Teamleder til Team Naturbeskyttelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Lemvig

Har du ledererfaring eller har du talent for ledelse? Synes du, at myndighedsudøvelse og sagsbehandling af strandbeskyttelse og klitfredning er spændende, så kan du være vores nye teamleder.

Om stillingen
Du får ansvaret for et team med engagerede og dygtige specialister, der behandler sager om anmeldelser samt ansøgninger om dispensationer for strandbeskyttelse og klitfredning iht. Naturbeskyttelsesloven. Teamet bistår endvidere med høringer, orienteringer og offentliggørelser.

Du får som teamleder det overordnede ansvar for sagsbehandlingen. Team Naturbeskyttelse udgør sammen med Team Søterritoriet og Team Sagsstyring fagområdet Kystzoneforvaltning.

Dialog- og løsningsfokuseret sagsbehandling har de senere år været et fokusområde i kystzoneforvaltningen. Der lægges vægt på dialog med ansøgere om løsninger, som tilgodeser ansøgere inden for lovens rammer.

Da opgavekompleksiteten er stor, er det vigtigt, at du kan sætte kursen for opgaveløsningen og indgå i dialog om sagerne.

Herudover vil dine opgaver være at:

  • Sikre sagsflow og overholdelse af sagsbehandlingstider
  • Stå for den fortsatte udvikling af sagsbehandlingen
  • Udvikling og vedligeholdelse af administrationsgrundlag samt paradigmer mv.
  • Sikre medarbejdernes faglige udvikling
  • Koordineringen af høringer mv.

Du vil få ansvar for pt. 13 medarbejdere, men vi er i gang med at forøge antallet af medarbejdere med 3.

Du vil referere til kontorchefen for Kystzoneforvaltning.

Om dig
Vi forventer en uddannelsesbaggrund på kandidatniveau inden for samfundsvidenskab, men afhængig af erfaring kan der også være tale om anden uddannelsesbaggrund.

Du har erfaring med sagsbehandling og/eller anden offentlig forvaltning fra stat, region eller kommune, herunder gerne erfaring med borgerkontakt/-dialog og vejledning.

Det vil være en fordel med erfaring med rollen som teamleder i forvaltningsmæssig sammenhæng, herunder både faglig ledelse og personaleledelse, og gerne et fundament for lederrollen i form af lederuddannelse på diplomniveau.

Vi søger en teamleder, det falder naturligt for at levere gode resultater gennem andre, og er en spillende træner. En teamleder, der er udviklingsorienteret og selvkørende.

Det er afgørende, at du har en struktureret arbejdsform, og har solide kommunikative evner, samt i den forbindelse er velformuleret på dansk, såvel mundtligt som skriftligt.

Om os
Kystdirektoratet er borgernes, kommunernes, erhvervenes og videninstitutionernes naturlige samarbejdspartner, når det gælder kysternes udvikling, kystbeskyttelse, klimaforandringernes betydning for kystzonen samt udvikling og planlægning i kystzonen.

Vi bruger vores viden og kompetencer på tværs af fagområder og teams. Vores struktur er flad for at sikre agilitet og smidighed. Den faglige opgaveløsning er organiseret i teams og projekter med stor vægt på det tværgående samarbejde.

Vi tilbyder
Team Naturbeskyttelse, øvrige kolleger og kontorcheferne i Kystdirektoratet står klar til at introducere dig grundigt i ansvarsområderne og opgaverne.

Du kommer til at indgå i en samlet ledergruppe med øvrige teamledere, de tre kontorchefer og vicedirektøren.

Der vil være mulighed for at tilpasse dine faglige opgaver og udvide dine roller og opgaver afhængigt af dine kompetencer og udvikling.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten) med mulighed for tillæg afhængig af kvalifikationer. Lønniveau og ansættelse som chefkonsulent med personaleansvar.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner med arbejdssted i Kystdirektoratet i Lemvig.

Kørekort til personbil er en forudsætning for ansættelse.

Rekrutteringsforløb
Der gennemføres to samtaler. 1. samtalerunde gennemføres den 3. oktober 2023, og der indgår en skriftlig case-opgave i forbindelse med denne samtale. Kandidater, der gå videre til 2. samtale, skal imellem 1. og 2. samtale være indstillet på at gennemføre test ved Statens Center for Rekrutteringstest, der omfatter person- og logikanalyse. Tilbagemelding på denne test vil ske den 11. oktober 2023. 2. samtalerunde gennemføres den 13. oktober 2023. 1. samtale og tilbagemelding på test forventes afholdt virtuelt og 2. samtale fysisk i Kystdirektoratet, Højbovej 1, 7620 Lemvig.

Forventet tiltrædelse 1. december 2023 eller efter aftale.

Yderligere oplysninger
Kontakt kontorchef for Kystzoneforvaltning Steen Jensen på mobil +45 3030 9167 eller [email protected].

Ansøgning
Du søger stillingen online ved at sende din motiverede ansøgning med CV og eksamensbevis senest den 25. september 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Lemvig
  • Mandag den 25. september 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Lemvig

    Garant er en frivillig kæde af passionerede gulv- og gardinfagfolk. Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både servic..
    • Konsulent
    • Lemvig
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Ringkøbing

    3F Ringkøbing-Skjern, 3F Midtjylland og 3F Holstebro-Lemvig ønsker at styrke organiseringsarbejdet blandt udlændinge (primært Rumænere) og søger derfor en selvstændig og udadvendt organisator. (37 .
    • Konsulent
    • Ringkøbing
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1