Et antal sikkerhedskonsulent(er) til områdesikkerhed i Kriminalforsorgen, Vestdanmark med speciale inden for henholds...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Vi søger et antal sikkerhedskonsulenter til Kriminalforsorgens sikkerhedsenhed i Vestdanmark inden for fagområdet Sikringsteknik, sikkerhedsstandarder og sikkerhedsbevidsthed, der skal bidrage til, at skabe tryghed for borgerne i Danmark, ansatte i Kriminalforsorgen samt indsatte i fængsler og arrester.

Om stillingen
Opgaverne er koncentreret omkring kvalificering af det generelle og specifikke sikkerhedsarbejde, herunder med projektledelse af større sikringstekniske projekter af en vis kompleksitet, kvalificering af udbudsprocesser inden for Kriminalforsorgens sikringstekniske portefølje, udarbejdelse af procedure og standarder samt opfølgning på strategiske og operative tiltag samt byggesagsbehandling for sikringstekniske projekter.

Kriminalforsorgens vedvarende fokus på samfundssikkerhed betyder, at du vedvarende vil skulle arbejde proaktivt og vidensbaseret for at understøtte kerneopgaven i driften men samtidig have øje for helheden for alle Områdets institutioner.

Om opgaverne
Vi løser dagligt en lang række opgaver, som samlet set bidrager til at øge sikkerheden og trygheden for det omgivende samfund, Kriminalforsorgens medarbejdere samt indsatte i vore institutioner. Opgaverne i sikkerhedsenheden tager udgangspunkt i tre fagområder: efterretning og analyse incl. Radikalisering og voldelig ekstremisme og indsatsen mod organiseret kriminalitet, sikringsteknik, sikkerhedsstandarder og sikkerhedsbevidsthed samt Kriminalforsorgens Exit-indsats.

Opgaveporteføljen for dig vil helt overvejende være inden for sikringsteknik, sikkerhedsstandarder og sikkerhedsbevidsthed og vil hovedsageligt bestå af:

  • Projektledelse på sikringstekniske projekter, herunder projekt- og procesbeskrivelser
  • rådgivning og sparring i forhold til driftsunderstøttelse inden for fagområdet, herunder med institutionernes lokale sikkerhedskoordinatorer
  • Tilsyn med områdets institutioner i forhold til sikringsteknik, sikkerhedsstandarder og sikkerhedsbevidsthed.
  • Inspektionsvirksomhed
  • Deltagelse i tværgående arbejdsgrupper inden for fagområdet.
  • Udarbejdelse af projektforslag for indkøb og implementering af sikringsteknik inkl. kravsspecifikation og indhentelse af tilbud.
  • Sårbarhedsanalyser på sikringsteknik.
  • Bidrag til undersøgelse af sikkerhedshændelser med reference til sikkerhedsstandarder og retningslinjer.

Vi forventer, at stillingerne besættes med to forskellige profiltyper.
For stillinger inden for sikringsteknik, sikkerhedsstandarder og sikkerhedsbevidsthed har du formentlig en baggrund inden for kriminalforsorgen, forsvaret, politiet, eller den sikringstekniske branche.

For stillingen der skal bidrage med kompetencer inden for byggeteknik og byggesagsbehandling har du formentlig en håndværksmæssig baggrund, der kan være suppleret med en teoretisk efteruddannelse, som maskinmester, bygningskonstruktør, el-installatør eller lign. og evt. med erfaring fra administrativ sagsbehandling i kommune, region eller stat. Hovedopgaverne for denne sikkerhedskonsulent vil desuden omfatte:

  • Udbudsprocesser og forberedelse af bidrag hertil
  • Byggesagsbehandling og koordination med eksterne myndigheder, herunder kommunale myndigheder og rådgivende ingeniører
  • Vedligeholdelse og opfølgningsplaner for udskiftning af fysisk sikringsteknik
  • Bidrag til tilsyn med områdets institutioner i forhold til bygningsmæssig sikringsteknik

Vi har et ønske om, at du kan spejle dig i en række af nedenstående forventninger til vores nye kollega:

