Konsulenter til udvikling af kommunerne på socialområdet og på sundheds-/ældreområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Århus C

I Marselisborg hjælper vi vores kunder med at lykkes med deres organisatoriske mål. Og vi er efterspurgte. Derfor søger vi konsulenter, der med engagement og høj faglighed kan skabe forandring i forhold til styring, kvalitetsudvikling, ledelse og organisering.

Hvem er Marselisborg, og hvad tilbyder vi dig?

I Marselisborg arbejder vi på beskæftigelse, sundheds-, ældre- og socialområdet. Områderne er i konstant udvikling. Vi kigger ind i bl.a. en kommende ældrelov, ny sundhedslov og et muligt opgør med BUM-styringen. Hertil kommer en 10-års plan for psykiatrien, samt Barnets lov, som rummer nye muligheder og krav. Samtidig er der forventning om en effektiv drift samt borgerindsatser af høj kvalitet. At kunne rådgive ledere og medarbejdere på dette område kræver sektorfaglig og metodisk viden – og det tilbyder vi hos Marselisborg.

Vores kunder er kommuner, styrelser, private organisationer med flere. Vi er arbejdsmiljøcertificerede og kan derfor også rådgive om bl.a. trivsel og fastholdelse.

Vi hjælper vores kunder med analyser, organisationsudvikling, kompetenceudvikling og ledelsesrådgivning. Det er helt centralt for os at tilrettelægge rådgivning, processer og redskaber til netop dér, hvor vores kunder er. Vi arbejder med det, der virker – ikke med faste koncepter.

Du kan læse mere om os på www.marselisborg.org.

Hos os vil du være med til at:

  • Tilrettelægge analyser, indsamle og bearbejde kvalitative og kvantitative data og omsætte dem til viden og anbefalinger
  • Tilrettelægge organisationsudvikling der bygger på forandringsledelse, nye arbejdsgange eller ledelsesrådgivning hos kunder, hvor praksis er præget af begrænsede ressourcer og samtidig stor omsorg
  • Forestå undervisningsforløb, der bygger på refleksion over praksis, og hvor vi vægter at underviseren har faglig viden til at kunne udfordre og instruere deltagerne.
  • Være ansvarlig for projektudvikling og projektledelse ud fra en løbende afstemning af kundens behov i forhold til aktiviteter og produkter. Det kræver gode relationskompetencer.

Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi arbejder med ærekærhed og fagligt engagement for opgaverne. Vi hjælper hinanden og det skaber et godt arbejdsmiljø, der kommer vores kunder og ansatte til gode. Vores faglige miljø bindes stærkt sammen af en uformel kultur med plads til sociale arrangementer som fredagsbarer, oplæg, sociale og faglige aktiviteter uden for huset m.v.

Det, vi søger hos dig

Du kan være både nyuddannet og erfaren konsulent. Det vigtige er, at du har mod på at tage ansvar i forandringsprocesser og at du forener engagement med høj faglighed og metodisk viden, og at du deler vores brændende ønske om at omsætte viden til praksis. Den ideelle kollega har:

  • En lang videregående, relevant uddannelse fx statskundskab, folkesundhedsvidenskab, sociologi, offentlig politik og økonomi m.v.
  • Erfaring med, eller viden om udvikling af kommunernes praksis på enten social-, ældre- eller sundhedsområdet. Det kan være, at du på socialområdet har tilegnet dig viden om tilrettelæggelse af myndighedsarbejdet, udvikling på bosteder, tilrettelæggelse af forebyggende indsatser og indsatser i eget hjem, dokumentation og tværgående eller forebyggende samarbejde mm. Det kan være, at du på sundheds- og ældreområdet har arbejdet med udvikling af fx myndighedsfunktioner, hjemmepleje, træning eller sygepleje og er optaget af emner såsom selvstyrende teams, tværgående samarbejde, kommunal forebyggelsesindsats, akutfunktioner og rehabilitering.
  • Teoretisk og praktisk erfaring med både kvantitative og kvalitative analyser, som klæder dig fagligt og metodisk på til at udarbejde et målrettet analysedesign, indsamle og analysere data samt at omsætte data til interessante og relevante indsigter for kunden
  • Brænder for procesfacilitering, kundedialog og metodeanvendelse – herunder indgående kendskab til Stata, Excel og evt. Nvivo
  • Evnen og lysten til at drive udviklingsprocesser og forandringsprojekter – gerne på både leder- og medarbejderniveau
  • Evnen til at omsætte komplekse indsigter til operationel viden og læring for medarbejdere og ledere

*****

  • Dit daglige arbejdssted vil være Kampmannsgade i København eller Nørre Allé i Aarhus
  • Der er ansøgningsfrist 4. august. Du bedes sende CV, motiveret ansøgning og relevante eksamenspapirer gennem ansøgningsmodulet på vores hjemmeside.
  • Der afholdes 1. samtale i ugerne 33-35 i Aarhus og København
  • Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Director Dorit Wahl-Brink på 21733735 eller Direktør Jakob Kjeldgaard Paaske (Der er ferielukket i uge 28-30)


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Århus C
  • Fredag den 04. august 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Århus C

    Do you have a deep knowledge about bioinformatics and development on computing clusters? Are you interested in OMICS tools and applying them to teaching and research projects?The bioinformatics r..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Konsulent i Århus C

    IntroduktionHar du en baggrund indenfor byggeri? Er du klar til at udvikle og optimere vores byggekoncept med høj kvalitet? Så er det måske dig, vi søger!Byggeafdelingen arbejder med udviklin..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Brabrand

    Organiseringskonsulent Organiseringskonsulent med fokus på elever Har du en passion for at skabe forbindelser og forvandle ambitioner til resultater? Og har du lyst til at arbejde med elever på..
    • Konsulent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Konsulent i Viby J

    Vil du have et stort ansvar i en rolle, hvor du virkelig kan være med til at påvirke måderne, vi arbejder på? Og kunne du tænke dig at arbejde med at sikre effektiv Billing i spændingsfeltet mellem..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
12. maj 2024 13
11. maj 2024 13
10. maj 2024 13
9. maj 2024 17
8. maj 2024 15
7. maj 2024 17
6. maj 2024 17
5. maj 2024 16
4. maj 2024 16
3. maj 2024 15
2. maj 2024 15
1. maj 2024 15
30. april 2024 16
29. april 2024 14
28. april 2024 14
27. april 2024 14
26. april 2024 13
25. april 2024 12
24. april 2024 12
23. april 2024 10
22. april 2024 10
21. april 2024 10
20. april 2024 10
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 9
14. april 2024 9
13. april 2024 10
12. april 2024 11