Databeskyttelsesrådgiver søges til Uddannelses- og Forskningsministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Har du stærke kompetencer inden for databeskyttelsesretten? Og kunne du tænke dig at bruge din faglighed i en helt central rolle i arbejdet med databeskyttelse i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern? Så er du måske den databeskyttelsesrådgiver, vi mangler.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at styrke hele Danmark gennem videregående uddannelse, forskning og innovation. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Stillingen som databeskyttelsesrådgiver (DPO)
På Uddannelses- og Forskningsministeriets område arbejder vi med store mængder af personoplysninger, bl.a. i forhold til SU-modtagere og studerende, og informationssikkerheds- og databeskyttelsesområdet har et væsentligt ledelsesmæssigt fokus i koncernen.

Som databeskyttelsesrådgiver i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern vil du have en central rådgivnings- og overvågningsrolle i forhold til koncernens overholdelse af de databeskyttelsesretlige regler. Du vil få en høj grad af selvstændighed i tilrettelæggelsen og varetagelsen af dine opgaver og få rig mulighed for at bidrage, når linjen i koncernens arbejde med databeskyttelse lægges.

Stillingen er organisatorisk placeret i Jura i departementet, men databeskyttelsesrådgiveren er uafhængig i varetagelsen af sine opgaver, og du vil rapportere til den øverste ledelse i koncernen. I dit daglige arbejde vil du i vidt omfang samarbejde med Kontoret for Informationssikkerhed og Databeskyttelse i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, som varetager opgaver vedrørende informationssikkerhed og databeskyttelse for hele koncernen. Der vil være mulighed for at modtage bistand til varetagelsen af opgaverne i DPO-funktionen fra departementets complianceenhed og fra Jura.

I Jura bliver du en del af et stærkt juridisk miljø, hvor vi er 10 kompetente jurister med et bredt juridisk ansvarsområde. Vi tror på, at et bredt samarbejde og videndeling er afgørende for at komme bedst muligt i mål med vores opgaver. Vi er ambitiøse, men synes også, det er vigtigt, at der er plads til andre ting i livet.

Er du vores nye kollega?
Vi forventer som udgangspunkt, at du har en juridisk baggrund, og at du har et indgående kendskab til de databeskyttelsesretlige regler.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling og har erfaring med at navigere i samspillet mellem de databeskyttelsesretlige regler og informationssikkerhedsstandarderne, men også hvis du har indsigt i rammerne for it-udvikling og -drift i staten.

Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • Har gode samarbejdsevner og vil bruge din faglighed på i fællesskab med resten af koncernen at arbejde for det højest mulige niveau i koncernens behandling af personoplysninger.
  • Forstår at uddrage det væsentlige i komplicerede problemstillinger og på den baggrund kan rådgive den øverste ledelse og andre samarbejdspartnere i koncernen.
  • Har overblik og kan se, hvor det er vigtigst at fokusere din indsats.
  • Har et stort fokus på løbende at udvikle dine kompetencer og på at opbygge og vedligeholde et bredt netværk på det databeskyttelsesretlige område.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kolleger, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder, gode muligheder for hjemmearbejde og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst for akademikere i staten. Der vil afhængigt af dine kvalifikationer være mulighed for ansættelse som chefkonsulent samt for forhandling af tillæg.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Julie Lungholt på telefonnummer 7231 8315 eller kontorchef Søren Langelund Klit på telefonnummer 7231 8041.

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning senest mandag den 4. december 2023, kl. 12.00.

Vi forventer at holde første samtalerunde løbende. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Lige adgang.

Om Uddannelses- og Forskningsministeriets departement
I departementet bistår vi ministeren og regeringen med at udvikle landets uddannelses-, forsknings- og innovationspolitik. Vi klæder ministeren på til at træffe beslutninger baseret på fakta og den nyeste viden i tæt dialog med vores styrelse. Derudover står vi for at udvikle koncernen og løse de opgaver, der går på tværs af ministeriet inden for kommunikation, jura, økonomi og HR.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København K
  • Mandag den 04. december 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i København K

    Business Consultant til udvikling af ESG-området i den finansielle sektorVi har brug for dig, der vil være med til at finde og danne kvalitetsdata, som kan understøtte den finansielle sektor i en..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Konsulent i København K

    Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet? Så er du måske vores nye Senior Consultant i dentsu X! Job Title:Senior ConsultantJob Desc..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0