International specialist med strategisk udsyn og erfaring fra lægemiddelindustrien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København Ø

Vil du være med til at styrke Amgros’ internationale aktiviteter og bidrage til at sikre lægemiddelforsyningen i Danmark? Vil du arbejde for, at Amgros deltager i konkrete internationale projekter, hvor det skaber værdi og resultater for Amgros, Amgros’ ejere og danske patienter? Har du lyst til at blive en del af et lille team, hvor du kan bidrage med strategisk erfaring og indsigt i det europæiske lægemiddelmarked? Og leder du efter et job, hvor din indsats har lidt større betydning end normalt? Så har du den helt rigtige mulighed her.

Styrke og deltage i at koordinere Amgros’ internationale samarbejde
Amgros har en vision om at være internationalt anerkendt som rollemodel, når sundhedsbehov skal omsættes til handling.

Det danske lægemiddelmarked er lille i et globalt stærkt marked. Derfor er det nødvendigt, at vi er proaktive og fremsynede i vores forretning, så vi kan sikre forsyningen af lægemidler til patienter på de danske hospitaler. Amgros indgår derfor i en række internationale samarbejder og alliancer.

Vi ønsker at konsolidere og styrke vores arbejde med strategiske alliancer i Norden og i Europa, og vi søger en kollega, der kan bidrage til at koordinere og dele Amgros’ internationale udsyn og indsigt.

Stillingen rummer et bredt spekter af opgavetyper, og eksempler på dine opgaver er:

  • Bidrage til at indfri ambitionerne i Amgros’ international strategi om at være en betydelig spiller inden for strategiske alliancer i Norden og EU
  • Styrke og koordinere det strategiske internationale samarbejde, herunder etablere og videreudvikle netværk i Norden, EU og internationalt
  • Ansvarlig for at bringe ny og vigtig viden fra omverden ind i organisationen samt forankre udvalgte internationale samarbejder internt
  • Ansvarlig for at koordinere internt i forhold til det internationale samarbejde
  • Udarbejde ansøgninger, business cases, landerapporter på udvalgte områder, eksempelvis om prissætning, forsyningssikkerhed, logistik med videre

Du kommer til at arbejde tæt sammen med Amgros’ direktion og din kollega i det internationale team. Sammen skal I arbejde strategisk med og udviklingen af Amgros’ internationale indsats. Herunder også hvordan vi bedst muligt arbejder sammen om forsyningssikkerhed på tværs af Norden og Europa, især i forhold til Europa-Kommissionens nye myndighed for Kriseberedskab og indsats på sundhedsområdet (HERA).

Teamet er konkret ansvarligt for at udvikle og drifte Amgros’ internationale strategiske samarbejder, supportere vores internationale driftsaktiviteter og sekretariatsbetjene Nordisk Lægemiddelforum.

Jobbet kræver, at du til tider kan rejse, især nordisk og europæisk, og du skal være indstillet på at rejse fem til ti gange om året. Jobbet kræver desuden, at du kan deltage i møder en gang i mellem på andre landes foretrukne arbejdstider.

Vores kommende kollega er nysgerrig, har gode samarbejdsevner og er en dygtig formidler
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job og forventer, at du kommer med relevant uddannelse og erfaring fra flere år i lægemiddelindustrien, gerne med viden om supply chain og forsyningssikkerhed. Du har kendskab til industriens prissætningsmekanismer og aktiviteter. Du kender overordnet til erhvervs- og sundhedspolitik og til lægemiddelindustrien på nordisk og europæisk plan. Du kan indhente viden på relevante forretningsmæssige områder på tværs af EU og har desuden erfaring med at omsætte strategiske målsætninger til praktiske og taktiske tiltag og initiativer. Det er også en meget stor fordel, at du er bekendt med strukturen omkring de større internationale organisationer som EFPIA og EMA, herunder godkendelsesprocessen omkring lægemidler.

Som person er du god til at etablere og vedligeholde relationer og har gerne erfaring med at skabe struktur og definere opgaver, så de kan omsættes til handling af andre. Du er struktureret og dygtig til at drive tværgående opgaver og samarbejder på tværs af afdelinger. Derudover er du en stærk formidler og netværksdanner med flair for projektledelse og facilitering. Du taler og skriver flydende engelsk.

Dit nye team
Du får et alsidigt job med stor indflydelse på Amgros’ internationale samarbejde og integrationen heraf i vores organisationen og forretning. Du vil derfor også skulle arbejde meget på tværs af organisationen og tæt sammen med andre teams i Amgros.
Du vil referere til Amgros’ direktør for forretningsudvikling og rådgivning og vil sammen med vores anden internationale specialist udgøre vores internationale team.

Uanset hvor du er i Amgros, vil du opleve arbejdsglæde. Vi er overbeviste om, at de bedste resultater skabes af medarbejdere, der har det godt og er i balance.

Kontakt og ansøgning
Ansøgningsfristen er den 29. august 2022, og vi afholder første samtaler den 5. september. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør for forretningsudvikling og rådgivning Anna Skat Nielsen på tlf. 25275600 eller på [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København Ø
  • Mandag den 29. august 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i København K

    Business Consultant til udvikling af ESG-området i den finansielle sektorVi har brug for dig, der vil være med til at finde og danne kvalitetsdata, som kan understøtte den finansielle sektor i en..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Konsulent i København K

    Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet? Så er du måske vores nye Senior Consultant i dentsu X! Job Title:Senior ConsultantJob Desc..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 7
24. april 2024 6
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 6
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4