Konsulenter til udvikling af kommunernes indsats på social- og sundhedsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Århus C

Marselisborg arbejder for at hjælpe kommuner og andre organisationer med at realisere deres mål og ambitioner. Og vi er efterspurgte. Derfor søger vi konsulenter med engagement, kompetencer og høj faglighed på området til at hjælpe med analyse, organisationsudvikling og kompetenceudvikling på det kommunale social- og sundhedsområde.

*****

Landets kommuner står overfor at skulle realisere omfattende forandringer. På det specialiserede voksenområde stiger udgifterne samtidigt med, at der er øgede krav til faglighed og tværgående samarbejde samt behov for et særligt fokus på 10-års planen for psykiatrien. På tilsvarende vis er børne – og familieområdet under forandring med ændringerne Barnets Lov, stigende udgifter til specialområdet og et øget behov for kloge svar på, hvornår forebyggelse nytter. Og endelig på det kommunale sundhedsområde er hjemmeplejen og plejecentrene under økonomisk pres samtidigt med, at de skal tænke frisættelse, stærkere tværfagligt samarbejde og tættere sammenhæng til det regionale sundhedsvæsen.

Det kræver både sektorfaglig og metodisk viden at kunne rådgive kommunale ledere og medarbejdere på dette område – og det tilbyder vi hos Marselisborg. Vi er en afdeling i vækst, og derfor søger vi flere kollegaer.

Hvem er Marselisborg, og hvad tilbyder vi dig?

Hos Marselisborg arbejder vi på tværs af de brede velfærdsområder indenfor beskæftigelse samt sundheds- og socialområdet, ligesom vi arbejder målrettet med arbejdsmiljø på tværs af sektorer. Vores kunder er kommuner, styrelser og andre organisationer. Vi bistår med analyser, organisationsudvikling, kompetenceudvikling og ledelsesrådgivning. Uanset opgavetype ligger det dybt i os at omsætte krav til kommunerne og kommunernes egne ambitioner til processer, redskaber og konkrete handlinger, der passer til netop der, hvor vores kunder er. Vi gør det, der virker, hvorfor vi heller ikke er bundet af faste koncepter.

Du kan læse mere om os på www.marselisborg.org.

Vi tilbyder en hverdag, hvor du vil møde opgaver såsom:

  • At indsamle, analysere og formidle viden til kommuner. Dvs. at designe en analyse, indsamle og analysere kvalitative- såvel som kvantitative data og gøre den behandlede viden anvendelig for modtagerne
  • At bidrage til udvikling af organisationer ved at arbejde med forandringsledelse, arbejdsgange og ledelsesrådgivning hos kunder, der er præget af begrænsede ressourcer og et stort ”omsorgsgen”
  • At bidrage til udvikling af kompetencer ved at tilrettelægge og afholde undervisningsforløb for medarbejdere med særligt fokus på målfastsættelse, praksisnære refleksioner og ledelsesudvikling, hvor vi vægter at underviseren har faglig viden til at kunne udfordre og instruere medarbejderne i deres praksis
  • Være ansvarlig for projektudvikling, kontakt med og relationen til kunden, for den løbende afstemning af kundens behov og dermed på projektledelse, form på og indhold i de leverede aktiviteter og produkter

Hos os er du en del af en virksomhed, hvor konsulenterne arbejder med ærekærhed og fagligt engagement for opgaverne og formår at gøre det i et humoristisk og uformelt miljø. Vi er ambitiøse og hjælper hinanden, fordi det skaber et godt arbejdsmiljø, der kommer vores kunder til gode. Du vil bl.a. blive tilknyttet en mentor, der hjælper dig med at komme godt ind i opgaverne, at få og holde overblik over kalenderen og at italesætte og søge hjælp, hvis noget er svært. Vores faglige miljø bindes stærkt sammen af en uformel kultur med plads til sociale arrangementer som fredagsbarer, oplæg, sociale og faglige aktiviteter uden for huset m.v.

