Chefkonsulent med ledelsesansvar søges til Resocialiseringsenheden i Områdekontoret i København – kommende Område Øst...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København Ø

Har du organisatorisk, politisk og strategisk forståelse, og kan du agere på flere organisatoriske niveauer? Er du god til at driftsstyre, og har du gode kommunikations- og formidlingsevner? Så er denne stilling noget for dig.

Du kommer som chefkonsulent i resocialiseringsenheden til at have en aktiv rolle i, at vi lykkes med vores strategiske mål ved at bistå med understøttelse, koordinering og opfølgning på vores resocialiserende indsatser, der udføres i områdets otte institutioner. Hertil kommer opfølgning og understøttelse af institutionerne inden for alternativer til frihedsstraf, herunder fodlænke, samfundstjeneste, foranstaltningsdømte, ungekriminalforsorgen mv.

Vores resocialiserende indsatser er mangesidige og består af forskellige socialfaglige indsatser, herunder beskæftigelsestilbud i form af bl.a. kognitiv programvirksomhed, uddannelse, misbrugsbehandling samt arbejdstilbud. Derudover indgår resocialiseringsenheden i et kriminalpræventivt samarbejde med øvrige myndigheder samt civile organisationer.

Dine primære arbejdsopgaver vil består af at:

  • Sikre høj faglig kvalitet i opgaveløsningen.
  • Bidrage til at operationalisere politiske krav og koncernledelsens beslutninger.
  • Følge op på fremdrift og resultater – driftsstyring af opgaverne.
  • Give sparring og feedback til medarbejderne på deres opgaveløsning.
  • Skabe et godt arbejdsmiljø ved at følge op på trivsel, tryghed og samarbejde.
  • Indgå i interne og eksterne mødefora.

Om dig
Du er stærk i krydsfeltet mellem praksis og embedsmandsrollen og har god organisatorisk, politisk og strategisk forståelse. Du er vant til at agere på flere niveauer og forventes at have evnerne personligt såvel som fagligt til at implementere og følge op på de udmeldinger, der kommer fra politisk og administrativt hold. Du er god til at skabe tillidsfulde relationer mellem forskellige fagligheder.

Du skal kunne håndtere mangeartede opgaver inden for planlægning, udvikling, opfølgning. Du skal kunne facilitere forandringsprocesser og faglige udviklingsforløb. Du skal kunne levere arbejde af høj kvalitet – også når der er skarpe deadlines.

Vi ser gerne, at du fagligt har:

  • samfundsvidenskabelig baggrund – gerne som jurist
  • kompetencer, viden og erhvervserfaring inden for retsområdets arbejde i bred forstand
  • erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
  • gode analytiske evner
  • særdeles gode færdigheder inden for kommunikation og formidling – både mundtligt og skriftligt.

Vi ser gerne, at du som person:

  • har gode samarbejdsevner
  • kan arbejde selvstændigt
  • er kvalitetsbevidst
  • kan tænke på tværs i organisationen
  • kan arbejde sammen med mange forskellige faggrupper
  • er proaktiv og har øje for udviklingsmuligheder
  • er struktureret og har et godt overblik over dine opgaver.

Vi tilbyder
Du bliver en del af et tværfagligt stærkt miljø i Områdekontoret. Dine kolleger er engagerede medarbejdere med høj faglighed og kompetencer inden for alle kriminalforsorgsfaglige områder, og der er et åbent og humoristisk arbejdsmiljø. Vi lægger vægt på, at vores travle hverdag følges af en god omgangstone og hjælpsomhed over for hinanden, og et fokus på, at der for den enkelte medarbejder er en god balance mellem arbejdsliv og familieliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du vil blive indplaceret som chefkonsulent med personaleansvar. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen.

Dit arbejdssted bliver Områdekontoret i København, Kristineberg 6, 2100 København Ø. Adressen er for nuværende, da vi forventer inden for det næste års tid at flytte til en anden adresse i københavnsområdet.

Da Resocialiseringsenheden servicerer alle områdets institutioner, må du forvente at skulle deltage i møder mv. på områdets institutioner. Der stilles tjenestebil til rådighed. Det er et krav, at du har kørekort.

Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer. Du har pligt til at påtage dig merarbejde.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Søg stillingen
Du søger stillingerne via knappen "Søg stillingen”.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til en af de ledige stillinger.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest 22. august 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 35.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Områdechef for Resocialisering Julie Bergholt Andersson på telefon 7255 4347.

Det kommende Område Øst består af kriminalforsorgen Sjælland og kriminalforsorgen Hovedstaden.

Om Kriminalforsorgen Sjælland
Kriminalforsorgen Sjælland omfatter fire institutioner bestående af to lukkede fængsler, et kvindefængsel, ni arresthuse, to KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Intensiv Overvågning (fodlænke) og Områdekontoret i Ringsted.

Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 745 ansatte.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden omfatter fire institutioner bestående af et åbent fængsel, otte arresthuse, tre udslusningsfængsler, Intensiv Overvågning (fodlænke), fem KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, et udlændingecenter, et udrejsecenter,, samt og Områdekontoret i København..

Kriminalforsorgen Hovedstaden har ca. 1200 ansatte.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København Ø
  • Tirsdag den 22. august 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i København K

    Business Consultant til udvikling af ESG-området i den finansielle sektorVi har brug for dig, der vil være med til at finde og danne kvalitetsdata, som kan understøtte den finansielle sektor i en..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Konsulent i København K

    Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet? Så er du måske vores nye Senior Consultant i dentsu X! Job Title:Senior ConsultantJob Desc..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent (praktik) i København K

    Vil du være en del af Danmarks førende mediebureaugruppe, og brænder du for medier, brands og digital markedsføring? Så læs mere om dentsu X og dentsus praktikforløb Young Guns her!Job Title:Co..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
3. maj 2024 5
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 5
28. april 2024 6
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 7
24. april 2024 6
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 6
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4