Montør/Onsite support med speciale i restaurationsbranchen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

OnlinePOS - København

Vil du være en del af en virksomhed i rivende udvikling med et socialt sammenhold udover det sædvanlige? Er du serviceminded, har basis kendskab til Windows og hænderne skruet ordentligt på? Så er det dig, vi søger som vores nye Montør/Onsite support i København.

OnlinePOS er en IT-virksomhed, som har specialiseret sig i udvikling og produktion af moderne POS- og betalingssystemer til restauranter, caféer og barer.
Derudover leverer vi POS-systemer til mange af sommerens store festivaler og events. Vi er i hastig vækst med mange nye kunder og et stigende antal opgaver.

Vi søger en kollega til vores afdeling i København, som vil med på vores rejse og være med til at hjælpe nye kunder godt i gang med installation af vores produkter, samt servicere vores eksisterende kunder. Det er ikke en klassisk montørstilling, men i højere grad en onsite supportstilling, hvor du installerer/monterer, supporterer og rådgiver kunderne på deres lokation.

Du træder ind i en ung kompetent afdeling på 7 medarbejdere med stor knowhow om vores produkter og kunder. Din læringskurve vil være stejl, men før du ved af det, er du ligeledes OnlinePOS ekspert, da du vil modtage en grundig onboarding af vores Skills and Knowledge afdeling. Derudover står dine kollegaer i både København, Randers og Oslo altid klar med råd og vejledning.

Du skal være god til at arbejde selvstændigt og struktureret. Du er i daglig kontakt med dine kollegaer både i København og på HQ i Randers, men kører for det meste rundt til enten installationer hos nye kunder eller servicerer eksisterende kunder. Du har en ladcykel til rådighed til kunder i København, og hvis kunden er udenfor cykelafstand, tager du en bil. Det er derfor et krav, at du har kørekort. Der kan desuden forekomme rejseaktivitet i forbindelse med installationer hos vores udenlandske kunder.

Hvem er du?

Vi leder efter dig, der brænder for at gøre en forskel i dine kunder og kollegaers hverdag. Og dig, der har kundeservice i dit DNA og ikke kan lade være med at gå den ekstra mil for andre. Hvis det er dig, så skal vi nok klæde dig grundigt på til opgaven, så du bliver en succes i rollen.

  • Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men du har basis kendskab til Windows, computere og kan håndtere en boremaskine
  • Du er serviceminded udover det sædvanlige og har erfaring fra jobs med direkte kundekontakt
  • Du har måske selv arbejdet i restaurations- og nattelivsbranchen. Det er ikke et krav, men en fordel, da du nemt kan sætte dig i kundens sted
  • Du er teamplayer og har en løsningsorienteret tilgang til opgaverne. Alle kunder er forskellige, og derfor er det vigtigt at kunne tænke kreativt, når den ideelle løsning skal findes
  • Du er omstillingsparat og indstillet på at lære nye ting, da OnlinePOS er en virksomhed i konstant udvikling
  • Du kan bevare overblikket. I travle perioder skal du kunne håndtere en pakket kalender, og sikre at vores kunder stadig modtager den gode service, som kendetegner OnlinePOS.

Vi tilbyder dig:

Du træder ind i en ung, dynamisk virksomhed med 75 engagerede kollegaer, hvoraf 66 er placeret i Randers, 7 i København og 2 i Norge. Vi har et meget uformelt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder tæt sammen, så vi hele tiden bliver bedre.

Derudover tilbyder vi:

  • Muligheden for at sætte dit eget præg på stillingen hos en virksomhed i rivende udvikling
  • Et fællesskab udover det sædvanlige, hvor det sociale er i højsædet. Det vil du opdage allerede på din første dag, hvor vi står klar med en varm velkomst
  • En arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi hjælper hinanden
  • En karrierevej, hvor stillingen du starter i, sjældent er den samme efter 2 år
  • Løn efter kvalifikationer, herunder pensionsordning samt sundhedssikring

Du kan læse mere om vores virksomhed på www.OnlinePOS.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til HR Chef Pelle Højberg på +45 71 74 28 40.

Du bedes sende din ansøgning & CV hurtigst muligt via nedenstående link, da vi løbende indkalder til samtaler. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • København K
  • Fredag den 14. juli 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører / Industrioperatører til Life Science området Vores kunder har ofte behov for ekstra medarbejdere i travle perioder, ved sygdom, ferie eller med henblik på fastansættelse. .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører med GMP erfaring Vi har mange vikariater inden for Life Science industrien, hvor der er behov for operatører til pakkerierne. DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER Operatør..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Job i et dynamisk arbejdsmiljøTil vores kunde i Søborg søger vi en kvalitetsbevidst operatør som vil være med til at bidrage til skabelsen af en cirkulær økonomi for plast i et tæt samarbejdende og..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    <p>Are you an Automation Engineer (Instrumentation, Automation, SRO) looking to bring your skills to the heart of the energy transition industry, helping to guide the public and private secto..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0