Pressechef til social- og boligministeren i Social-, Bolig- og Ældreministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Pressechef til social- og boligministeren i Social-, Bolig- og Ældreministeriet

Vil du være med til at drive de store ambitioner og sætte en ambitiøs retning for social- og boligområdet? Vil du være helt tæt på den politiske dagsorden og have en central rolle tæt på social- og boligministeren, når der skal formidles om store beslutninger og initiativer på social- og boligområdet? Er du samtidig en god personaleleder? Så er du måske vores nye pressechef til social- og boligministeren.

Som pressechef skal du få social- og boligministeren og ministeriets budskaber bredt ud i offentligheden og sikre hurtig og imødekommende betjening af pressen.

Du kommer særligt til at bistå ministeren med den pressemæssige del af at udfolde regeringsgrundlaget i relation til værdighed for udsatte mennesker, bedre muligheder for mennesker med handicap, det videre arbejde med rammerne for indsatsen til udsatte børn, det familieretlige område samt bolig- og byggerilovgivning.

Det er afgørende, at du hurtigt kan vurdere en mediesags udvikling, ligesom du skal sørge for, at social- og boligministeren er velforberedt til interviews. Ministerens kalender er ofte tætpakket, og mange interviewanmodninger kommer med få timers varsel. Det giver kort forberedelsestid og stiller dermed høje krav til ministerbetjening.

Om stillingen
Du bliver en del af kontoret Presse og Kommunikation, som har ansvaret for ministeriets interne og eksterne kommunikation samt pressehåndtering på social- og boligområdet. Du får personaleansvar for to presserådgivere, og alt efter kvalifikationer er der også mulighed for, at du kan få personaleansvar for de fire kommunikationsmedarbejdere i kontoret. Den daglige ledelse af kontoret vil du varetage i tæt samarbejde med den anden pressechef i kontoret, som er ansvarlig for ældreområdet.

Vi prioriterer idéudvikling og faglig sparring højt. Ligesom vi vægter en god og tæt koordinering på tværs af huset. Du vil derfor skulle arbejde tæt sammen med både social- og boligministeren, ministeriets fagkontorer og vil dagligt være i dialog med mange forskellige journalister.

Du skal være indstillet på at arbejde i et ofte højt tempo, hvor dagene kan være uforudsigelige, og det forventes, at du sammen med rollen som personaleleder også bidrager til opgaveløsningen i teamet.

Om dig
Du er uddannet journalist eller har en samfunds-/kommunikationsfaglig kandidatuddannelse og har relevant erfaring med særligt nyhedsjournalistik og pressehåndtering samt et godt netværk blandt journalister.

Det er vigtigt for os, at du:

  • har gode samarbejdsevne og en stærk faglighed.
  • har solid erfaring med proaktiv og reaktiv mediehåndtering.
  • kan arbejde strategisk og har et godt kendskab til mediernes arbejdsrytme.
  • er struktureret og kan planlægge og skabe overblik i en travl hverdag.
  • kan motivere mennesker omkring dig og er god til at sparre, vejlede og give feedback.

Kendskab til social- og boligområdet kan være en fordel, men ikke et krav.

Om Presse- og kommunikation
Presse- og kommunikation består af 10 medarbejdere, som er fordelt på to teams, som begge ledes af en pressechef. Det ene team varetager primært opgaver på social- og boligområdet, mens det andet team primært varetager opgaver på ældreområdet. Begge pressechefer refererer til afdelingschefen for Tværgående Velfærd og Organisation. Selvom arbejdsgangene er forskellige i kontoret, arbejder vi tæt sammen for at løfte opgaverne så godt som muligt. Du vil i høj grad få mulighed for at udvikle dit team i overensstemmelse med ministerens behov, ligesom du har ansvaret for at prioritere og strukturere arbejdsopgaverne i det daglige.

Departementet
I Social-, Bolig- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, bolig- og ældreområdet samt det familieretlige område. Heri indgår blandt andet ansvaret for regler og rammer for kommunernes indsatser for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed. Ydermere dækker ministeriets ansvarsområde over regler og rammer for det samlede byggeri- og boligområde.

Løn- og ansættelse
Stillingen er en fuldtidsstilling, og du vil blive ansat på chefkonsulentvilkår efter gældende overenskomst.

Ansættelsesområdet er Social-, Bolig- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K.

Vi ønsker, at du tiltræder 1. maj 2023 og gerne tidligere.

Vil du vide mere
Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte kst. afdelingschef Mie Henriette Eriksen på mail [email protected] eller telefon 41 85 11 65.

Sådan søger du
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk

Vi skal modtage din ansøgning senest den 17. marts 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 12 og 13.

Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København K
  • Fredag den 17. marts 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i København K

    Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet? Så er du måske vores nye Senior Consultant i dentsu X! Job Title:Senior ConsultantJob Desc..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0