Foreningskonsulent til Bevæg dig for livet-indsatser i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Assens

Er du en dygtig koordinator og projektleder, som brænder for samarbejdet med det frivillige foreningsliv? Formår du at understøtte og komme i mål med projekter på tværs af foreninger, organisationer og kommune? Så har vi jobbet til dig!Vi er på udkig efter en foreningskonsulent, der skal være drivkraften i arbejdet med at få flere i bevægelse i Assens Kommune og sikre foreningsfællesskab for flere målgrupper.

Stillingen er en fuldtidsstilling og tidsbegrænset til udgangen af 2024. Tiltrædelse forventes den 1. januar 2024 eller hurtigst muligt derefter.

Flere skal i bevægelse og være en del af et fællesskab
Assens Kommune har fornyet den nuværende Bevæg dig for livet-aftale med DGI Fyn, der indebærer ambitiøse mål og projekter, som du får ansvaret for at realisere.

Vi arbejder overordnet for at realisere de nationale mål i Bevæg dig for livet-visionerne frem mod 2025 om, at 50 % af befolkningen skal være fysisk aktive i en idrætsforening og 75 % skal være fysisk aktive på anden vis.

Bevæg dig for livet-aftalen er et vigtigt bidrag i den samlede indsats i Assens Kommune for at realisere byrådets ambitioner i Vision 2023 og målene i sundhedspolitikken.

Du kommer til at videreføre implementeringen af en bred vifte af forskelligartede initiativer, der indgår i Bevæg dig for livet-aftalen for 2024:

  • Assens PÅ Sport
  • Inkluderende idrætsmiljøer
  • TRIBE
  • Demensvenlige foreninger
  • Markedsføring af foreningernes tilbud
  • Gå-fællesskaber

Af ovenstående igangværende initiativer kommer Assens PÅ Sport til at have den højeste prioriteret.

I Assens PÅ Sport er ambitionen, at inkludere børn og unge med ADHD og lignende adfærdsmæssige eller kognitive udfordringer i eksisterende fritidsaktiviteter. Dette er vi lykkedes rigtig godt med de seneste år.

For at videreføre dette arbejde har vi brug for en projektleder, der har et godt kendskab til målgruppen og deres familier samt viden om, hvad der skal til for at foreningerne kan skabe gode rammer for de pågældende børn og unge.

Hvem er vi
Stillingen er forankret i Kultur og Fritid, som er en del af Plan og Kultur i direktørområdet By, Land og Kultur.

I Kultur og Fritid servicerer vi borgere, kollegaer, direktøren for By, Land og Kultur samt det politiske udvalg: Medborgerskab, Kultur og Beskæftigelsesudvalget.

Vi understøtter desuden samarbejdspartnere, foreninger, kulturaktører og lokalråd i arbejdet med udvikling af fritid, folkeoplysning, idræt, kultur, lokalsamfund, levende bymidter og det aktive medborgerskab.

Hvem er du
Til at realisere målene i Bevæg dig for livet-aftalen har vi brug for en selvstændig og ambitiøs projektleder med et udpræget godt samarbejdsgen.

Vi forventer, at du:

  • er initiativrig og handlekraftig
  • er lyttende og imødekommende
  • har lyst til og flair for den direkte opsøgende kontakt til både borgere og frivillige samt på tværs af afdelinger i kommunen
  • er en dygtig brobygger med pædagogisk tæft
  • har gode formidlingsevner – både skriftligt og mundtligt
  • er en god kollega, der prioriterer sparring, vidensdeling og et godt arbejdsmiljø

Vi forestiller os desuden, at du har:

  • en relevant videregående uddannelse
  • indsigt i arbejdet med frivillige foreninger
  • indsigt i arbejdet i en politisk styret organisation
  • erfaring og viden om børn og unge med kognitive og fysiske udfordringer samt børn og unge fra socioøkonomisk vanskeligt stillede familier

Om jobbet
Du får ansvaret for implementering af igangværende indsatser, at følge dem til dørs og evt. justere indsatserne.

Du bliver bindeleddet mellem mange aktører og skal kunne "gribe" og understøtte de initiativer, der opstår i foreningslivet og skabe synergier på tværs af idrætslivet og kommunale forvaltninger.

Herudover får du til opgave at arbejde med afrapportering, udarbejde analyser, rapporter, projektbeskrivelser, evalueringer og evt. fondsansøgninger, hvis det kan understøtte indsatserne.

Jobbet vil også indeholde administration og sagsbehandling af relevante kommunale puljer, der støtter op om foreningernes udvikling og ambitionen om at kunne sikre lige adgang til foreningslivet for alle børn og unge.

Du skal trives med at "tage teten", både i små og store sammenhænge. Der ligger en væsentlig opgave i det opsøgende arbejde, at drive initiativerne og at sikre kommunikation, kontakt og netværk.

Du skal også kunne stå for at gennemføre møder, hvor du skal varetage rollen som mødeleder og have ansvaret for større arrangementer, hvor det er nødvendigt.

Du vil skulle fremlægge sager i Folkeoplysningsudvalget og de politiske udvalg og i samarbejde med din leder holde udvalgene ajour med udfordringer og resultater.

Du vil skulle påregne aften- og weekendarbejde, da en del af arbejdet foregår " i marken", hvor foreningerne fungerer.

Vi kan tilbyde dig et godt og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor vi sætter godt humør, en uformel omgangstone og en godt samarbejdsklima højt.

Du får en tæt berørings- og samarbejdsflade med kolleger på tværs af kommunale forvaltninger, foreningslivet, DGI Fyn og øvrige organisationer.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er organisatorisk placeret i Kultur og Fritid med reference til afdelingsleder Trine Madsen.

Arbejdssted er på Assens Rådhus. Der er mulighed for hjemmearbejde.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Straffeattest skal indhentes ved ansættelse.

Vil du vide mere
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Trine Madsen på tlf. nr. 30 30 75 44.

Ansøgningsfristen er søndag den 3. december. Samtaler gennemføres den 12. december om formiddagen.

Du bedes vedlægge CV og referenceliste til din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8aa3ae46)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Assens.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Assens
  • Søndag den 03. december 2023

Lignende jobs

  • Konsulent (freelance) i Odense SØ

    Selvkørende Salgskonsulent med højt drive søgesKan du se dig selv i rollen som både Hunter og Farmer, og drives du af at vækste dit forretningsområde under frie forhold og stor selvstændighed, så..
    • Konsulent
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Konsulent i Middelfart

    On behalf of our customer Bunker Holding, we are currently seeking an experienced and ambitious Microsoft CRM Consultant to join a team of seasoned colleagues. As a CRM Consultant, you will be resp..
    • Konsulent
    • Middelfart
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Odense SØ

    Garant er en frivillig kæde af passionerede gulv- og gardinfagfolk. Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både servic..
    • Konsulent
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Middelfart

    Er du god til at få det bedste frem i alle? Kan du aktivere ressourcer og skabe samarbejde på tværs? Og kan du med dit kendskab til hverdagen på sundheds- ældre og socialområdet få øje på de gode o..
    • Konsulent
    • Middelfart
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Assens

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Assens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0