Udstationering:Section Head, Senior Staff Officer Instructor (C2) ved NCIA i Oeiras, Portugal

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du klar til udfordringer i NATO internationale miljø – og har du en baggrund inden for AirC2? Har du mod på at være med til at præge NATOs nye Academy i Portugal, samt træning indenfor C2 området, så er denne stilling lige noget for dig!
Det er samtidig en unik mulighed for at opleve et internationalt miljø i Portugal, dels som enkeltperson dels som familie, og give dine evt. børn en mulighed for en international skolegang.

Om os

NATO Communications and Information Academy (NCI Academy) er en del af NATO Communications og Information Agency (NCI Agency), der er ansvarlig for at levere kommunikations- og informationssystemløsninger til NATO kommando- og styrkestruktur.

NCI Academy er en sammensmeltning af den tidligere NATO Communications and Information School, Latina i Italien, og tre mindre træningsenheder i NCI Agency i et nyt Academy i Oeiras lige uden for Lissabon i Portugal. Akademiet er etableret i helt nye faciliteter i 2019, og organisationen er fortsat under implementering. NCI Academy vil bygge på alle moderne undervisningsformer e- og micro learning, virtual classrooms og augmented reality, enten ved tilstedeværelse i Portugal, online eller On-Site. Målet er, at NCI Academy bliver NATO’s fælles omdrejningspunkt for IT- og Cyber-uddannelse (hardware og software), for NATO civile og militære eksperter.

NCI Agency er NATO største agentur med ca. 2500 ansatte, der, i direkte støtte til kunderne, er fordelt på mere end 25 geografiske lokaliteter, med hovedafdelinger i Haag (NL), Bruxelles (BE), Mons (BE), og nu med et NCI Academy i Oeiras (PT).

NCI Agency er en kundefinansieret organisation, der minder mere om et kommercielt, civilt selskab end om en militær organisation. To tredjedele af de ansatte, inklusive General Manager, er civile, og det sætter sit præg på kulturen og hverdagen.
Yderligere information om NCIA kan findes på www.ncia.nato.int

Om stillingen

Stillingen som” Section Head, Senior Staff Officer Instructor (C2)” indgår i Dean and Training Operations, i C2&FS Training Branch afdelingen. Du vil have det daglige ledelsesansvar for op til 10 MA og være kvalitets og afviklingsansvarlig for over 30 forskellige kurser, der tilsammen leveres over 80 kursusgange.
Som sektionschef vil du således være ansvarlig for planlægning, organisering, administration og levering af træning på hele C2 området. De primære kunder er en blanding af NATO Command Structure enheder og nationale enheder. Du skal også forvente at være instruktør indenfor AirC2 domænet. Som sektionschef vil du have indflydelse på, hvad skal undervise under hensyntagen til sektionens sammensætning. Ud over, at du skal være både sektionschef og instruktør på kurser, seminarer og konferencer, forventes du selv at indgå som elev med mellemrum, for derved at opretholde dine kompetencer og dit vidensniveau.
Som sektionschef vil du skulle bidrage til at etablere og vedligeholde et trænings-samarbejde med NATO Air Command i Ramstein og øvrige operative AirC2 kommandoer, samt NCIAs Business Areas, der udvikler C2 systemerne.
Det er vigtigt at understrege, at Akademiet er meget nyt, og at organisation og dermed opgaver kan ændres under din udstationering. Du vil således have stor indflydelse på virket i sektionen, og vil sandsynligvis få mulighed for at påvirke afdelingens dagligdag, processer og procedurer.
Nationalt vil du referere til Danmarks Senior National Officer ved Joint Force Command i Brunssum, Holland, oberst Lars Mouritsen.

Om dig

Du er officer og har gennemført videreuddannelsestrin II for ledere eller Master i Militære Studier (MMS), eller tilsvarende.

Det er et krav at du har en baggrund inden for AirC2 og har praktisk erfaring med undervisning inden for området ”AirC2 systemer”, der i denne sammenhæng omfatter ACCS, AirC2IS, ICC, JTS og JChat.
Det er en fordel, hvis du har kendskab NATO C2 organisation, og kendskab til den operative C2 systemanvendelse fra strategisk planlægning til taktisk udførelse.

Som person er du udadvendt, selvkørende og klar til at skabe dit eget job og den nye organisation. Du må gerne have erfaring fra et tidligere NATO job, men det er ikke et krav. Det er derimod et krav, at du forstår at begå dig i et internationalt miljø med personel fra alle NATO nationer, og dermed kan samarbejde på tværs af forskellige kulturer.

Du er en stærk planlægger og koordinator, du har gode samarbejdsevner og kan bevare overblik og fokus i et dynamisk miljø. Du er god til at identificere det øjeblikkelige behov, og er i stand til konvertere dette til brugbare og relevante produkter til gavn for akademiet og kunderne. Du er kundeorienteret og forstår, at kundens behov er styrende for din indsats.

Du forstår at prioritere, og kan håndtere både tidsmæssige udfordringer og pludselige ændringer til planer og prioriteter. Du er typen, der bidrager med holdninger og ideer, og du er god til at etablere et netværk omkring dig. Du er en stærk formidler og har evnen til at fremlægge selv kompliceret stof på en entydig og let forståelig måde, både skriftligt og mundtligt, på engelsk.

Forud for tiltrædelse skal du opfylde flg. forudsætninger:
Bestået forsvarets fysiske basiskrav,
Helbredsgodkendt til "egnet uden begrænsninger"(helbred og tænder),
Bestået sprogtest i engelsk til SLP 3-3-3-3 ved Forsvarsakademiet.
Sikkerhedsgodkendt til NATO SECRET.
Fælles for alle Q’er er, at de skal kunne opretholdes under hele ansættelsesforløbet.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5 som omfatter majorer og orlogskaptajner
og besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Vi modtager gerne din ansøgning, hvis du er M321 med relevante kvalifikationer og har påbegyndt MMS. Der vil således være mulighed for at blive ansat på en uddannelsesaftale og du vil i perioden frem til en eventuel udnævnelse, bestride stillingen efter principperne for "funktion i højere stilling".

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

Dit daglige tjenestested vil være Oeiras, Portugal.

Du vil blive udstationeret under udetillægsordningen, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter og du modtager et skattefrit udetillæg, og hvis du er gift, har din medfølgende ægtefælle mulighed for at få indbetalt 50.000 kr. årligt i ægtefællepension. Har du/I børn, vil udgifter til skolegang svarende til det danske skolesystem inkl. ungdomsuddannelser, også blive dækket. Mere om dette kan ses på HR portalen, hvor du kan læse mere om udetillægsordningen, ligesom du kan beregne dit forventede skattefrie udetillæg. Derudover er det muligt at forhandle individuelle tillæg i forbindelse med ansættelsen.

Via Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under din udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.
Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Kontakt og ansøgning

Hvis du vil vide mere om udstationeringen generelt, kan du kontakte OB Lars Mouritsen, SNR/SNO Holland, på telefon +31 45 526 2676/+45 5152 8505 eller e-mail: [email protected]

Vil du videre om at leve i Portugal og om stillingen, kan du kontakte MJ(+) Kenneth Albæk på telefon +351 214 404 594/+351 910 095 381, eller e-mail: [email protected]

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Palle H. Hvirvelkær ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 72 81 96 80 / 32 66 55 75

Ansøgningsfristen er 19. februar 2023.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 8-9 på VTC.

Stillingen besættes for en periode på fire år, og er til besættelse snarest muligt.
Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0