Det, vi søger hos dig

Vi søger konsulenter, der enten er nyuddannede eller med erfaring, der har mod på at tage ansvar i forandringsprocesser. Uanset erfaring lægger vi vægt på, at du forener engagement med høj faglighed og metodisk viden. Den ideelle kollega for os deler vores DNA og har:

  • En lang videregående, relevant uddannelse fx Statskundskab, Folkesundhedsvidenskab, Sociologi, Offentlig Politik og Økonomi m.v.
  • Erfaring med eller viden om udvikling af kommunernes praksis på socialområdet eller sundhedsområdet. Det kan være, du allerede ved en del om tilrettelæggelse af myndighedsarbejdet, udvikling på bosteder, tilrettelæggelse af forebyggende indsatser og indsatser i eget hjem, dokumentation og tværgående samarbejde mm. eller forebyggende arbejde.
  • Teoretisk og praktisk erfaring med både kvantitative og kvalitative analyser, som klæder dig fagligt og metodisk på til at udarbejde et målrettet analysedesign, indsamle og analysere data samt at omsætte data til anvendelige indsigter for kunden
  • Opnået gode færdigheder inden for procesfacilitering, kundedialog og metodeanvendelse – herunder indgående kendskab til Stata, Excel og evt. Nvivo
  • Evnen til at omsætte komplekse indsigter til operationel viden og læring for medarbejdere og ledere
  • Evnen og lysten til at drive udviklingsprocesser og forandringsprojekter, også selvom det i perioder kræver skæve arbejdstider og meget rejseaktivitet for at være fysisk til stede. Det betyder også, at kundens behov kan ændre sig, så du skal løbende være kritisk og i stand til at ændre den proces, vi har aftalt, så vi hjælper vores kunder bedst muligt indenfor den aftalte ramme.
  • Er fleksibel, har overblik og tør sige højt, når der er noget, der er svært, selv når vi har mange bolde i luften og når der er flere deadlines og opgaver på en gang.

*****

  • Dit daglige arbejdssted er Nørre Allé i Aarhus
  • Der er ansøgningsfrist 29. november. Du bedes sende CV, motiveret ansøgning og relevante eksamenspapirer gennem ansøgningsmodulet på vores hjemmeside.
  • Der afholdes 1. samtale den 12. december
  • Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Partner Dorit Wahl-Brink på 21733735


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Århus C
  • Onsdag den 29. november 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Århus C

    Do you have a deep knowledge about bioinformatics and development on computing clusters? Are you interested in OMICS tools and applying them to teaching and research projects?The bioinformatics r..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Brabrand

    Organiseringskonsulent Organiseringskonsulent med fokus på elever Har du en passion for at skabe forbindelser og forvandle ambitioner til resultater? Og har du lyst til at arbejde med elever på..
    • Konsulent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Konsulent i Viby J

    Vil du have et stort ansvar i en rolle, hvor du virkelig kan være med til at påvirke måderne, vi arbejder på? Og kunne du tænke dig at arbejde med at sikre effektiv Billing i spændingsfeltet mellem..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Århus C

    International Uddannelse søger en studentermedhjælper pr. 1. [xxxxx]gust eller hurtigst muligt derefter.Den ledige stilling er knyttet til området for Mobilitet og Uddannelsessamarbejde. Vi arbejd..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
15. maj 2024 13
14. maj 2024 12
13. maj 2024 10
12. maj 2024 13
11. maj 2024 13
10. maj 2024 13
9. maj 2024 17
8. maj 2024 15
7. maj 2024 17
6. maj 2024 17
5. maj 2024 16
4. maj 2024 16
3. maj 2024 15
2. maj 2024 15
1. maj 2024 15
30. april 2024 16
29. april 2024 14
28. april 2024 14
27. april 2024 14
26. april 2024 13
25. april 2024 12
24. april 2024 12
23. april 2024 10
22. april 2024 10
21. april 2024 10
20. april 2024 10
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 9