Konsulent til Skole- og Dagtilbudsafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Glesborg

Konsulent til politisk betjening, hvor kommandovejene er korte og arbejdsmiljøet i top
Er det dig, vi står vi og mangler i vores team?
Sagsfremstiller. Sparringspartner. Processtyrer. Kommunikator. Analytiker. Balancekunstner. Rollerne er mange og det kræver overblik, prioritering og kreativitet. Det kræver noget af dig, men også af os – derfor bliver du en del af et konsulentteam, som med forskellige personlige og faglige kompetencer supplerer hinanden. Fællesnævneren i vores tilgang til opgaveløsningen er samarbejde, tillid, faglighed, sund fornuft, ordentlighed og højt humør.

Lyder det som noget for dig, så kom og vær med til at gøre en indsats for at understøtte vores skoler og dagtilbud i Norddjurs kommune.

Som udviklingskonsulent bliver du en del af Staben i Skole- og Dagtilbudsafdelingen med kontor i Glesborg. Her bliver du en central sparringspartner for den strategiske udvikling af området. Som en del af en mindre organisation vil du opleve, at du har fingrene i mange dele af processen, og at der ikke er langt fra dit arbejde til en evt. politisk beslutning.

I Staben vil du få et tæt samarbejde både opad, indad og udad i organisationen og særligt med de 3 øvrige konsulenter, om at understøtte vores fælles kerneopgave og målsætning.

Dine arbejdsopgaver
Stillingen er nyoprettet og det vi søger, er en der brænder for den politiske betjening og samtidig tager del i de meget forskellige opgaver, der bliver kaldt på i Staben.

Dine primære arbejdsopgaver:
  • Politisk betjening med redegørelser, analyser og sagsfremstillinger inden for alt fra lovgivning af badebassiner i dagplejen til analyse af specialundervisningsområdet
  • Understøttelse af større projekter og processer. Du vil både kunne have en tovholderfunktion eller have en understøttende rolle i samarbejde med en kollega i større opgaver
  • Understøtte og strukturere databaseret ledelse i organisationen så både pædagogiske- og strategiske indsatser bliver med afsæt i systematisk indsamlet data

Hvis du har kompetencer eller mod på at lære:
  • Styrket strategisk kommunikation på Skole- og Dagtilbudsområdet, der emmer af høj kvalitet og kreativitet.

Om dig
Du skal have lyst til at arbejde i en politisk ledet organisation, hvor du er et bindeled mellem politisk niveau, forvaltningen, skoler og dagtilbud og borgere.

Vi forestiller os at du har en uddannelse i statskundskab eller anden samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse.

Kvalifikationer som vi prioriterer højt:
  • Du er serviceminded og god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt
  • Du mestrer en selvstændig varetagelse og planlægning af arbejdsopgaverne, men samtidig i tæt parløb med dine nærmeste kollegaer
  • Du formår at jonglere mellem både drifts-, udviklings- og projektledelsesopgaver
  • Du kan forstyrre og understøtte dine samarbejdspartnere med udgangspunkt i din erfaring, din viden og den tilgængelige data

Hvis du derudover kan medvirke til det gode arbejdsmiljø og omstille dig, når verden forandrer sig i en travl hverdag, vil vi meget gerne modtage en ansøgning fra dig.

Vi er spændte på at høre, om dine erfaringer og viden og hvad du kan bidrage med i vores organisation, - og ikke mindst hvordan vi kan blive klogere af at have dig med på holdet.

Om os
Vi kan – hvis vi selv skal sige det – tilbyde dig en fantastisk og fleksibel arbejdsplads, med skønne og hjælpsomme kolleger, der gerne står på tæer for hinanden og for at lykkes med kerneopgaven.

Du bliver en del af et miljø med høj integritet og et højt fagligt niveau i opgaveløsningen, hvor vi samtidig formår at have højt humør og en uhøjtidelig tone.

Du vil desuden opleve et job med stor variation i opgaveporteføljen og gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

I Norddjurs kommune arbejder vi ud fra vores fælles værdier; Tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab. Værdierne lever også i den daglige praksis, og den måde vi arbejder og samarbejder på i Skole- og Dagtilbudsafdelingen.

Ansættelsesproces
Stillingen er en fast stilling på 30 timer og til besættelse den 1. april 2024 eller snarest.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgningsfrist den 25. februar 2024
Samtaler forventes afholdt onsdag den 28. februar 2024.

Kontakt
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte leder af Staben Kristina Wetche Nikolaisen på tlf.: 24 96 55 32 eller mail [email protected]


Vores Norddjurs
I Norddjurs kommune arbejder vi ud fra værdierne tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab, som er beskrevet i vores organisations- og ledelseskodeks Vores Norddjurs.

De fire værdier er grundlaget for organisationens virke og er med i alt, vi gør. Kodekset sætter en fælles retning og er dét, der binder os sammen. Værdierne lever i den daglige praksis og i den måde vi arbejder og samarbejder på. Værdierne udspiller sig på alle ledelses- og medarbejderniveauer, samt i mødet med borger og omverden.

Læs det fulde organisations- og ledelseskodeks her:

Vores Norddjurs - Organisations- og ledelseskodeks

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Glesborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Glesborg
  • Søndag den 25. februar 2024

Lignende jobs

  • Konsulent i Århus N

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture?</p><p>If this sounds like you and you’re cu..
    • Konsulent
    • Århus N
    Få mere info
  • Konsulent i Åbyhøj

    Da vores gode kollega har valgt at søge nye udfordringer uden for branchen, har brug for dig der både med hoved, hjerte og stemme kan give vores kunder og vikarer den bedste service.Hvem er vi:.
    • Konsulent
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Århus C

    Vil du prøve kræfter med en bred vifte af administrativt understøttende opgaver inden for blandt andet bygningsudvikling, indretning og administration?Så skal du søge dette job som studentermed..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Århus N

    Det interdisciplinære forskningscenter SHAPE – Shaping Digital Citizenship ved Afdeling for Digital Design og Informationsvidenskab søger en studentermedhjælper til kommunikations- og forskningsund..
    • Konsulent
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Glesborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Glesborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1