  • Du besidder viden om og har betydelig erfaring inden for fysisk sikkerhed og sikringsteknik via en faglig eller teoretisk uddannelse.
  • Du har kendskab til og evt. erfaring med udbuds og kontraktforhold samt byggesagsbehandling.
  • Du er serviceminded og ønsker at bidrage til sammenhængskraften i området.
  • Du har en tillidsvækkende personlighed og evner at kommunikere mundtligt og skriftligt på alle niveauer og kan følge struktureret op på aftaler.
  • Du har personlig autoritet, er målsøgende og kan levere resultater i samarbejde med forskellige faggrupper.
  • Du har kendskab til kriminalforsorgens institutioner og gerne indsigt i personalets praksis og daglige udfordringer, enten som tjenestegørende i kriminalforsorgen, en samarbejdende myndighed eller på anden vis.
  • Du har analytiske kompetencer og en solid skriftlighed.

Der må forventes kørsel inden for områdets geografi, der dækker Fyn og Jylland. Du skal derfor have kørekort til kategori B. Du kan have en baggrund inden for Kriminalforsorgen, Forsvaret, Politiet eller den sikrings- eller byggetekniske branche.

Din arbejdsplads
Kriminalforsorgen er en del af den samlede straffesagskæde i Danmark. På baggrund af politiets og anklagemyndighedens arbejde udmåler Domstolene de straffe som Kriminalforsorgen skal fuldbyrde. Kriminalforsorgen er derfor en vigtig del af retsstaten og bidrager igennem straffuldbyrdelsen og en kriminalitetsforebyggende indsats til samfundets og borgernes tryghed og sikkerhed.

Vi tilbyder netop nu et antal stillinger i en professionel myndighed inden for straffesagskæden og som fortsat udvikler sig i takt med det omgivende samfunds behov. Du ansættes i Områdesikkerhed, som er en stabsenhed i Vestdanmark og som indgår i Kriminalforsorgens samlede og styrkede sikkerhedsorganisation. Du kommer til at indgå i et team med dedikerede specialister, der på tværs af fagspecialer sætter en ære i, at levere rettidige produkter af høj kvalitet, der kan omsættes til gavn for Kriminalforsorgens kerneopgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til relevant gældende overenskomst.
For allerede ansatte tjenestemænd i Kriminalforsorgen kan ansættelsen i henhold til aftale mellem Kriminalforsorgen og den faglige organisation.

Stillingen er på 37 timer ugentligt med fleksibel arbejdstid og ønskes besat hurtigst muligt.

Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner.
Tjenestestedet er lokalkontoret i Aarhus, Voldbjergvej 16, 8240 Risskov.

Kriminalforsorgen er i gang med etablering af ny områdestruktur. Der er i øjeblikket områdekontorer i Hobro og Kolding, samt et lokalkontor i Aarhus. Områdekontoret for Kriminalforsorgen i Vestdanmark samles på en permanent adresse i Aarhus-området i 2024.

Hvis du i forvejen er tjenestemandsansat i staten, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Du søger stillingen via linket "Søg stillingen”.
Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest den 29. november 2023.

Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler mandag den 11. december og torsdag den 14. december 2023.

Tjenestemænd i Kriminalforsorgen skal senest den 30. november 2023 tillige have uploadet en bedømmelse fra sin nærmeste chef.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.
Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelse gennem hele din ansættelse.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort. Kørekort skal fremvises til samtalen.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos områdechef for sikkerhed, Allan Overgaard på tlf. 7255 3166.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Risskov
  • Onsdag den 29. november 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Are you enthusiastic about inspiring projects? Would you like to be part of a growing industry that really matters in providing sustainable energy solutions globally? Then we have the opportunity f..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Do you thrive working in a high-paced environment, maybe with experience from the wind industry? Join our OCS Lean Optimisation Team. SalesSBU NCE Construction & OperationsLean Optimization..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Opportunity Security Business Partner for APM Terminals, Aarhus/ DenmarkAPM Terminals' ambition is to be the World’s Best Terminal Company. We plan to achieve this by constantly lifting the s..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1