Chef G1 ved Multinational Division North (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du have en spændende stilling, hvor du arbejder med både operative og administrative opgaver i et multinationalt miljø? Kan du begå dig i et internationalt miljø hvor policy, udvikling og samarbejde på tværs af NATO stabe er en naturlig del af hverdagen? Så læs videre, for her er stillingen til dig.

Om os

Multinational Division North (MND North) er et operativt divisionshovedkvarter med afskrækkelses- og forsvarsprofil i NATOs styrkestruktur med en permanent tilstedeværelse i Letland. I fredstid er hovedkvarteret beliggende i Adazi (Letland) og i Slagelse.

MND N er underlagt i operativ kontrol af Multinational Corps Northeast i Stettin (MNC NE).

MND North er en taktisk landmilitær føringskapacitet, der i fredstid kan gennemføre operativ planlægning og koordination af hærstyrker i Letland. I tilfælde af krise og konflikt kan hovedkvarteret føre landmilitære styrker inden for det fulde opgavespektrum.

MND North hovedopgave er i fredstid at forestå den operative planlægning og forberedelse, der sikrer evnen til at kunne løse opgaven i krise og krig. Derudover har hovedkvarteret en vigtig opgave med at forestå uddannelse af primært danske og lettiske brigadehovedkvarterer. Divisionen skal desuden gennemføre den øvelsesvirksomhed, der sikrer landmilitære styrkers evne til at gennemføre taktiske aktiviteter i regionen, inkl. integration af enheder fra enhanced Forward Presence (eFP).

Endvidere skal divisionen kunne indhente og forestå den nødvendige rapportering til foresat NATO styrkestruktur og opretholde et situationsbillede i ansvarsområdet.

Herudover bidrager MND North til udvikling af den danske og lettiske hær inden for bl.a. studie- og udviklingsvirksomhed, doktrinområdet og de funktionelle specialer på troppeenhedsniveauet.

Om stillingen

Som chef for G1 er du ansvarlig for planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelse af personeladministration ved divisionen, i et skarpt multinationalt miljø. Du deltager i styringen og løsningen af multinationale HR opgaver, lige som du vil skulle udvikle og vedligeholde retningslinjer for den operative personeltjeneste ved hovedkvarteret.

Du rådgiver og støtter stabens chefer og medarbejdere uanset nationalitet med alt fra policy til konkrete tiltag på HR-området, herunder forhold vedrørende stabens internationale medarbejdere. Staben har i øjeblikket ni civilt ansatte lettiske medarbejdere, hvor du som chef for G1 ligeledes er den primære indgangsvinkel i forhold til løn, bonus og retningslinjer for arbejdsforhold. Du må forvente, at du som chef for G1 bliver inddraget i en lang række danske HR-forhold til støtte for den danske senior national officer i koordination med det danske nationale støttelement.

Endelig vil du få en væsentlig rolle i overgangen til at være et fuldt operativt NATO-hovedkvarter. Stillingens ansvarsområder favner meget bredt på det faglige område og går på tværs af mange forskellige niveauer, hvorfor der kan være behov for et højt arbejdstempo og for en skarp prioritering af opgaver og resurser.

Sektionen består i fredstid af fire stillinger, med en dansk administrationsbefalingsmand i Danmark og dig selv, en dansk stabsofficer og en multinational administrationsbefalingsmand i Adazi, Letland. Sektionen har et tæt samarbejde med en række internationale samarbejdspartnere,
herunder J1 ved HQ MNC NE, J1 ved rammenationers værnfælles hovedkvarterer samt en række andre NATO hovedkvarterer og lokale forsvarsattachéer. Du må derfor påregne en hvis rejseaktivitet

Om dig

Du er major M331, gerne med minimum 2-4 års erfaring. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra international stabstjeneste og tidligere har beskæftiget dig med personeltjeneste, da det forventes, at du kan rådgive stabens chefer og medarbejdere, samt indgå i dialog med hovedkvarterets nationale støtteelement.

Du trives i et hektisk miljø, er initiativrig, selvstændig og kan agere fremsynet og handlekraftigt, lige som du besidder en god portion diplomatisk sans.

Det er ønskeligt, men ikke et krav, at du har forrettet tjeneste ved højere stab eller ved en funktionel styrelse.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 5 som omfatter majorer og orlogskaptajner.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Der er tale om en udstationering, hvor du kan medbringe familien i en periode på tre til fire år.

Dit daglige tjenestested er : Adazi (Letland).

Du bliver udstationeret under den gældende udetillægsordning, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter ligesom du modtager et skattefrit udetillæg. Du finder mere information i FPSBST 566-2, som omhandler forhold under udstationering, herunder bl.a. ægtefællepension og hjemflytningstillæg.I forbindelse med ansættelsen vil der være mulighed for forhandling af tillæg.

Riga indeholder gode muligheder for dig og din familie. Byen er som hovedstad en lille en af sin slags, men oplevelser er der mange af og kernen af byen er særligt kendt for dens smukke arkitektur. Der er alt fra spændende museer til hyggelige parker og flotte gader, ligesom I kan gå på opdagelse i kontrasterne mellem den gamle og nye bydel. I MND N findes der et Nationalt Støtte Element, som kan hjælpe dig og din familie med det praktiske vedrørende bolig og råd vedrørende for eksempel skole m.v..

Forud for tiltrædelse skal du opfylde flg. forudsætninger:
- Bestået forsvarets fysiske basiskrav,
- Være helbredsgodkendt til status operativ (helbred og tænder),
- Sikkerhedsgodkendt til HEMMELIGT, og opretteholde denne under hele ansættelsesforløbet.
- Sprogtest, engelsk NATO STANAG niveau 3-3-3-3.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte vicestabschef, oberst Henrik Søbakke Fischer på [email protected] tlf.: +45 20 59 19 69.

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte til HR-konsulent Tine Valentin Nielsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 3266 5768.

Ansøgningsfristen er den 17. marts 2023.
Ansættelsessamtaler forventes gennemført umiddelbart herefter.
Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Fredag den 17. marts 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0