Næstkommanderende vagthold til Vagtkompagniet ved Den Kongelige Livgarde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Trives du i spændingsfeltet mellem operativ indsættelse, uddannelse og drift? Trives du med selvstændige opgaver med et stort ansvar? Så skal du søge stillingen som næstkommanderende/vagthold ved Vagtkompagniet.

Om os

Vagtkompagniet (KMP) er en selvstændig underafdeling under Chefen for Den Kongelige Livgarde.

KMP har to kerneopgaver:
1) Ydre bevogtning af Hendes Majestæt Dronningen samt de kongelige slotte og palæer, og 2) indgå i nationalt beredskab i rammen af Operation Vidar. Kompagniet er således indsat til løsning af skarpe nationale opgaver, døgnet rundt, året rundt

Kompagniet består pt. af ca. 350 værnepligtige gardere, der bestrider tjenesten i fire måneder ad gangen, samt yderligere ca. 90 fastansatte. Personellet er fordelt på en Kommandodeling, fire vagthold og et professionelt Tambourkorps. Hvert vagthold består af en vagtholdsfører (seniorsergent), en næstkommanderende (oversergent), ni sergenter samt ca. 80 gardere.

Kompagniet er kendetegnet ved yderst dedikerede medarbejdere på alle niveauer, hvor professionalisme er i højsædet. Afspadserings- og ferieplaner lægges som tjenesten tillader det, i samarbejde med den enkelte medarbejder og efter overholdelse af gældende bestemmelser og regler på området.

Vagtkompagniet har til huse på Livgardens Kaserne i København, centralt beliggende nær Rosenborg Slot og Nørreport Station.

Om stillingen

Drives du af ledelse af mennesker, god og ordentlig mandskabsbehandling, og kan du lide at føre og træffe beslutninger, samt sætte dit præg på dagligdagen på vagtholdet, med mulighed for at udvikle dig selv som leder, så er denne stilling noget for dig.
Du vil blive vagtholdsførerens (VHF) nærmeste sparringspartner og dennes stedfortræder med direkte ansvar over ca. 80 gardere og op til 10 befalingsmænd. Du kommer til at være ansvarlig for vagtholdets logistik, herunder også når vagtholdet er indsat i beredskabsopgaven.
Som en del af vagtholdets ledelse bistår du vagtholdsføreren med udarbejdelse af uddannelsesplaner, forholdskarakterer samt uddannelse og udvikling af befalingsmændene på vagtholdet.
Du vil som NK/VH gennemføre uddannelse i rammen af eget vagthold samt på tværs af kompagniet. Du vil desuden blive faglærer for et antal fag, alt efter KMP behov og egne ønsker i forhold her til.

Næstkommanderende vagthold, skal også kunne indgå i æreskommandoer og andre eksterne afgivelser, såsom tattoo i ind- og udland, hvorfor personlig fremtoning, holdning, og faglig dygtighed vægtes.

Ud over den daglige tjeneste indgår du i Vagtkompagniets inspektionshavende vagtroste, og du skal som udgangspunkt påregne op til ca. 35-40 vagtdøgn om året. Vagtdøgnene bliver udbetalt. Du kommer som inspektionshavende til at forestå al teknisk og taktisk indøvelse og klargøring af garderne til indsættelse i vagttjeneste, herunder opladning af våben og kontrol af udrustning.

Foruden vagterne som inspektionshavende vil du også komme til at indgå som fører for beredskabsvagtholdet hver 4. uge. Som fører for beredskabsvagtholdet skal du være klar til at træffe beslutninger og agere i et miljø, hvor du vil modtage ordrer fra civile myndigheder, for herefter at kunne omsætte dette til en plan for indsættelse af beredskabsvagtholdet. Dette stiller store krav til dine evner som fører.

VTKMP besætter rotationsstillinger ved Løjtnantsskolen i Slagelse med henholdsvis en VHF og en NK/VH, og du skal således være klar på at indgå i den turnus. For dit vedkommende vil det tidligst være aktuelt i 2024.

Om dig

Du er oversergent, eller erfaren sergent med velbedømt tjeneste bag dig, i gang med, eller klar til gennemførelse af faglærerkursus, for herefter at kunne blive udnævnt oversergent.

Det er en fordel, at du har:
Førererfaring på GRP eller DEL-niveau.
En faglæreruddannelse inden for skydning, infanteri eller førstehjælp.
Forrettet tjeneste som vagtgående sergent.

Du er loyal, fagligt velfunderet og stræber altid efter, at levere gode opgaveløsninger og resultater. Du er en rollemodel som går forrest, også når tingene er svære. Du forstår at kommunikere på flere niveauer og er interesseret i enhedens såvel som egen udvikling.

Du kan lide at arbejde i en enhed hvor arbejdspresset til tider er højt, og hvor faglig dygtighed er i højsædet. Du har en helt særlig sans for orden og detaljer. Der lægges stor vægt på FOKUS kompetencerne: Motivere og udvikle andre, samarbejde, faglighed og styring.

Det er et krav, at du er min. 175 cm. høj som mand og 169 cm. høj som kvinde.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til oversergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være København.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kompagnibefalingsmand seniorsergent Carsten Mantler på telefon 41 87 83 44 eller Chefen for Vagtkompagniet major Hans Christian Neerup Rørvang på telefon 41 71 06 96.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Michelle Maria Sørensen, ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 60 eller mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer eller beredskab, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 29. august 2022 og ansættelsessamtaler forventes afholdt i forlængelse af fristens ophør.

Stillingen er til besættelse 1. oktober 2022 eller snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Den Kongelige Livgarde (LG)
Den Kongelige Livgarde er i dag et topmoderne infanteriregiment og en livgarde med en operativ fokusering, der stiller vagt om Majestæten og den kongelige familie, samt fast opstiller en beredskabsenhed i de nationale operationer. Denne kombination af feltenheder – der deltager i internationale operationer - og vagtgående soldater, gør Den Kongelige Livgarde til et unikt regiment. Den Kongelige Livgardes historie strækker sig tilbage til 1658, hvor Livgarden blev oprettet af Kong Frederik den III den 30. juni. Også dengang løste Livgarden begge opgaver: som livvagt at beskytte landets højeste myndighed – kongen, og som infanteriregiment at indgå i den danske hær.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Mandag den 29. august 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0