatuddannelsen i arkitektur. Herunder følger personaleansvar for skolens undervisere samt håndværkerne på skolens værksteder. Uddannelseschefen har herudover ansvaret for uddannelsernes budget.

Uddannelseschefen indgår i skolens faglige ledelse og refererer til skolens rektor.

Dine opgaver vil omfatte:

  • At strukturere, udvikle og tilrettelægge undervisningen på skolens bachelor- og kandidatuddannelse
  • At planlægge, organisere og ressourcesætte undervisningsaktiviteterne
  • At udvikle, implementere og vedligeholde skolens curriculum
  • At videreudvikle uddannelsernes kvalitetssystem
  • At udvikle skolens uddannelsesfaglige eksterne netværk

Dine opgaver løses i et tæt samarbejde med skolens faglige ledelse, herunder forskningschefen samt med skolens didaktiske laboratorium, studienævn og studieadministration.

Vi forventer, at du har:

  • En uddannelsesbaggrund som arkitekt eller lignende
  • Erfaring med uddannelsesledelse – herunder pædagogisk ledelse
  • Erfaring med undervisning og didaktik knyttet til det arkitekturfaglige felt
  • Gode kompetencer inden for samarbejde og pædagogik
  • Et stærkt netværk

Personlige kvalifikationer

Du kan genkende dig selv i det følgende:

  • Empatisk og involverende personaleledelse
  • Evner at håndtere mange driftsopgaver uden at miste fokus på de strategiske målsætninger
  • Gode evner til at kommunikere med respekt for forskelligheder, men samtidig med gennemslagskraft, der sikrer retning og klarhed
  • Udadvendt og med fokus på samarbejde
  • Du er visionær og passioneret i dit arbejde og i stand til at omsætte dine visioner til konkrete resultater
  • Du har potentiale til og er nysgerrig efter at videreudvikle din egen rolle i en ledelsesmæssig kontekst og har lyst til at lede gennem ledere.

Hvad vi tilbyder

På Arkitektskolen Aarhus kan vi tilbyde et kreativt og innovativt forsknings- og undervisningsmiljø. Du vil få et betydeligt ansvar for den videre udvikling af skolens undervisning.

Vi er i 2021 flyttet ind i Danmarks første nybyggede arkitektskole i hjertet af Aarhus med stærkt udvidede værkstedsfaciliteter, som bidrager til at styrke vores praksisorienterede undervisning og mulighederne for igennem vores forskning at eksperimentere med materialer og byggetekniske løsninger. Se de nye faciliteter

Med den nye bygning er skolen blevet en mere integreret del af byen og det omkringliggende område, som nu udgør et kreativt og socialt engagerende laboratorium. Et laboratorium, hvor morgendagens arkitektur bliver skabt i samarbejde med arkitektvirksomheder og byggebranchens andre aktører, iværksættere, kommune, byens borgere og samarbejdspartnere fra hele verden. Som en skandinavisk institution har vi en lang tradition for at dyrke en lokal tilgang til arkitekturen, samtidig med at vi også har et stærkt internationalt fokus.

Som ansat på Arkitektskolen Aarhus vil du komme til at indgå i mange kollegiale sammenhænge, både i større og mindre grupper. Vi tror på, at vi med gensidig anerkendelse og fokus på samarbejde kan skabe de bedste rammer for en attraktiv og levende arbejdsplads.

Ansøgning og ansættelsesproces

Send os din ansøgning med din motivation for at søge stillingen, dine personlige forudsætninger for at besidde stillingen samt dine overvejelser om udviklingen af skolens uddannelsesaktiviteter for de kommende år.

Sammen med din ansøgning skal du uploade følgende dokumenter (som PDF-filer):

  • Eksamensbeviser
  • CV

Indsend din ansøgning elektronisk senest den 24. april 2023 kl. 12.00 (CET).

Første samtalerunde forventes afholdt i uge 20. En eventuel anden samtalerunde forventes afholdt i uge X. Kandidater, der indkaldes til samtale, vil blive bedt om at udfylde en personlighedstest.

Arkitektskolen Aarhus er en alsidig arbejdsplads med plads til forskellighed, og vi opfordrer alle interesserede ansøgere med de relevante kvalifikationer til at søge stillingen.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse som uddannelseschef sker tidsbegrænset i en 3-årig periode med mulighed for forlængelse i op til 3 år uden opslag. Ved periodens udløb kan efter nærmere aftale tilbydes en tilbagegangsstilling.

Stillingen som uddannelseschef er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen.

Løn og ansættelsesvilkår vil være i overensstemmelse med overenskomsten mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC) for akademikere i staten med indplacering som chefkonsulent med personaleledelse. Afhængigt af erfaring og kvalifikationer er der mulighed for at forhandle et kvalifikationstillæg.

Vores vision

På Arkitektskolen Aarhus mener vi, at arkitektur skal påvirke verden og skabe bæredygtige rammer for de mennesker, der lever i den. Derfor uddanner vi arkitekter, der med nye ideer og relevante løsninger kan skabe værdi for fællesskabet i en foranderlig verden. En verden, der i stigende grad udfordrer os til at tænke kreativt for at eksistere, for at bo og for at trives.

Vi gør det ved at arbejde tæt sammen med andre faggrupper, ved at omfavne nye teknologier, ved at vove eksperimentet og ved konstant at tilegne os nye færdigheder.

Igennem vores kunstneriske tilgang finder vi nye veje. Gennem videnskabelige undersøgelser finder vi nye svar. Og gennem praktisk udførelse bliver vores teoretiske viden til faglig kunnen.

Vores ambition er at være en skandinavisk eliteinstitution for arkitekturudvikling. Vi vil uddanne de bedste arkitekter ved at optage de mest egnede – de mest talentfulde og motiverede studerende.

Vi tager ansvar for og engagerer os i det samfund, vi er en del af.

Engaging through Architecture

Læs mere om skolen på aarch.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Århus C
  • Mandag den 24. april 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Århus C

    How about working with sustainable energy companies through developing great solutions and platforms that utilise new and exciting technologies?Scada Minds are looking for a Business Consultant..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Konsulent i Århus C

    IntroduktionHar du en baggrund indenfor byggeri? Er du klar til at udvikle og optimere vores byggekoncept med høj kvalitet? Så er det måske dig, vi søger!Byggeafdelingen arbejder med udviklin..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Brabrand

    Organiseringskonsulent Organiseringskonsulent med fokus på elever Har du en passion for at skabe forbindelser og forvandle ambitioner til resultater? Og har du lyst til at arbejde med elever på..
    • Konsulent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Konsulent i Brabrand

    Job DescriptionAre you passionate about creating the best “easy-to-use” digital platforms for internal communications and collaboration? And are you constantly curious about new opportunities to im..
    • Konsulent
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
29. april 2024 14
28. april 2024 14
27. april 2024 14
26. april 2024 13
25. april 2024 12
24. april 2024 12
23. april 2024 10
22. april 2024 10
21. april 2024 10
20. april 2024 10
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 9
14. april 2024 9
13. april 2024 10
12. april 2024 11
11. april 2024 10
10. april 2024 9
9. april 2024 8
8. april 2024 7
7. april 2024 7
6. april 2024 8
5. april 2024 8
4. april 2024 8
3. april 2024 9
2. april 2024 12
1. april 2024 15
31. marts 2024 15
30. marts 2024 15