Projektleder med flair for facilitering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du erfaring med projektledelse og drømmer du om et job, hvor ansvar går hånd i hånd med mulighederne for at udvikle dig? Så behøver du ikke lede længere. Amgros styrker sit projektteam, og til det har vi brug for dig, der både er passioneret omkring projektledelse, dygtig til at kommunikere og har erfaring med facilitering af projekter.

Bred pallette af aktiviteter og projekter
I IT og Projekt løser vi projekter, som støtter op omkring den faglige og forretningsmæssige udvikling i Amgros og på de danske sygehusapoteker. Det kan være med projekter indenfor IT, lægemiddelfremstilling, logistik, klinisk farmaci og kompetenceudvikling. Vi leder projekterne på tværs af Amgros og i tæt samarbejde med blandt andet sygehusapotekerne, høreklinikkerne og andre vigtige interessenter.

Som projektleder skal du bidrage til en bred pallette af aktiviteter og projekter. Vi forventer, at du kan drive 2-3 projekter af varierende størrelse ad gangen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Planlægge, styre og lede tildelte projekter, herunder styre projekternes økonomi, styre leverandører og håndtere eventuelle projektafvigelser.
  • Følge op på aktiviteter, internt såvel som eksternt.
  • Udarbejde statusrapporter og holde projektstatusmøder med projektejeren og projektdeltagere
  • Understøtte sygehusapotekernes interne projektdeltagere, når vi sammen driver nationale projekter
  • Deltage i styregruppemøder
  • Sikre kommunikationen om projektets leverancer og status til relevante parter
  • Sikre at den nødvendige dokumentation bliver udarbejdet og vedligeholdt, samt overlevere driftsrelaterede opgaver til organisationen
  • Anvende Amgros projektmodel ved gennemførelse af projekter

I mange af dine opgaver vil du få et tæt, fagligt udfordrende og udviklende samarbejde med kompetente og engagerede samarbejdspartnere, herunder medarbejdere og ledere fra sygehusapotekerne og internt i Amgros.

Erfaring med projektledelse og god forretningssans
Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesbaggrund og har 2-3 års dokumenteret erhvervserfaring med projektarbejde med i bagagen. Har du indsigt i den farmaceutiske industri eller erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation, er det også en klar fordel.

Som projektleder i Amgros vil du få en stor kontaktflade, og det vil stille krav til din evne til kontinuerligt at skabe og vedligeholde gode og konstruktive relationer til rigtig mange mennesker med vidt forskellige baggrunde og fokusområder. En stor del af din arbejdstid vil være at facilitere møder, workshops mv., hvorfor du skal befinde dig godt i rollen som facilitator. Som person skal du derfor trives med at have en stor berøringsflade på tværs af hele organisationen. Du skal trives med at være ”på”, da du ofte vil skulle præsentere dine budskaber, mundtligt såvel som skriftligt, så alle forstår, hvad du skriver og siger.

Som person har du et højt drive, en professionel tilgang til alle slags opgaver, og du er kendetegnet ved at være systematisk og struktureret. Du fokuserer på fremdrift, mål og resultater og trives i et miljø, hvor selvledelse vægtes højt. Derudover håber vi, at du – som os – kan holde humøret højt og have et smil med i tasken, også når der er travlt.

IT og Projekt – din nye afdeling
I IT og Projekt får du 24 gode kolleger, som står for informations- og kommunikationsteknologisk innovation og udvikling hos Amgros. Vi arbejder med udviklingsprojekter og opgaver indenfor områder som klinisk farmaci, patientsikkerhed, logistik og lægemiddelfremstilling. Vi har et stærkt sammenhold i et åbent og afslappet miljø, hvor der altid er plads til at grine sammen. Vi er overbeviste om, at de bedste resultater skabes af medarbejdere, der har det godt og er i balance. Så en god work-life-balance bliver også en del af dit arbejdsliv i Amgros.

Kontakt og ansøgning
Ansøgningsfristen er mandag den 29. august 2022 Vi forventer at holde samtaler allerede den 1. september. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Teamleder for IT og Projekt Sisse Emilie Mejsner på tlf. 88713041.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København Ø
  • Mandag den 29. august 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i København S

    <p>Har du mod på at drive vores spændende vejprojekter og bidrage til retning for den faglige udvikling i afdelingen? Vi søger en erfaren projektleder, der kan lede tværfaglige projektteams i..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København N

    På [xxxxx] (KP) er det ambitionen, at vores forskning skal besvare udfordringer i praksis. Til at styrke forskningsprogrammet, ”BØRNELIV – Sund tilknytning og aktiv livssti..
    • Projektleder
    • København N
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Frederiksberg Kommune har købt Frederiksberg Hospital og fra 2027 skal byudviklingen af området igangsættes. I december 2023 blev der vedtaget en udviklingsplan for området, der sætter en tydelig r..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4