[xxxxx] søger pædagogmedhjælper/støtteperson

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Velling Friskole søger en pædagogmedhjælper i en tidsbegrænset stilling på 20 timer til og med juni 2024. Stillingen er med start fra 1. november – gerne tidligere, hvis det er muligt

Vi søger en pædagogmedhjælper til vores skoledel til støtte på henholdsvis enkelte elever og/eller med fast tilknytning til forskellige klasser. Der er mulighed for at supplere timetallet med vikartimer eller ekstra timer efter behov.

Du skal have lyst til at arbejde med børn og til at indgå i et tæt samarbejde med skolens lærere. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lignende arbejde eller fra frivilligt foreningsarbejde som eks. træner eller instruktør.

Vi har brug for en voksen der:

  • besidder indlevelsesevne og kan etablere gode relationer til børnene
  • udviser selvstændighed og er initiativrig i sit arbejde – har lyst til aktiviteter med børn i både undervisning og frikvarterer
  • Er imødekommende og omsorgsfuld
  • Er en tydelig voksen og samtidig psykisk robust
  • Har gode samarbejdsevner
  • Er både mødestabil og fleksibel

Vi kan tilbyde dig at blive en del af en arbejdsplads, hvor vi løfter i flok og griner en hel del. Du vil blive en del af en ansvarlig personalegruppe med stor medbestemmelse og et godt sammenhold, som vil være klar til at bakke dig op. Vi har et bredt læringssyn og ser helst muligheder frem for begrænsninger.

Velling Friskole har 30 år på bagen og fremstår som midtpunkt i et aktivt lokalsamfund tæt på Ringkøbing omkranset af fjord, efterskole og højskole.

Vi er en velfungerende Grundtvig-Koldsk friskole, hvor kreativ, boglig og aktiv undervisning indgår i et unikt samspil. Alle er en del af et stort og trygt fællesskab med respekt for den enkelte.

Vi er 160 elever og 12 lærere samt en engageret forældregruppe og en aktiv bestyrelse, som alle bakker op om friskolen og bidrager til det store positive fællesskab.

Hvis din nysgerrighed er vakt, og du har uddybende spørgsmål eller gerne vil have en rundvisning, er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Karoline Reenberg på tlf. 20899603.

Læs mere om Velling Friskole på www.vellingfriskole.dk eller find os på Facebook.

Stillingen er som udgangspunkt på 20 timer og tidsbegrænset til og med juni 2024.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist er mandag den 25. september 2023 kl. 12.00. Send din ansøgning til [email protected]. Der er samtaler i løbet af uge 39.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Ringkøbing
  • Mandag den 25. september 2023

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Lemvig

    Lomborg Børnehus søger pædagogmedhjælpere pr 1/8 2024Vi søger medarbejdere til både vores vuggestue og børnehave afdeling. Stillingerne er på mellem 25-30 timer, + vikartimerTimerne pla..
    • Pædagogmedhjælper
    • Lemvig
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Videbæk

    Børnehuset søger pædagogmedhjælper/pædagogisk assistent til vores vuggestue Du vil arbejde som vikar i perioden fra den 24.6 til den 15.8. Derefter er der tale om en tidsbegrænset fuldtidsstill..
    • Pædagogmedhjælper
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1