IT-udvikler - open source teknologier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

For ARTOGIS a/s søger vi en løsningsorienteret IT-udvikler, til design og udvikling af komplekse webbaserede IT-løsninger. Der er tale om platformsudvikling på open source-teknologier.

Du har formentlig en uddannelse som datamatiker eller en videregående uddannelse indenfor softwareudvikling, f.eks. som ingeniør. Du er ”håndværkertypen” som både får tingene til at virke i praksis og sætter en ære i at være fælles om at levere en høj kvalitet og yde god kundesupport.

VIRKSOMHEDEN


ARTOGIS a/s er en uformel og entreprenørpræget IT-virksomhed, hvis produkter og ydelser især er rettet mod danske forsyningsselskaber i vand- og varmesektoren.

ARTOGIS arbejder for at skabe værdi for kunderne gennem mere effektiv udnyttelse af data. Det sker på basis af sago•fonto® platformen, som er virksomhedens egenudviklede, avancerede data- og integrationsplatform. Kernen heri er globalt udbredte open source-teknologier inden for Big Data, GIS og IoT m.m.

Platformen overvåger, indsamler, validerer og lagrer data fra alle slags datakilder (forskellige virksomhedssystemer som f.eks. SRO/SCADA og FAS, fællesoffentlige dataservices, cloud-portaler og alskens forskelligt hardware) og udstiller resultaterne i brugervenlige overblik, ofte i nærrealtid. Det sparer kunderne for meget besvær med den basale datahåndtering, ligesom integrationen på tværs af datakilder giver nye indsigter til gavn for effektivisering og bæredygtighed.

Yderligere information om virksomhed og produkter findes på www.artogis.dk.

STILLINGEN


Du bliver involveret i en bred vifte af spændende opgaver, hvor du bidrager til at løse fagligt udfordrende udviklingsopgaver ved hjælp af forskellige værktøjer og open source-teknologier.

Opgaverne løses i vekselvirkning mellem selvstændig indsats og projektorienterede gruppearbejder, med deltagelse af kunder og kolleger – hvor opgaverne varierer over tid i kompleksitet og omfang inden for felterne:

  • Teknologivalg og arkitekturdesign; inkl. sikring af stabilitet, performance og skalerbarhed.
  • IT-udvikling; dækkende analyse, specifikation, arkitektur, design, udvikling, test og dokumentation.
  • Opsætning af platformen inkl. installation af underliggende teknologier.
  • Planlægning og operationel implementering af kundeløsninger, i nært samarbejde med kolleger og kunder.
  • Sikring af stabil drift af løsningerne i udvalgte kunders og ARTOGIS’ eget server-miljø, herunder kundesupport og løbende vedligehold.
  • Være up-to-date med den teknologiske udvikling indenfor relevante områder.
  • Evt. bidrag til teknisk salgssupport, f.eks. ifm. kundebesøg og salgsseminarer.

Du får stor indflydelse på sikringen af, at såvel vores produktudviklingsaktiviteter som de kunde-rettede opgaver leveres til aftalt tid, kvalitet og økonomi.

KANDIDATEN


Som person er du en moden og selvstændig holdspiller, og derfor er samarbejdsevner, overblik og ansvarsbevidsthed vigtige pejlemærker for dig. Desuden kan du genkende dig selv i følgende:

  • Du har overblik, er nysgerrig og hurtig til at lære nyt.
  • Du trives både individuelt og i et team.
  • Du håndterer forandringer med en god situationsfornemmelse.
  • Du har fokus på synergier og vidensdeling i teamet.
  • Du kan være aktiv og udadvendt i kontakten til andre.

Du arbejder systematisk og målrettet, og ser fordelene ved at arbejde efter en struktureret metode og fælles standarder.

Ideelt set opfylder din faglige profil et flertal af nedenstående kriterier, men det du måtte mangle, lærer vi dig gerne.

Bemærk derfor venligst: Vi hører gerne fra dig, uanset om du er nyuddannet eller har flere års erfaring indenfor IT-udvikling.

Vi efterspørger erfaring inden for følgende områder:

  • Web-arkitektur, på et niveau der sætter dig i stand til at designe og udvikle løsninger dækkende såvel server- som klient-delen af en webbaseret platform.
  • Udvikling af web-baserede applikationer og standardfunktioner, baseret på (detaljeret) kendskab til flere af følgende: HTML, CSS, Angular, JavaScript, Java og C#/.Net.
  • Dataintegration, f.eks. Webservices, XML og JSON.
  • Databaser og databasedesign/-modellering, f.eks. PostGIS, PostgreSQL, MongoDB, TimescaleDB og/eller MS SQL server.

Dine erfaringer er opnået i en projektorienteret kultur, hvor der er arbejdet med systematisk planlægning, opfølgning og deadlines. Du bidrager gerne med idéer og indsatser til sikring af såvel en høj produktivitet i udviklingsarbejdet som en høj kvalitet i den løbende udvikling, vedligehold og drift af produktionssystemer.

INFORMATION


Virksomheden tilbyder konkurrencedygtige ansættelsesvilkår, samt et stærkt fagligt og holdorienteret miljø, hvor kundefokus og vidensdeling har højeste prioritet.

Kontaktperson i virksomheden er udviklingschef Allan Skouborg, mobil 24598067, mail [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Kolding

    Fri kontakt
    Motiveres du af at få en masse indflydelse, præge din egen stilling og sætte dit fingeraftryk på Truckplanners fremtid? Vil du være en del af et agilt og talentfuldt udviklingsteam, hvor det faglige niveau er højt med kvalitet i højsædet?
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Skanderborg

    Are you ready to streamline operations and optimize infrastructure to heighten the developer experience? Are you excited about collaborating with diverse teams, leveraging your skills to streamline..
    • Softwareudvikler
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    The Department and the Team:The Infrastructure Services team, part of Global IT, Enterprise Platform Delivery, consists of 11 senior specialists within IT infrastructure disciplines located in Bu..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Hillerød

    Do you have a passion for data analysis and systematic problem solving? Are you keen to join a manufacturing organisation with an ambitious LEAN agenda? Then this could be your chance to play a key..
    • Softwareudvikler
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
26. april 2024 548
25. april 2024 534
24. april 2024 549
23. april 2024 550
22. april 2024 557
21. april 2024 559
20. april 2024 568
19. april 2024 566
18. april 2024 562
17. april 2024 566
16. april 2024 566
15. april 2024 570
14. april 2024 567
13. april 2024 565
12. april 2024 576
11. april 2024 570
10. april 2024 574
9. april 2024 569
8. april 2024 556
7. april 2024 571
6. april 2024 571
5. april 2024 576
4. april 2024 576
3. april 2024 576
2. april 2024 574
1. april 2024 590
31. marts 2024 606
30. marts 2024 606
29. marts 2024 604
28. marts 2024 606
27. marts 2024 613