Teamkoordinator til Social Service i Center for Trivsel & Social Indsats

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Nykøbing Falster

Brænder du for myndighedsarbejdet, og er du god til at se mulighederne i lovgivningen? Tør du gå nye veje og afprøve nye løsninger og har du lyst til at være med til at videreudvikle fremtidens myndighedsafdeling i Guldborgsund Kommune? Så håber vi, at du vil gribe muligheden for at blive vores nye kollega.

Vi forstærker myndigheden på det specialiserede voksenområdeDu vil i tæt samarbejde med din afdelingsleder, Kristine, stå i spidsen for en specialiseret myndighedsafdeling, der har fokus på faglig udvikling og et stærkt kollegialt fællesskab.

Vi er godt 20 kolleger i Team Social, der dækker visitationen på det specialiserede voksen-socialområde, herunder blandt andet servicelovens: §§ 85, 95, 96, 97, 98, 100, 102, 103, 104, 107, 108, 109, 110 samt ABL § 105/SEL § 85.

Du vil have en understøttende og koordinerende rolle i Team Social.

Vi vil sikre, at alle borgere, i samarbejdet med os, oplever sig anerkendt og medinddraget, og vi vil sikre, at der træffes helhedsorienterede og sammenhængende afgørelser. Det er vigtigt for os, at borgeren bliver inddraget som hovedaktør i såvel sagsbehandlingsprocessen, som i de indsatser der bevilges. Borgerne skal opleve, at de bliver mødt med muligheder og støtte i de udfordringer, de oplever.

Tæt på praksis i hverdagenSom understøttende for ledelsen skal du være med til at sikre balance mellem den daglige sagsbehandling og de samtidige udviklingsprocesser. Du har fingeren på pulsen og er med til at sikre, at ressourcerne bruges bedst muligt, samt at beslutninger og nye tiltag bliver implementeret.

Du er den understøttende og koordinerende support i afdelingen. Du giver sparring og forstærker medarbejderne i deres opgaveløsning, prioritering og planlægning. Du har ikke din egen sagsstamme, men det forventes, at du kan indgå i konkret sagsbehandling ved behov.

Du vil derudover have forskellige ansvarsområder. Vi går blandt andet i gang med udrulningen af VUM 2.0 til efteråret. Her vil du få en vigtig rolle i implementeringen ligesom du også vil have et dagligt fokus på at sikre faglig dokumentation og anvendelse af fagsystemet Nexus.

Du vil også blive en del af det vigtige arbejde med at implementere anbefalingerne fra vores Task Force samarbejde, som vi har været en del af de seneste år - og som handler om at styrke opgaveløsningen i myndigheden.

Tre gode grunde til, at du skal være vores nye kollega:
  • Du bliver en del af et ambitiøst hold, hvor alle inddrages i dialog og udvikling af kerneopgaven og vores fælles hverdag
  • Du får mulighed for at udvikle dig fagligt i et tæt samspil med ledelsen
  • Du får mulighed for at gøre en forskel og sætte handling bag ambitionen om at være en myndighed, der er mere menneske end system.

Dine opgaver er bl.a.:
  • Koordinering og udvikling af den daglige drift, herunder prioritere mellem arbejdsopgaver og ressourcer
  • Faglig sparring og implementering af ny lovgivning i teamet
  • Understøtte eksisterende og nye udviklingstiltag og processer
  • Tæt sparringspartner til din afdelingsleder.

Vi forventer, at du:
  • Er uddannet socialrådgiver eller har en tilsvarende socialfaglig uddannelsesbaggrund
  • Erfaring med at arbejde i en myndighedsafdeling og kan agere i det krydspres, der ligger i at varetage en myndighedsfunktion
  • Trives med at arbejde i krydsfeltet mellem medarbejdere og leder og befinder dig godt i en koordinerende og understøttende rolle
  • Har stærke relationelle evner, hvor medborgere, pårørende og kollegaer oplever at blive set og hørt
  • Vægter højt at engagere kollegaer og skabe arbejdsglæde
  • Prioriterer tilstedeværelse, og er bevist om at være kulturbærer for det gode arbejdsmiljø
  • Kan skabe løsninger, som er både fagligt og økonomisk bæredygtige på tværs i organisationen
  • Har kørekort til personbil og er vant til at køre.

Vi tilbyder dig:
  • At blive en del af et stærkt fællesskab i et center, hvor der er højt til loftet og de sociale hjerter banker i takt med kollegaer, som alle brænder for kerneopgaven
  • En unik mulighed for at gøre en forskel på et område, som betyder meget for mennesker i sårbare livssituationer
  • En mulighed for at være med til at udvikle fremtidens myndighed sammen med et hold af superseje, engagerede og dygtige medarbejdere og ledere
  • Fleksible arbejdsdage/arbejdstilrettelæggelse og en høj grad af tillidskultur.

Social Service, Strategi & Samarbejde i Center for Trivsel & Social IndsatsVi er en nyoprettet enhed i kommunens nye Center for Trivsel & Social Indsats.

Enheden består af visitatorer i Team Social og Team Special, som varetager myndighedsopgaver på det specialiserede voksenområde og det specialiserede hjælpemiddelområde. Enheden består også af tværgående konsulenter, der blandt andet understøtter det politiske niveau og organisationsudvikling i det samlede center.

Vi vægter dialog, helhedssyn, tidlig og rettidig indsats, samarbejde og realisering af potentialer højt. Vores kerneopgave er at støtte alle borgere i at mestre egen tilværelse bedst muligt og have mulighed for at indgå i relevante fællesskaber.

Vi har fokus på kerneopgaven og bidrager til, at Guldborgsund Kommune er et godt sted at leve og udvikle sig.

Er du interesseret?Hvis du vil høre mere om stillingen er du meget velkommen til at ringe til Afdelingsleder Kristine Hansen på tlf. 25182491 eller Leder for Social Service, Strategi & Samarbejde Rikke Bumbech Frederiksen på tlf. 25182721.

Løn- og ansættelsesforholdLøn og ansættelse sker efter gældende overenskomst. Stillingen er på fuldtid. Ved ansættelse indhentes straffeattest og børneattest.

Hvis du kommer i betragtning til stillingen, vil vi indhente referencer efter forudgående aftale med dig.

Er du klar til at sende en ansøgning?Send din ansøgning ved at klikke på "Ansøg" og vedhæft din ansøgning og dit CV senest torsdag d. 23. marts 2023. Samtaler forventes afholdt mandag den 27. marts 2023. Vi vil rigtigt gerne have, at du kan starte hos os senest den 1. maj 2023.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=02d171db)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Nykøbing Falster
  • Torsdag den 23. marts 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Nakskov

    Vi søger arbejdsmarkedskonsulenter til Team sygedagpenge og fleksjob til at arbejde i myndighedsrollen med sygedagpengesager og jobafklaringsforløbssager.Udvikling og tilpasning af vores hverda..
    • Konsulent
    • Nakskov
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Nakskov

    Vi søger arbejdsmarkedskonsulenter til Team sygedagpenge og fleksjob til at arbejde i myndighedsrollen med sygedagpengesager og jobafklaringsforløbssager.Udvikling og tilpasning af vores hverda..
    • Konsulent
    • Nakskov
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Maribo

    Garant er en frivillig kæde af passionerede gulv- og gardinfagfolk. Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både servic..
    • Konsulent
    • Maribo
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0